Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna szegélyvágók

Megbízható, erőteljes és sokoldalú szegélyvágókat kínálunk. Minden modell könnyen és rugalmasan kezelhető, a könnyű súlynak és az intelligens funkcióknak köszönhetően. És nem kell aggódnia, hogy zavarja a szomszédokat. A Husqvarna fűszegélynyírókat úgy tervezték meg, hogy a lehető leghalkabbak legyenek –ez ideális, ha közel laknak a szomszédok.

Benzines szegélyvágóinkat megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálva, a motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Mióta a benzinnel működő szegélyvágók motorjait és indítórendszereit az egyedi Smart Start® funkcióval láttuk el, a berendezések gyorsan, minimális erőkifejtéssel indíthatók. Minden Husqvarna szegélyvágó automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, szegélyvágója is készen fog állni.

Szegélyvágók a tökéletes utolsó simításhoz

Az erőteljes és megbízható fűkaszáink tökéletes választást jelentenek, amikor a végső simításokat kell elvégezni a pázsit szélén, valamint nehezen elérhető helyeken kell füvet nyírni. Valamennyi gép könnyen kezelhető és úgy terveztük, hogy segítsen a lehető legkisebb erőfeszítéssel és leggyorsabban elvégezni a munkát.

A Husqvarna szegélyvágó a keze alá dolgozik!

A Husqvarna szegélyvágó pazar és egyben innovatív tulajdonságainak hála olyan kezes társává avanzsálhat a kerti munkálatok elvégzése során, amilyenről talán még sohasem  álmodott. Egy gép alap esetben arra hivatott, hogy amennyire lehet könnyebbé varázsolja feladatainak teljesítését. Ez hol kisebb, hol nagyobb mértékben sikerülhet is. Ám a Husqvarna közelítően jó értékekkel nem éri be. A gyártó számára a tökéletesség a cél, s elnézve termékpalettájának sokoldalúságát, s az eszközei kialakításának professzionalitását, nem lehet kétsége afelől, hogy ez a terv maga a megtestesült valóság. A vállalat innovációival mind kezesebbé kívánja tenni a szerkezetek  alkalmazását. A nagyfokú minőség mind a tervezés, mind a kivitelezés során főszerepet játszik. Az alapanyagok kiválogatása, az egyes alkatrészek összeállítása koncentrált munkát igényel a szakemberek részéről, s munkásságuk precíz, hibátlan végeredménye minden kétséget kizáróan tanúskodik arról, hogy erőfeszítéseik teljes mértékben megtérülnek.

A Husqvarna szegélyvágó paraméterei igényeire szabhatóak!

A készletünkben kapható termékek egyedi jellemvonásait, melyek nagymértékben meghatározóak a munkavégzés milyenségének szempontjából, ön határozhatja meg. Ezzel gyakorlatilag saját igényeire formálhatja az amúgy is kiváló jellemzőket egyesítő gépet. A kedvező anyagi feltételeknek hála úgy szerezheti be legújabb szerzeményét, hogy sem félretett pénzére, sem stabil lábakon álló költségvetésének felrúgására nem lesz szüksége. Tudatos döntésének hála ráadásul befektetése pillanatok alatt, az első elégedett használatot követően megtérülhet. A hosszú évekre nyúló garantált élettartam pedig gazdaságos megoldássá nemesítheti vásárlását.