Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért a Husqvarna?

Érvelhetnénk, hogy:
► Sok évtizedes múltra tekint vissza a láncfűrész és kerti gép gyártásban.
► Számos innováció fűződik a nevéhez, mely aztán meghatározta az iparág fejlődését.
► Kiváló gépeket biztosít, legyen szó otthoni vagy profi felhasználásról.
► Piacvezető szerepet tölt be.

De önnek, talán nem is ezek számítanak...

Amennyiben a Husqvarna cég történetére kíváncsi, mely több, mint 325 évre nyúlik vissza, akkor azt elolvashatja az alábbi linken:
A Husqvarna története

Sokkal fontosabb talán önnek, hogy:

► A Husqvarna nem egy futó kaland, hanem egy hosszútávú hűséges társ.
A megfelelő Husqvarna berendezés egy hosszútávú megoldás, mely nem csak a kimagasló minőségnek, hanem a jó alkatrész ellátottságnak is köszönhető. Ha kellően gondját viseli gépének, akkor sokáig számíthat rá.

A Husqvarna-val nincs többé bosszankodás, a silány minőségű termékek miatt.
Az olcsó és gyenge minőségű termékek gyártóival szemben igazi felüdülés lehet a Husqvarna színvonala, mellyel végre elfelejtheti a folyamatos bosszankodást, amit például a nehézkes indítások, a működési bizonytalanságok és a gyakori szervizigények okoznak.

► A szakértői segítségnek köszönhetően elkerülheti, hogy céljainak nem megfelelő berendezést válasszon.
Szakértő kollégáink azon vannak, hogy átadjanak önnek minden információt és segítsék abban, hogy ideális döntésre tudjon jutni. Tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni a széles kínálatban, és kiválasztani pont azt a modell, ami leginkább céljainak megfelel. Ezért mind személyesen a szaküzletünkben, mind a webáruházunk felületén törekszünk a maximális segítségnyújtásra, hogy a tévedéseket elkerülhesse.

Szakértői tanácsadás

► A kedvező jótállási feltételeknek hála, nem kell aggódnia az esetleges szervizelés miatt.
A kiterjedt szervizhálózatnak köszönhetően sem a jótállás ideje alatt, sem azt követően nem kell aggódnia a szervizelés miatt. Az önhöz legközelebbi Husqvarna szervizhez fordulhat ilyen igényeivel.

► Számos problémájára találhat megoldást a Husqvarna-nál.
Legyen ön profi szakember vagy otthoni felhasználó, a Husqvarna kínálatában számos megoldást talál a különféle kerti, erdészeti, parkfenntartó munkákra. Így nem kell számtalan helyre külön rohangálnia, hanem egy helyen orvosolhatja problémáit és intézheti teendőit.

Husqvarna szervizelés

Azonban nem önnek való a Husqvarna, ha:

► A piac legolcsóbb megoldását keresi.
A Husqvarna nem a legolcsóbb a piacon, és vélhetően nem is lesz az. A minőségnek, az alkalmazott magasszintű technológiáknak, és az ezeknek köszönhető megbízhatóságnak, hosszabb élettartamnak, könnyedebb munkavégzésnek bizony ára van.

► Ha a gyártói és szakértői ajánlásokat figyelmen kívül hagyja gép választáskor.
Minden gépnek vagy egy tervezett rendeltetése. A Husqvarna kínálatában az otthoni felhasználásra tervezett berendezésektől az egészen profi, termelőeszközökig terjed a paletta. Ha valaki nagy igénybevételű feladatokra egy barkács kategóriájú terméket választ, az hosszútávon nem fogja senki örömét sem szolgálni, pláne nem az ügyfél elégedettségét.

Bízunk benne, hogy kedvet kapott ehhez a Husqvarna életérzéshez, és hamarosan önt is az elégedett Husqvarna tulajdonosok között köszönthetjük.

Husqvarna életérzés

Köszönjük, hogy ránk gondolt.