Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna magassági ágvágók

A sűrű fák metszésekor előfordulhat, hogy természetellenes munkapozíciót kell felvennie, ami káros lehet az Ön számára. Magassági ágvágóinkat úgy terveztük, hogy segítsék a munkáját és kimagasló eredményt nyújtsanak minden helyzetben. Az ágvágó fűrészek könnyűek, jól kiegyensúlyozottak, különféle hosszúságban kaphatók és könnyen indíthatók, valamint gyors felpörgést biztosító motorral felszereltek.Legyen biztos abban, hogy képes elvégezni a munkát, nem számít mivel találja szembe magát. A Husqvarna magassági ágvágó könnyen kezelhető és a gyors felgyorsulása erőteljes segítséget nyújt. Segítségével létra vagy emelő nélkül képes elérni a szükséges helyeket.

Benzines magassági ágvágóinkat megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Husqvarna magassági ágvágók

Legyen biztos abban, hogy képes elvégezni a munkát, nem számít mivel találja szembe magát. A Husqvarna magassági ágvágó könnyen kezelhető és a gyors felgyorsulása erőteljes segítséget nyújt. Segítségével létra vagy emelő nélkül képes elérni a szükséges helyeket. Magassági ágvágóink ergonomikus kialakítását úgy terveztük meg, hogy okosan és hatékonyan tudjon dolgozni. Könnyen irányítható, kiválóan gyorsul, így hatékony segítséget nyújt. A Husqvarna magassági ágvágókat gazdaságos üzemanyag-fogyasztásra és alacsony károsanyag-kibocsátásra tervezték.

Középpontban a környezettel

Együtt képesek vagyunk minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásunkat. Éppen ezért tervezték úgy a Husqvarna magassági ágvágókat, hogy üzemanyag-fogyasztásuk és károsanyag kibocsátásuk alacsony legyen. Mind munkakörnyezete, mind a természet hasznára válik.

Okos és ergonomikus használat

A Husqvarna magassági ágvágó rendelkezik néhány hasznos, intelligens funkcióval. A Smart Start® funkciónak köszönhetően a berendezés minimális erőfeszítéssel elindítható, a tehetetlenségi kiegyenlítő kerék miatt pedig csökken a gép rezgése, így javul a vágási teljesítmény. A kényelmes heveder, a puha a fogantyúk és a rugalmas felfüggesztés csökkenti a testet érő erőhatásokat, így mindig ergonomikus és kényelmes partnere lesz, amire nyugodtan számíthat.