Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna kézi fűnyírók

A kézi fűnyírók kis méretű kertek esetén a leghasznosabbak. Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyedén manőverezhetők a szűk helyeken is. Minden egyes fém házzal rendelkező fűnyírónk közvetlenül a présvonalról származó, egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nincsenek rajta hegesztett részek, azaz igen ellenálló a torziós feszültségekkel szemben, így működés közben is stabilan üzemeltethető. Az egy darabból készült vágóasztal ellenálló és kitartó teljesítményt nyújt.

Benzines fűnyíróinkat beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Husqvarna LC 140P fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970488101
Ideiglenes készlethiány
121.900 Ft

Husqvarna LC 140P fűnyíró - Teljes szezon csomagban

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970488101-CSOM
Ideiglenes készlethiány
127.870 Ft

Husqvarna LC 141C elektromos fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967099301
Raktáron
104.900 Ft

Husqvarna LC 151 fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970488301
Raktáron
151.900 Ft

HUSQVARNA LC 247 fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970541101
Raktáron
179.900 Ft

100-as sorozat: A Husqvarna 100-as sorozatában fűnyírók széles választékát kínáljuk. Vannak közöttük akkumulátoros és benzines fűnyírók egyaránt, akár a nagy teljesítmény, akár a kis súly, a jó manőverezhetőség vagy egyéb más tulajdonság legyen is a döntő szempont. Bármelyik termékünket is választja, Husqvarna minőséget kap.

200-as sorozat: A 47 és 53 cm széles fűnyíróházzal rendelkező 200-as sorozat ideális ház körüli használatra. Ezek a fűnyírók rendkívül könnyűek és a praktikus kezelőelemeknek és a könnyen elérhető működtető karoknak köszönhetően könnyen használhatók. Az állítható fogantyú megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

300-as sorozat: Egy sokoldalú fűnyíró család különböző méretű pázsitokhoz és felhasználói stílusokhoz. Sokféle funkcióval felszerelt fűnyírók a jobb eredmény és a könnyebb használat érdekében. Valamennyi gép a Husqvarna megszokott minőségét és teljesítményét nyújtja.

Minőségi fűnyírás a Husqvarna kézi fűnyíróval

Használja könnyedén. Nincsenek feszülő izmok és sérülések, csak egy kellemes élmény, közel a természethez. Kemény munkára tervezve minden egyes gépünk, mivel fűnyíróink hegesztési varratok nélkül készült vágóasztallal rendelkeznek. Segítségükkel stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat. Végezze el hatékonyan a munkát, hiszen a funkciók és ergonomikus kialakítások megtervezésekor Önt és a Husqvarna-tól elvárt eredményeket tartottuk szem előtt. Megóvja a hátát és időt takarít meg, mert minden egyes fűnyírónk hatékony és kiváló ergonómiával rendelkezik. Mindegy, hogy egy egyszerű vagy változtatható sebességfokozatú modellt választ, minden esetben számíthat az igényeit kielégítő, megbízható teljesítményre. A Husqvarna fűnyírók megkímélik a felesleges izomhúzódásoktól és sérülésektől. Ezen felül egy kellemes élményben lesz része, közel a természethez. Fűnyírónk megbízható és kiváló társa lesz. A kompakt kialakítás kiváló irányíthatóságot biztosít, a rezgés csillapított fogantyúk pedig ergonomikussá teszik a használatot. A robosztus váz és a gondosan kidolgozott részletek növelik a tartósságot és könnyű karbantartást biztosítanak.

Rendezett kert

A fűgyűjtés segít megelőzni a gyomok elterjedését és rendben tartja a pázsitot azáltal, hogy összegyűjti a faleveleket és a gallyakat a tetszetős látvány érdekében.

Egészséges pázsit

BioClip® - a mulcsozás elősegíti a pázsit természetes trágyázását azáltal, hogy olyan tápanyagokat juttat a talajba, amelyek kedvezően hatnak a fű növekedésére és egy általánosan egészséges pázsit számára, valamint megakadályozzák a gyomok elszaporodását. A BioClip® technológia a benzines és akkumulátoros fűnyírókon egyaránt megtalálható.

Zökkenőmentes fűnyírás

Hátsó vagy oldalsó fűkidobás – ezek a vágási rendszerek nagy kapacitásúak és olyan magasabb és durvább fű számára ideálisak, amelyet ritkábban nyírnak.

Könnyű indítás

A Husqvarna benzines fűnyírók könnyen indíthatók, a legtöbbjükhöz még szivató sem szükséges. Az akkumulátoros fűnyírók még könnyebben indíthatók a működtető karral!

Indítás és leállítás

A néhány modellünkön már megtalálható InStart™ funkció minden eddiginél jobban megkönnyíti az indítást. Nyomja le a működtető kart és a motor beindul. Ha a kart elengedi, a motor leáll.

Kényelmes kezelés

A könnyen elérhető kezelőszervek és az egyszerűen kezelhető működtető karok, valamint az ergonómikus kialakítású fűgyűjtők olyan részletek, amelyek könnyen és kényelmesen használhatóvá teszik fűnyíróinkat.