Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna szegélyvágók

Megbízható, erőteljes és sokoldalú szegélyvágókat kínálunk. Minden modell könnyen és rugalmasan kezelhető, a könnyű súlynak és az intelligens funkcióknak köszönhetően. És nem kell aggódnia, hogy zavarja a szomszédokat. A Husqvarna fűszegélynyírókat úgy tervezték meg, hogy a lehető leghalkabbak legyenek –ez ideális, ha közel laknak a szomszédok.

Mióta a benzinnel működő szegélyvágók motorjait és indítórendszereit az egyedi Smart Start® funkcióval láttuk el, a berendezések gyorsan, minimális erőkifejtéssel indíthatók. Minden Husqvarna szegélyvágó automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, szegélyvágója is készen fog állni.

Benzines szegélyvágóinkat megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálva, a motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 77 97-01
Raktáron

A Husqvarna 122C alacsony zajszintű és nagyon könnyű szegélyvágó, kiskerti használatra. Kényelmi funkciókkal az egyszerű működtetés érdekében, mint pl. a Smart Start®, a gyors indításhoz.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

52.900 Ft 49.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 09 88-01
Raktáron

Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot. Akkumulátor és töltő nélkül!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

61.100 Ft 52.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 09 88-04
Raktáron

Könnyű, kényelmes és egyszerűen használható akkumulátoros szegélynyíró fűszegélyek és kisebb gyepterületek rendben tartásához. Erős, kis rezgésszámú, kefe nélküli motorja közvetlen károsanyag kibocsátás nélkül, olyan halkan üzemel, hogy sem a családját, sem a szomszédokat nem zavarja. Intuitív billentyűzet gondoskodik a biztonságos és kényelmes beindításról és leállításról, teleszkópos tengely a személyre szabásról, és kényelmes, szabályozható fogantyú biztosítja a hatékony és egyszerű tárolást, szállítást és használatot. Bli10-as akkumulátorral és QC80-as töltővel együtt szállítjuk!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

78.900 Ft 59.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 19 32-01
Rendelésre

2018-as új modell. Könnyű, kézreálló hajlított szárú fűkasza, otthoni használatra. Erős, szövött szigeteléssel ellátott vezetékes meghajtás. Könnyen felszerelhető T25-ös félautomata vágófejjel kapható. A 129C erőteljes 27cc-es motorral és professzionális minőséggel rendelkezik - a könnyű használat mellett. A Smart Start®, az intuitív kezelőszervek és az automatikus stop visszaváltó kapcsoló egyszerűen elindítható - olyan funkció, amely automatikusan visszaáll az ON állásba a hibamentes indításhoz. A 129C hajlított tengellyel rendelkezik, amely megkönnyíti a vágást.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

71.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 19 36-01
Raktáron

2018-as új modell. A 129LK fűszegélynyíró több feladatra alkalmas gép. Erőteljes 27 cm3-es motor, kiváló minőség jellemzi egyszerű használattal kombinálva. Könnyen indítható a Smart Start® funkciónak köszönhetően, kezelőelemei kézre állóak, az automata start-stop kapcsoló automatikusan visszaáll BE pozícióba a problémamentes indításhoz. A damilfejen kívül a 129LK könnyedén felszerelhető számos minőségi szerszámmal: lombfúvóval, magassági ágvágóval, kultivátorral, sövénynyíróval, szélezővel a szár alsó részének egyszerű cseréjével.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

91.700 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 14 83-02
Raktáron

A Husqvarna 525LK rendkívül könnyű szegélynyíró sokoldalú használatra. Saját fejlesztésű Husqvarna X-TORQ motorral van felszerelve. A 525LK kombinálható gép, sokféle feladat elvégzésére fejlesztették ki. Számos adapter illeszthető rá, melyeket kiegészítőként lehet hozzá rendelni.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

140.900 Ft

Szegélyvágók a tökéletes utolsó simításhoz

Az erőteljes és megbízható fűkaszáink tökéletes választást jelentenek, amikor a végső simításokat kell elvégezni a pázsit szélén, valamint nehezen elérhető helyeken kell füvet nyírni. Valamennyi gép könnyen kezelhető és úgy terveztük, hogy segítsen a lehető legkisebb erőfeszítéssel és leggyorsabban elvégezni a munkát.

A Husqvarna szegélyvágó a keze alá dolgozik!

A Husqvarna szegélyvágó pazar és egyben innovatív tulajdonságainak hála olyan kezes társává avanzsálhat a kerti munkálatok elvégzése során, amilyenről talán még sohasem  álmodott. Egy gép alap esetben arra hivatott, hogy amennyire lehet könnyebbé varázsolja feladatainak teljesítését. Ez hol kisebb, hol nagyobb mértékben sikerülhet is. Ám a Husqvarna közelítően jó értékekkel nem éri be. A gyártó számára a tökéletesség a cél, s elnézve termékpalettájának sokoldalúságát, s az eszközei kialakításának professzionalitását, nem lehet kétsége afelől, hogy ez a terv maga a megtestesült valóság. A vállalat innovációival mind kezesebbé kívánja tenni a szerkezetek  alkalmazását. A nagyfokú minőség mind a tervezés, mind a kivitelezés során főszerepet játszik. Az alapanyagok kiválogatása, az egyes alkatrészek összeállítása koncentrált munkát igényel a szakemberek részéről, s munkásságuk precíz, hibátlan végeredménye minden kétséget kizáróan tanúskodik arról, hogy erőfeszítéseik teljes mértékben megtérülnek.

A Husqvarna szegélyvágó paraméterei igényeire szabhatóak!

A készletünkben kapható termékek egyedi jellemvonásait, melyek nagymértékben meghatározóak a munkavégzés milyenségének szempontjából, ön határozhatja meg. Ezzel gyakorlatilag saját igényeire formálhatja az amúgy is kiváló jellemzőket egyesítő gépet. A kedvező anyagi feltételeknek hála úgy szerezheti be legújabb szerzeményét, hogy sem félretett pénzére, sem stabil lábakon álló költségvetésének felrúgására nem lesz szüksége. Tudatos döntésének hála ráadásul befektetése pillanatok alatt, az első elégedett használatot követően megtérülhet. A hosszú évekre nyúló garantált élettartam pedig gazdaságos megoldássá nemesítheti vásárlását.