Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna kézi fűnyírók

A kézi fűnyírók kis méretű kertek esetén a leghasznosabbak. Kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyedén manőverezhetők a szűk helyeken is. Minden egyes fém házzal rendelkező fűnyírónk közvetlenül a présvonalról származó, egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nincsenek rajta hegesztett részek, azaz igen ellenálló a torziós feszültségekkel szemben, így működés közben is stabilan üzemeltethető. Az egy darabból készült vágóasztal ellenálló és kitartó teljesítményt nyújt.

100-as sorozat: A Husqvarna 100-as sorozatában fűnyírók széles választékát kínáljuk. Vannak közöttük akkumulátoros és benzines fűnyírók egyaránt, akár a nagy teljesítmény, akár a kis súly, a jó manőverezhetőség vagy egyéb más tulajdonság legyen is a döntő szempont. Bármelyik termékünket is választja, Husqvarna minőséget kap.

200-as sorozat: A 47 és 53 cm széles fűnyíróházzal rendelkező 200-as sorozat ideális ház körüli használatra. Ezek a fűnyírók rendkívül könnyűek és a praktikus kezelőelemeknek és a könnyen elérhető működtető karoknak köszönhetően könnyen használhatók. Az állítható fogantyú megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

300-as sorozat: Egy sokoldalú fűnyíró család különböző méretű pázsitokhoz és felhasználói stílusokhoz. Sokféle funkcióval felszerelt fűnyírók a jobb eredmény és a könnyebb használat érdekében. Valamennyi gép a Husqvarna megszokott minőségét és teljesítményét nyújtja.

Benzines fűnyíróinkat beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 09 93-01
Raktáron

Könnyen indítható, egyszerűen használható és gyakorlatilag karbantartás-mentes elektromos fűnyíró – ideális közepes méretű kertek és kisebb, bonyolultabb területek fűnyírásához. Rendkívül jól irányítható, ergonomikusan kialakított markolattal és csendes motorral, közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Nagyméretű, 50 literes gyűjtőzsák és központi magasságállító felel a rendezett, profi munkáért.

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

87.990 Ft 79.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 63 67-01
Raktáron

Az új LC 140 fűnyíró tíz különböző vágási magasságba állítható be: 25 mm-től 75 mm-ig, hogy megfeleljenek az egyes felhasználók gyepének vágási igényeinek. A magasságállítás gyorsan elvégezhető egy központi kar segítségével. 2019 tavaszától kapható!

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk! 

99.900 Ft 89.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 34 52-01
Raktáron

Kényelmes, könnyen használható fűnyíró kiváló fűnyírási tulajdonsággal és osztályon felüli fűgyűjtéssel. Tulajdonságai közé tartozik a tartós kompozit anyagból készült váz, hátsó fűkidobás, kényelmesen, a tolókereten keresztül kivehető fűgyűjtő zsák és az egyszerűen beállítható vágási magasság.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk! 

135.100 Ft 119.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 31 00-37
Raktáron

Tolható fűnyíró széles, robusztus acél vágóasztallal. Két különböző vágási móddal használható; fűgyűjtés és BioClip® (mulcsozás). További jellemzői közé tartoznak a nagy hátsó kerekek az egyszerű irányíthatóságért és a különösen nagy fűgyűjtő.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

123.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 84-01
Raktáron

Kiváló választás kerttulajdonosok számára, bonyolult gyepfelületek nyírásához. Ez az egyszerű kezelésű akkumulátoros fűnyíró egy feltöltéssel lenyír egy átlagos méretű kertet gyorsan és csendesen. A fűnyíró könnyen irányítható, mivel kompakt kialakítású és nagyon könnyű. Ergonomikus fogantyújával egyszerűen kormányozható még kisebb kerek területen is. Minden Husqvarna BLi akkumulátorral kompatibilis. Az ár nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

134.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 96 78 62-201
Raktáron

Kényelmes és hatékony fűnyírásra és minimális karbantartásra tervezve. Tökéletes választás olyan környezettudatos kerttulajdonosok számára, akiknek fontos a kényelmes munkavégzés és a jó teljesítmény, de közben odafigyelnek a szomszédokra is. Ezzel az akkumulátoros fűnyíróval egy átlagos kert lenyírható egyetlen akkutöltéssel. Rendkívül alacsony súlyának köszönhetően nagyon könnyű vele  manőverezni, az ergonómikus fogantyújának hála pedig egyszerű az irányítása szűk helyeken is. A Bluetooth-kapcsolat a felhasználó számára termékadatokat és információkat szolgáltat a hatékonyabb működés érdekében. Az ár nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

