Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna láncfűrészek

A Husqvarna kínálatában számos láncfűrészt találhat, melyek mindegyike adott célra és feladatra optimális. Bár a márka neve már maga egyfajta garancia arra, hogy minőségi termék birtokába jut, mégis fontos, hogy az Ön céljainak leginkább megfelelő berendezésre essen a választása.
Ha elakadna az Önnek legmegfelelőbb típus kiválasztása során, segítségére lehetnek a termékek fotóin megjelenő információs matricák, illetve kollégáink is szívesen segítenek Önnek telefonon vagy e-mailben egyaránt.

Benzines láncfűrészünket Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa megfelelő működést ellenőrizve,  hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

HUSQVARNA 130 - Felfedező csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967108401-CSOM1
Raktáron
102.160 Ft

HUSQVARNA 130 - Mindent bele csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967108401-CSOM2
Raktáron
127.940 Ft

HUSQVARNA 130 láncfűrész

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967108401
Raktáron
84.900 Ft

HUSQVARNA 435 - Felfedező csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967675835-CSOM1
Raktáron
171.260 Ft

HUSQVARNA 435 - Mindent bele csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 58-35-CSOM2
Raktáron
194.440 Ft

HUSQVARNA 435 láncfűrész

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970559735
Raktáron
149.900 Ft

HUSQVARNA 440 II - Felfedező csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970560035-CSOM1
Raktáron
205.650 Ft

A Husqvarna erdészeti szakemberekkel együttműködve fejleszti termékeit. Így képesek olyan láncfűrészeket gyártani, amelyekkel tartósan lehet dolgozni, mivel az alacsonyabb rezgésszint miatt kevésbé fárasztó velük a munka. A gépek felszereltsége pedig fokozott biztonságot nyújt. Valamennyi modellünkre jellemző az a kimagasló erő és teljesítmény, valamint a korszerű konstrukció, amelyet Ön elvár a Husqvarnától.

Termékpalettánk mindent tartalmaz a nehéz munkára tervezett gépektől a magáncélú kis fűrészekéig, illetve különböző modelleket fakivágáshoz, metszéshez és tűzifaaprításhoz. A Husqvarna láncfűrészek megbízható partnerei lesznek, bármilyen erdészeti kihívással nézzen is szembe.

Nyers erő

A szabadalmaztatott X-Torq® motortechnológia a benzinmotoros láncfűrészeknél tiszta levegőt használ a levegőüzemanyag keverék helyett a kipufogógázok eltávolításához. Az eredmény még hatékonyabb üzemanyag felhasználás és kevesebb károsanyag-kibocsátás a hagyományos 2-ütemű motorokhoz képest.

Optimális teljesítmény 

A benzinmotoros láncfűrészeknél az AutoTune™ automatikusan optimális működésre állítja be a motort a hőmérséklet, az üzemanyag típusa, a tengerszint feletti magasság stb. alapján. Valamennyi akkumulátoros láncfűrészünk hatékony motorral rendelkezik és lenyűgöző a teljesítmény-súly arányuk is.

Ritkább levegőszűrő tisztítás

Air Injection™ – benzinmotoros láncfűrészeinknél egy centrifugális légtisztító rendszer a kopás csökkentése és a szűrőcserék közötti hosszabb üzemidő érdekében. Többet tud dolgozni a levegőszűrő tisztítása nélkül.

Könnyű indítás

Mind a benzinmotoros, mind az akkumulátoros láncfűrészeinknél elengedhetetlen a könnyű indítás. Technológiai fejlesztésünk során ezt maximálisan figyelembe is vettük. Amennyire csak lehet, egyszerűsítettük az indítást – elég egy gombnyomás vagy az indítózsinór könnyed meghúzása.

Kevesebb teher a környezet számára

Magától értetődik, hogy a környezet számunkra kiemelt fontossággal bír és megóvása közös célunk. Együtt képesek vagyunk minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásunkat. A Husqvarna láncfűrészei mind az egyedi X-TORQ® motorral szereltek, amely a kisebb üzemanyag-fogyasztás és a csökkentett károsanyag-kibocsátási szint miatt megfelel a világ legszigorúbb kibocsátási előírásainak.

Rugalmasan és biztonságoson használható

Jól tudjuk, hogy erdészeti munka közben a biztonság és a stabilitás a legfontosabb. A Husqvarna láncfűrésszel biztonságosan és rugalmasan tudja elvégezni munkáját. Kombinált szívató-leállító szabályozó segítségével könnyedén elindíthatja a láncfűrészt, és megakadályozza, hogy megszívja magát a motor. A centrifugális tisztítórendszernek köszönhetően az elhasználódás minimalizálódik, így megnő a szűrőcserék közötti időtartam. A SmartStart® funkciónak köszönhetően az indítózsinór ellenállása 40%-kal csökkent. Segítségével minimális erőkifejtéssel, gyorsan elindíthatja a gépet.

Halk és vezeték nélküli üzemelés

Üzemanyag nélkül is lehetséges. A Husqvarna akkumulátoros láncfűrészei rendkívül hatékonyak, erőteljes, 36 V-os lítiumion-akkumulátor működteti őket. Különleges, szénkefe nélküli motorral rendelkeznek, ami a benzinmotorokhoz hasonló teljesítményt nyújt. Összefoglalva - igen halk, hatékony és könnyű láncfűrész.