Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszöntjük webáruházunkban!

Igényeire szabott és tartós megoldások! -Talán így tudnánk leginkább összefoglalni munkánk és küldetésünk lényegét.

Ajkai székhelyű szaküzletünkben már évek óta segítjük hozzá a kerttulajdonosokat, parkfenntartókat, fakitermelő és gazdálkodó szakembereket a számukra legmegfelelőbb megoldáshoz az általunk forgalmazott kiváló gépekkel és a hozzájuk szükséges szakértelem átadásával. Ugyanezt a minőséget igyekszünk webáruházunkban is megjeleníteni, mégha itt nem is tudunk fizikailag jelen lenni ügyfeleink mellett. Segítő termékinformációkkal, ismertetőkkel, tanácsokkal szolgálunk termékadatlapjainkon, blog bejegyzéseinken keresztül, hogy ügyfeleinket a számukra legideálisabb döntések felé tudjuk segíteni. Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálatunk is ugyanezt a célt hivatott teljesíteni.

 

Termékeinkről

A kiváló svéd gyártó, a Husqvarna kertészeti és erdészeti termékeit forgalmazzuk elsődlegesen, és igyekszünk elérhetővé tenni mindezekhez a leggyakrabban előforduló gyári Husqvarna alkatrészeket is. 
A legtöbbek által ismert Husqvarna márkajelzés már önmagában egy garancia a kiemelkedő minőségre, de ez még nem minden…

Hozzáállásunkról

Mi nem csak egy Husqvarna gépet szeretnénk Önnek eladni, hanem a valóban megfelelő berendezést szeretnénk átnyújtani. Olyat, mely tényleg az Ön igényeire a legjobb megoldást jelenti.
Hiszen a gyakorlatban kiváló gép és kiváló gép között is hatalmas különbség lehet abban a tekintetben, hogy az adott berendezést pontosan milyen feladatokra tervezték, illetve Önnek pontosan milyen megoldásra van szüksége.
Némi egyszerűsítéssel élve, lehet egy gép túl kicsi vagy akár indokolatlanul nagy, túlzottan nehéz vagy esetleg zajos az elképzeléseihez képest.
Segítünk Önnek, hogy igényeit kellően feltérképezzük, és ennek megfelelő javaslatokkal álljunk a rendelkezésére.

Bár a kerti, erdei munkákat nem tudjuk Ön helyett elvégezni, de arra viszont törekszünk, hogy olyan eszközöket és információkat adjunk a kezébe, melyekkel a lehető legkisebb fáradtsággal végezheti el azokat.

► Ne aggódjon, a kezét a vásárlás után sem engedjük el!

Weboldalunkon nyújtott, az üzemeltetéshez szükséges segítő információinkon kívül, a kínálatunkban már megtalálható, gyakran előforduló Husqvarna gyári alkatrészekkel is igyekszünk Önt támogatni. Támogatni abban, hogy felmerülő igény esetén egyszerűen és gyorsan beszerezhesse azokat. Így ha egy légszűrőre, fűnyírókésre vagy más alapvető Husqvarna alkatrészre lenne szüksége gépéhez, akkor emiatt nem feltétlen kell már külön szaladgálnia, hiszen könnyedén megrendelheti azt nálunk, és kényelmesen átveheti otthonában.

Ne feledje:
A valóban igényeire szabott és tartós megoldásokkal a munka gördülékenyebben és hatékonyabban haladhat. Hiszen a megfelelő eszközök kiváló partnerei lehetnek a munkában.
Örülünk, ha valamiképp hozzásegíthetjük ehhez.

Amennyiben személyesen is megtekintené valamely termékünket, vagy esetleg ki szeretné próbálni azt, akkor keresse fel személyesen ajkai szaküzletünket. (Ajka, Alkotmány utca 13. - Vásárcsarnok)

Köszönjük, hogy Ön is ránk gondolt.