Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 
Üdvözöljük webáruházunkban!
 
Köszönjük, hogy meglátogatta áruházunkat és a bizalmát! Veszprém megyei székhelyű Husqvarna kertészeti-és erdészeti szaküzletünk több mint 10 év szolgálja ki magánszemélyek és vállalkozások környékbeli gép és alkatrész igényeit. Márkakereskedői vagyunk a Husqvarna és McCulloch márkák kertészeti- és erdészeti gépeinek illetve a Gardena öntözéstechnikai és kerti eszközöknek. Ezen kívül forgalmazzuk a német AS-Motor ipari gazvágó termékpalettáját és SOLO permezetőket. Továbbá értékesítjük a német Cramer márka termékeit, mint a kommunális szívógépeket, ágdarálókat, komposztálókat. 
Mivel szerződött Husqvarna partner vagyunk ezért gépeinket szakértelemmel, kizárólag beüzemelve, előzetesen kipróbálva adjuk át ügyfeleinknek. Kollégáink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, ezáltal elsajátítva a termékekkel kapcsolatos tudásokat, műszaki paramétereket.
Újonnan nyílt, modern webáruházunkkal országos kiszállítást vállalunk, természetesen a megszokott magas minőségben. 
Szervizünk a forgalmazott márkák garanciális szervizelésével foglalkozik illetve független szervizként is egyaránt, mely keretein belül az alkatrész ellátással rendelkező egyéb márkákat is befogad javításra. Vállaljuk a különféle nagyobb gépek helyi kiszállással történő szervizelését, javítását.
 
Látogasson el hozzánk személyesen és ismerkedjen meg velük illetve prémium márkáinkkal!
Hitvallásunk, hogy mi nem az eladásra, hanem a hosszútávú használatra és ügyfél elégedettségre törekszünk!
 
Üdvözlettel,