Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna akkumulátoros termékcsalád

A Husqvarna akkumulátoros motorjainak teljesítménye semmivel nem marad el benzines társaikétól, ám füst és túlzott mennyiségű rezgés nélkül működnek. Az akkumulátorok egymással felcserélhetők, így a lemerült akkumulátort egyszerűen kicserélheti egy feltöltöttre, és már folytathatja is a munkát. A Husqvarna akkumulátorok a rugalmasságról, különböző opciókról szólnak, amikor a hordozható tápegységekről beszélünk. Az akkumulátor rendszer olyan akkumulátorokból áll, amelyek valamennyi gépbe illeszkednek, mivel valamennyi termék BLi akkumulátorral működik, hogy mindig a legtöbbet tudja kihozni gépéből. A töltési idő rendkívül rövid, az akkumulátor akár az ebédszünet alatt is feltölthető.

Gépeinket beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat!

Rendezés:

Husqvarna BLi300 akkumulátor (36V / 9 Ah)

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967071901
Raktáron
154.900 Ft

A Husqvarna számos termékcsaládot kínál a lakóparkok gondozói és a kertbarátok számára, amelyek könnyen kezelhetők, csendesek, káros anyagot nem bocsátanak ki és teljesítményük kiváló. A 200-as és 100-as sorozatok hosszú üzemidőt nyújtanak, minimális karbantartást igényelnek, és a zöld területek, bokrok, fák gondozásában főszereplővé válnak.

Alkalmi, kényelmes használatra, azaz kevésbé gyakori használatra otthonában vagy a kertjében, a Husqvarna BLi20/10 hosszú élettartamú, kényelmes akkumulátorokat ajánljuk QC80 töltővel.

Részidős használatra a Husqvarna BLi200/100-as akkumulátorokat ajánljuk a termékekben, vagy a FLEXI akkumulátorövet a hozzá tartozó akkumulátorokkal és adapterrel. A rendkívül gyors töltéshez a Husqvarna QC330 töltőt használja, amelyben beépített ventilátor található, az akkumulátor töltés alatti hűtéséhez.

Az 500-as sorozatunk állandó, professzionális felhasználású akkumulátoros termékek széles választékát kínálja kifejezetten a zöldterületekkel és faápolással foglalkozó szakemberek számára, akiknek sokféle feladattal kell szembesülniük. A gépek robosztus kialakítása felhasználóbarát ergonómiát, minden időjárási körülmények közötti használatot és intelligens funkciókat biztosít a hatékonyság és termelékenység növelésére. Az alacsony rezgésszint tovább növeli a hatékonyságot. A Husqvarna Flotta Szolgáltatás™ folyamatos ellenőrzést és hasznos áttekintést tesz lehetővé. Professzionális használatra és folyamatos munkavégzéshez a háton hordozható akkumulátor vagy a FLEXI akkumulátoröv a hozzá tartozó akkumulátorokkal együtt, tartósan jó teljesítményt nyújtanak. De bátran hagyatkozhat egy ventilátorral szerelt QC500 töltőre is egy vagy két BLi300-as akkumulátorral együtt.

Bármely termékbe behelyezhető akkumulátor

Ugyanazt az akkumulátort fűvágóinkba, lombfúvóinkba, láncfűrészeinkbe és sövényvágóinkba egyaránt behelyezheti, és folytathatja a munkát. *Az akkumulátoros láncfűrészekhez a BLi20/BLi200 is szükséges. A termékcsalád összes tagja egyszerűen használható, könnyű, és a kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva készült.

Teljesítménnyel és kényelemmel feltöltve

A Husqvarna akkumulátoros motorjainak teljesítménye semmivel nem marad el benzines társaikétól, ám füst és túlzott mennyiségű rezgés nélkül működnek. Az akkumulátorok egymással felcserélhetők, így a lemerült akkumulátort egyszerűen kicserélheti egy feltöltöttre, és már folytathatja is a munkát.

Csendes munka. Nagyszerű eredmények.

Akkumulátoros készülékeinket nem csupán azért érdemes használni, mivel így elkerülheti a káros anyagok kibocsátását, illetve a karbantartásra sem kell sok energiát fordítania, hanem mert így végre csendben végezheti el a munkát. Akkumulátoros szerszámgépeink akár 13 dB (A) hangerővel halkabbak, mint a hasonló benzines eszközök.

Saját gyártású akkumulátorok. A nagyobb teljesítmény érdekében.

A Husqvarna akkumulátorai és töltői a lehető legnagyobb rugalmasságot, kényelmet és hatékonyságot kínálják. Ráadásul a termékcsalád számos különböző lehetőséget kínál, a kisebb feladatokhoz kiválóan alkalmas könnyű daraboktól az egész napra energiát tárolni képes hátizsák-akkumulátorokig, nálunk biztosan megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.