Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna Aspire akkumulátoros termékcsalád

A Husqvarna Aspire akkumulátoros termékcsalád kimondottan ideális választás lehet önnek, ha kisebb méretű kertjéhez is prémium megoldásokat szeretne alkalmazni.
Könnyű kezelhetőségük és helytakarékosságuk mellett kiemelkedő előnyük, hogy a POWER FOR ALL ALLIANCE megnevezésű termékcsalád részei, mely azt jelenti, hogy 18V-os akkumulátoruk további 10 márka számos gépében használható (pl.: Bosch, Gardena).
Rendezés:

Husqvarna Aspire P4A 18-B108 akkumulátor 6Ah

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970721501
Ideiglenes készlethiány
39.990 Ft

Husqvarna Aspire P4A 18-C170 akkumulátortöltő (8A)

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970721601
Ideiglenes készlethiány
25.990 Ft

Husqvarna Aspire P4A 18-C70 akkumulátortöltő (3A)

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970601001
Ideiglenes készlethiány
14.990 Ft

Igazán ügyes és helytakarékos kerti szerszámok.

Keltse életre kerti álmait a Husqvarna Aspire™ termékcsaláddal – intelligens kerti szerszámok és innovatív megoldások modern gyűjteményével, amelyet korlátozott tárolóhelyre terveztek.

Kompakt modellek, némelyik kihúzható és összecsukható, ráadásul minden szerszám személyre szabott kampóval van felszerelve az optimális tárolás érdekében kisebb, szűkebb helyeken is. A POWER FOR ALL ALLIANCE többmárkás akkumulátorrendszer részeként a 18 V-os akkumulátorcsomagok nagy teljesítményt és rugalmasságot biztosítanak – egy akkumulátor több mint 10 márka különböző berendezéseihez használható, beltéri és kültéri szerszámokhoz egyaránt. Az összes Aspire™ termékeknél felhasznált intelligens funkciók és praktikus, ergonómikus kialakítás megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a kerti munkát.

Könnyen kezelhető

Az intelligens részleteket szem előtt tartó Aspire™ termékcsalád megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a kerti munkát. A robotfűnyíró tökéletesen nyírt pázsitot biztosít a hét minden napján, 24 órában, az Automower® Connect alkalmazással pedig egyszerűen beállíthatja a nyírási ütemezést és a vágási magasságot. A sövénynyíró "levélfogója" megkönnyíti a tisztítást, és az akkumulátor állapota kényelmesen nyomon követhető közvetlenül a nyélen. 

Aspire™ tároló

Takarítson meg helyet a padlón és a polcon egy intelligens tárolási megoldással. Minden Aspire™ termékhez tartozik egy személyre szabott kampó, amellyel a berendezés egyenként vagy a direkt erre tervezet tárolósínre akasztható a tökéletesen rendszerezett szerszámok tárolásának megvalósításához.