Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna magasnyomású mosók

A házban és a ház körül végzett valamennyi tisztítás során a természet adta víznek pótolhatatlan értéke van. A Husqvarna nagynyomású mosóberendezéseivel felfedezheti, hogy a víz mosási teljesítménye nehezen múlható felül, ha az okos mérnöki megoldásokkal és tervezéssel párosul. Az édesvízzel mindig takarékosan kell bánni, és a szokásos kerti tömlőkkel összehasonlítva a Husqvarna nagynyomású mosóberendezései 80 %-kal kevesebb vízzel végzik el a feladatot.

Bármilyen nagyságú tisztítandó felülettel megbirkóznak, ott ahol a por és egyéb szennyeződések jelen vannak. Válasszon a különféle tartozékok közül, melyek segítségével mindig kontrollálhatja az elvégzendő munkát. Mindegyik modell maximum tisztítási teljesítmény nyújt és a felhasználói élmény figyelembe vételével tervezték őket. Okos forgatási, mozgatási funkciókkal, gyors csatlakozókkal, időtálló acél pumpával, magas profilú kerekekkel és hosszú tömlővel rendelkeznek, számos egyéb tulajdonságuk mellett, amelyek gondoskodnak a tökéletes eredményről.  

100-as sorozat: Nagynyomású mosóberendezések, amelyeket alapvető tisztítási feladatokhoz terveztünk, mint például teraszok és kerti bútorok tisztításához. A berendezésen tárolható tartozékok, a tömlődob és a kábeltartó hatékonnyá teszik a használatot. A berendezéshez tartozik két fúvóka és egy habfúvó.
 
200-as sorozat: Robosztus és céltudatos kialakítású sokoldalú, nagynyomású mosóberendezések, amelyek ideálisan használhatók a legtöbb tisztítási munkához a házban és a ház körül. Az elforduló fúvókialakítás és a gyorscsatlakozó megkönnyítik a használatot. A berendezéshez tartozik két fúvóka és egy habfúvó. 
 
300-as sorozat: A robosztus, hosszú élettartamú nagynyomású mosóberendezések nagy teljesítményű sorozata, amelyet kiváló eredményekre terveztünk nehéz munkákhoz, például közepes méretű járművek és kőfalak tisztításához. A nagyméretű kerekek és a teleszkópos alumínium nyél megkönnyítik a szállítást. A berendezéshez tartozik két fúvóka és egy habfúvó.
 
400-as sorozat: Rendkívül nagyméretű, minden extra funkcióval ellátott nagynyomású mosóberendezések, amelyek a legjobb teljesítményt és a leghosszabb élettartamot biztosítják. A legnehezebb tisztítási feladatokhoz készültek, mint például lakóautókhoz és más nagyméretű járművekhez, homlokzatokhoz és lakóparkokban elvégzendő munkákhoz. A nyomásszabályozás lehetővé teszi az optimális beállítást és a minimális vízfogyasztást. A berendezéshez tartozik két fúvóka.ű
 
Magasnyomású mosóinkat 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!
Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 64-01
Raktáron

2018-as új modell. A legkompaktabb elektromos magasnyomású mosónk magas mosási teljesítménnyel rendelkezik olyan feladatok ellátására, mint például kerti belső udvarok, teraszok, gépjárművek, kövezett kertrészek és kertészeti eszközök tisztítása. Problémamentes, gyors és könnyű használatot tesz lehetővé. Elfordítható, eltekerhető nyakkal állítható a szórófej nyomása. Gyors csatlakozási rendszer a különféle adapterekhez, tartozékokhoz. A mosón okos tároló rekeszek vannak elhelyezve, ezáltal az összes szükséges tartozék kompakt módon a gépen tárolható, úgy mint a tömlő és az elektromos vezeték. A fém pumpa megbízható teljesítményt nyújt. Kétfajta szórófejjel és egy habszóró tartállyal együtt szállítjuk.