159.000 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 66 29-01
Raktáron

2018-as új modell. Új akkumulátoros kézi fűnyíró közepes méretű kert tulajdonosoknak ajánlva. Az egyszerű manőverezéshez könnyű kompozit házzal szerelték fel. Megnövelt 47 cm-es vágási szélességgel rendelkezik. A letisztult, egyszerű irányítópanelen az összes funkciója egy gombnyomásra elérhető, vezérelhető. Csendes, hatékony, füstmentes, zero károsanyag kibocsátással. Dupla akkumulátor tartóval rendelkezik, amelyek az összes Husqvarna akkumulátorral kompatibilisek, így megnövelhető az üzemidő. Bluetooth kapcsolat révén minden adat és információ elérhető a gépről és a teljesítményéről, ezáltal hatékonyabbá, átláthatóbbá téve a kötelező szervizelési periódusokat. A fűnyíró könnyen irányítható, mivel kompakt kialakítású és nagyon könnyű. Ergonomikus fogantyújával egyszerűen kormányozható még kisebb kerek területen is. Mulcs készlet opcionálisan vásárolható hozzá. Az ár nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

170.420 Ft

Minőségi fűnyírás a Husqvarna kézi fűnyíróval

Használja könnyedén. Nincsenek feszülő izmok és sérülések, csak egy kellemes élmény, közel a természethez. Kemény munkára tervezve minden egyes gépünk, mivel fűnyíróink hegesztési varratok nélkül készült vágóasztallal rendelkeznek. Segítségükkel stabilan és állandó hatékonysággal dolgozhat. Végezze el hatékonyan a munkát, hiszen a funkciók és ergonomikus kialakítások megtervezésekor Önt és a Husqvarna-tól elvárt eredményeket tartottuk szem előtt. Megóvja a hátát és időt takarít meg, mert minden egyes fűnyírónk hatékony és kiváló ergonómiával rendelkezik. Mindegy, hogy egy egyszerű vagy változtatható sebességfokozatú modellt választ, minden esetben számíthat az igényeit kielégítő, megbízható teljesítményre. A Husqvarna fűnyírók megkímélik a felesleges izomhúzódásoktól és sérülésektől. Ezen felül egy kellemes élményben lesz része, közel a természethez. Fűnyírónk megbízható és kiváló társa lesz. A kompakt kialakítás kiváló irányíthatóságot biztosít, a rezgés csillapított fogantyúk pedig ergonomikussá teszik a használatot. A robosztus váz és a gondosan kidolgozott részletek növelik a tartósságot és könnyű karbantartást biztosítanak.

Rendezett kert

A fűgyűjtés segít megelőzni a gyomok elterjedését és rendben tartja a pázsitot azáltal, hogy összegyűjti a faleveleket és a gallyakat a tetszetős látvány érdekében.

Egészséges pázsit

BioClip® - a mulcsozás elősegíti a pázsit természetes trágyázását azáltal, hogy olyan tápanyagokat juttat a talajba, amelyek kedvezően hatnak a fű növekedésére és egy általánosan egészséges pázsit számára, valamint megakadályozzák a gyomok elszaporodását. A BioClip® technológia a benzines és akkumulátoros fűnyírókon egyaránt megtalálható.

Zökkenőmentes fűnyírás

Hátsó vagy oldalsó fűkidobás – ezek a vágási rendszerek nagy kapacitásúak és olyan magasabb és durvább fű számára ideálisak, amelyet ritkábban nyírnak.

Könnyű indítás

A Husqvarna benzines fűnyírók könnyen indíthatók, a legtöbbjükhöz még szivató sem szükséges. Az akkumulátoros fűnyírók még könnyebben indíthatók a működtető karral!

Indítás és leállítás

A néhány modellünkön már megtalálható InStart™ funkció minden eddiginél jobban megkönnyíti az indítást. Nyomja le a működtető kart és a motor beindul. Ha a kart elengedi, a motor leáll.

Kényelmes kezelés

A könnyen elérhető kezelőszervek és az egyszerűen kezelhető működtető karok, valamint az ergonómikus kialakítású fűgyűjtők olyan részletek, amelyek könnyen és kényelmesen használhatóvá teszik fűnyíróinkat.