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

42.900 Ft 39.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 74-01
Raktáron

2018-as új modell. A sokrétű felhasználást biztosító magasnyomású mosó robosztus, céltudatos dizájnnal. Forgatható nyakkal állítható a szórófej nyomása. Gyors csatlakozási rendszer a különféle adapterekhez, tartozékokhoz. A mosón okos tároló rekeszek vannak elhelyezve, ezáltal az összes szükséges tartozék kompakt módon a gépen tárolható, úgy mint a tömlő és az elektromos vezeték. A fém szivattyú megbízható teljesítményt nyújt. Kétfajta szórófejjel és egy habszóró tartállyal együtt szállítjuk. 

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

54.900 Ft 49.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 75-01
Raktáron

2018-as új modell. A sokrétű felhasználást biztosító magasnyomású mosó robosztus, céltudatos dizájnnal. Forgatható nyakkal állítható a szórófej nyomása. A távirányítással állítható nyomásszabályozás megkönnyíti munkáját. Gyors csatlakozási rendszer a különféle adapterekhez, tartozékokhoz. A mosón okos tároló rekeszek vannak elhelyezve, ezáltal az összes szükséges tartozék kompakt módon a gépen tárolható, úgy mint a tömlő és az elektromos vezeték. A fém szivattyú megbízható teljesítményt nyújt. Kétfajta szórófejjel és egy habszóró tartállyal együtt szállítjuk.

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

72.900 Ft 69.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 76-01
Raktáron

Nehéz munkákra tervezett nagynyomású, tömlődob nélküli mosóberendezés, hogy még kisebb helyet foglaljon, A gyors kioldós tápvezetéktároló és a gyors tömlőcsatlakozó rövidebb üzembe helyezési időt tesz lehetővé. A Low Force markolatnak köszönhetően kis erőfeszítéssel üzemeltetheti a mosót. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlő csatlakozóval, hosszú szóró szárral és a jobb tapadás érdekében nagy, magas profilú kerekekkel rendelkezik. Az fúvóka nyomását egyszerűen a nyak elcsavarásával szabályozhatja. Tartozék és tápkábel tartó gondoskodik a hatékony tárolásról. Két típusú fúvókával és habszóró tartállyal együtt szállítjuk.

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez! 

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

84.900 Ft 79.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 77-01
Raktáron

2018-as új termék. Egy igazán nagy teljesítményű elektromos magasnyomású mosó, robosztus, céltudatos dizájnnal. Tökéletes eredmény elérésére tervezték, nehéz, embert igénybe vevő munkákhoz, úgy mint gépkocsik és kőfalak tisztításához. A Low Force markolatnak köszönhetően kis erőfeszítéssel üzemeltetheti a mosót. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlő csatlakozóval, hosszú szóró szárral és a jobb tapadás érdekében nagy, magas profilú kerekekkel rendelkezik. Az fúvóka nyomását egyszerűen a nyak elcsavarással szabályozhatja. Tartozék, kiegészítő illetve tápkábel tartó gondoskodik a hatékony tárolásról. Két típusú fúvókával és habszóró tartállyal együtt szállítjuk. 

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

101.900 Ft 94.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 78-01
Raktáron

2018-as új termék. Egy igazán nagy teljesítményű elektromos magasnyomású mosó, robosztus, céltudatos dizájnnal. Tökéletes eredmény elérésére tervezték, nehéz, embert igénybe vevő munkákhoz, úgy mint gépkocsik és kőfalak tisztításához. A Low Force markolatnak köszönhetően kis erőfeszítéssel üzemeltetheti a mosót. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlő csatlakozóval, hosszú szóró szárral és a jobb tapadás érdekében nagy, magas profilú kerekekkel rendelkezik. Az fúvóka nyomását egyszerűen a nyak elcsavarásával szabályozhatja. Tartozék és tápkábel tartó gondoskodik a hatékony tárolásról. Két típusú fúvókával és habszóró tartállyal együtt szállítjuk.

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

123.000 Ft 109.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 79-01
Raktáron

2018-as új modell. Extra nagy és erőteljes magasnyomású mosó robosztus és céltudatos dizájnnal, a legnehezebb kültéri tisztításra tervezve. A sárgaréz szivattyú és a kerámia bevonatú dugattyúk példátlan tartósságot eredményeznek. A PW 450 gépkocsi, udvar, kő és csatorna tisztító nyomásszabályozó rendszerrel van felszerelve, amellyel a víz folyását és a nyomását tökéletesen beállíthatja. Integrált mosófolyadék tartállyal rendelkezik, amelyet az elülső irányító panelen szabályozhat. A réz szivattyúfej időtálló teljesítményt és minőséget eredményez. Az acéllal erősített magasnyomású tömlő tartozék. A Low Force markolatnak köszönhetően kis erőfeszítéssel üzemeltetheti a mosót. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható.

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

169.900 Ft 149.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 80-01
Raktáron

2018-as modell. Extra nagy és erőteljes magasnyomású mosó robosztus és céltudatos dizájnnal, a legnehezebb kültéri tisztításra tervezve. A réz szivattyú és a kerámia bevonatú dugattyúk példátlan tartósságot eredményeznek. Nyomásszabályozó rendszerrel van felszerelve, amellyel a víz folyását és a nyomását tökéletesen beállíthatja. Integrált mosófolyadék tartállyal rendelkezik, amelyet az elülső irányító panelen szabályozhat. A sárgaréz szivattyúfej időtálló teljesítményt és minőséget eredményez. Az acéllal erősített magasnyomású tömlő tartozék. A Low Force markolatnak köszönhetően kis erőfeszítéssel üzemeltetheti a mosót. Az indukciós motor és a fém szivattyú megbízható teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Az alumínium fogantyúnak köszönhetően könnyedén szállítható. Gyors tömlő csatlakozóval, hosszú szóró szárral és a jobb tapadás érdekében nagy, magas profilú kerekekkel rendelkezik. Az fúvóka nyomását egyszerűen a nyak elcsavarásával szabályozhatja. Tartozék és tápkábel tartó gondoskodik a hatékony tárolásról. Két típusú fúvóka tartozék. 

Válasszon további tartozékokat munkájának tökéletes elvégzéséhez!

2 év hivatalos gyártói garanciával ingyen szállítjuk!

189.900 Ft 169.900 Ft

Husqvarna magasnyomású mosók, a víz precíz és hatékony erejével!

A nagynyomású mosóberendezések azt a minőséget és intuitív működést kínálják, amit Ön elvár a Husqvarna-tól. Minden modell optimalizálva van a maximális tisztítási teljesítmény érdekében, és kiváló felhasználói élményt nyújt. A gyors csatlakozók, a tartós fémszivattyúk, a nagy teherbírású kerekek és a nagy tömlőhosszúság csupán néhány azok közül az intelligens funkciók közül, amelyek segítik a készülékek tulajdonosait a tökéletes eredmény elérésében. 

Az új nagynyomású mosóberendezések pontosan azt a minőséget biztosítják az Ön számára, amit Ön elvár a Husqvarnától. Pillantson új szemmel a jáművére, a kerti bútorokra, a kőfelületekre vagy a teraszára – a Husqvarna nagynyomású mosóberendezések készen állnak rá, hogy leszámoljanak bármely kinti helyszínen a piszokkal és a porral. Minden Husqvarna nagynyomású mosóberendezést úgy fejlesztettek ki, hogy az a maximális tisztítási teljesítményt és a hosszú élettartamot nyújtson. A felhasználói élmény fokozása érdekében a gépek nagyméretű tömlőhosszúsággal, gyors csatlakozókkal és forgó funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a tömlő összegabalyodását.

Kiegészítők széles választékával megfűszerezve mindig kontrollálhatja a teljes munkafolyamatot. Ha ismer minket, akkor tudja, hogy mi soha nem adjuk alább - hiszen biztosak vagyunk benne, hogy ez az Ön érdeke.