Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna sövényvágók

A sövénynek időre és gondozásra van szüksége, hogy egészséges és szép legyen. A jól karbantartott sövény egyrészt térelválasztó lehet, másrészt egyenes vonalakat és szép látványt kölcsönöz a kertnek. A különféle sövények más és más szerszámokat igényelnek, amit a sövényvágó vásárlásakor nagyon fontos szem előtt tartani. Valamennyi Husqvarna sövényvágó erőteljes és hatékony, hogy mindig nagyszerű eredményeket érhessen el. Ezeket a gépeket úgy terveztük, hogy megkönnyítsék a munkáját.

Sövényvágóink ideálisak a kertben felelhető munkákra, függetlenül attól, hogy sövénye egy kis, szemet gyönyörködtető részlet, vagy burjánzó mestermű. És igény esetén hosszú órákig is dolgozhat, mert a Husqvarna sövényvágó mindig biztosítani fogja a nagy teljesítményt és a hosszan tartó, problémamentes energiát.

A legtöbb Husqvarna sövénynyíró automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, sövényvágója is készen fog állni.

A teleszkópos, csuklós sövényvágók tökéletesen használhatók, amikor bonyolult helyeket kell elérnie teljesítményveszteség nélkül. Kiválóan kezelhetők, könnyen indíthatók, magas és alacsony sövényhez egyaránt használhatók, és a hátrahajtható vágószárral rendelkező HE4 modell extra könnyen tárolható és szállítható is.

A kétoldalas sövényvágók rugalmasan kezelhetők bármilyen szögben. A kétoldalas sövényvágókat a formára nyírt sövények számára terveztük. Hatékony és kényelmes működést biztosítanak.

Az egyoldalas sövényvágókkal egyenes vágások eszközölhetők egyetlen mozdulattal. Az egyoldalas sövényvágók hosszú késekkel is felszerelhetők és még mindig optimális tömegeloszlással rendelkeznek, amivel megkönnyítik az egyenes és precíz vágást. A nyesedékfogó segít a levelek és törmelékek összegyűjtésében, ezzel is időt és energiát takarítva meg.

Benzines sövényvágóinkat beüzemelve, megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve,  2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 09 83-01
Raktáron

A Husqvarna 115iHD45 sövényvágója egyszerűen használható és kezelhető – elég halk a lakott területeken végzett szezonális munkákhoz. Ergonomikus és tartós; komoly teljesítményt nyújt közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül. Biztonságosan és kényelmesen beindítható az intuitív billentyűzet segítségével, a hatékony, savE™ funkcióval rendelkező kefe nélküli motor még hosszabb üzemidőt biztosít, a hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor pedig a háztulajdonosoknak kedvez. Akkumulátor és töltő nélkül!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

61.100 Ft 54.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 09 8302
Raktáron

A Husqvarna 115iHD45 sövényvágója egyszerűen használható és kezelhető – elég halk a lakott területeken végzett szezonális munkákhoz. Ergonomikus és tartós; komoly teljesítményt nyújt közvetlen károsanyag kibocsátás nélkül. Biztonságosan és kényelmesen beindítható az intuitív billentyűzet segítségével, a hatékony, savE™ funkcióval rendelkező kefe nélküli motor még hosszabb üzemidőt biztosít, a hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor pedig a háztulajdonosoknak kedvez. Bli10-es akkumulátorral és QC80-as töltővel szállítjuk!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

79.900 Ft 69.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 53 24-01
Raktáron

A Husqvarna 122HD60 halk működésű és könnyű sövényvágó, házikerti használatra, olyan funkciókkal, melyek megkönnyítik a munkavégzést, például Smart Start® és az állítható hátsó fogantyú.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

114.900 Ft 104.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 91 56-02
Raktáron

2019-es új modell. Rendkívül könnyű, csendes, akkumulátoros sövényvágó mindennapi használatra, 60 cm hosszú kétoldalas vágókéssel. Új, szabadalmaztatott motor és új erőteljes akkumulátor biztosítja a maximális munkaidőt. A billenő hátsó fogantyú megkönnyíti a vízszintes és a függőleges vágást egyaránt. Akkumulátor és töltő nélkül!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

129.900 Ft 119.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 91 58-11
Raktáron

A Husqvarna 520iHE3 akkumulátoros sövényvágója a benzines gépek teljesítményét nyújtja károsanyag kibocsátás és zaj nélkül. Akár 3,5 m hatótávolság, nagy vágási sebesség és páratlan Husqvarna minőség jellemzi, azaz a professzionális szintű hatékonyság és kimagasló eredmény. Emellett olyan halk és füstmentes, hogy még lakott területen, kórházak, szállodák és egyéb, zajérzékeny területek közelében is bátran használható. Távolról beállítható vágófej és kényelmes markolat gondoskodik az 520iHE3 ideális üzemeltetéséről. Minden Husqvarna BLi akkumulátorral és töltővel kompatibilis. Akkumulátor és töltő nélkül!

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! 

Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!

139.780 Ft 129.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 65 87-01
Raktáron

A Husqavrna 522HD60X egy kétoldalas sövénynyíró, 60 cm-es vágórésszel. A több pozíciójú fogantyú és a lenyűgözően alacsony súly, valamint a vékony, kiegyensúlyozott kialakítás és az alacsony rezgésszint kiváló kezelést biztosít, míg a nagy kapacitású, nagy sebességű professzionális kések és a nyitott pengevédő biztosítja a kiváló vágási teljesítményt.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

215.900 Ft 189.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 27 97-02
Raktáron

A Husqvarna 226HS99S rendkívül jól kiegyensúlyozott és erős, egyélű sövényvágó X-Torq® motorral. A robusztus kialakítás hosszú élettartamot garantál rendszeres, üzleti célú felhasználás mellett.

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

243.900 Ft 199.800 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 78 76-01
Raktáron

Nagyon sokoldalú, professzionális, magassági (nem teleszkópos) sövényvágó állítható vágófejjel. A motor ellensúlyként szolgál, és kiemelkedően jó egyensúlyt biztosít ennek a kényelmesen használható gépnek. A hatókör és az állítható vágófej alkalmassá teszi mind alacsony, mind magas sövények gondozására: sem létra, sem kosaras emelő nem szükséges. Intuitív gombokkal egyszerűen beindítható. A 325HE3 X-TORQ® motorral működik.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

254.300 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 78 77-01
Raktáron

Nagyon sokoldalú, professzionális, sövényvágó állítható vágófejjel, és extra hosszú szárral. A motor ellensúlyként szolgál, és kiemelkedően jó egyensúlyt biztosít ennek a kényelmesen használható gépnek. Különösen magas sövényekhez ajánlott: sem létra, sem kosaras emelő nem szükséges. Intuitív gombokkal egyszerűen beindítható. A 325HE4 X-TORQ® motorral működik, és a korábbi modellhez képest kevesebb káros anyagot bocsát ki.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

289.900 Ft

Alacsony rezgésszint

Benzinmotoros gépeink hatékony rezgéscsillapítókkal vannak felszerelve, melyek csökkentik a rezgéseket. Valamennyi akkumulátoros gépünk rezgésszintje rendkívül alacsony, amely kíméli a karját és a kezét.

Könnyebb indítás

A motort és az indító berendezést úgy terveztük, hogy a gép – függetlenül attól, hogy akkumulátoros vagy benzinmotoros –gyorsan, minimális erőfeszítéssel beinduljon, így gyorsabban láthat neki a munkának.

Csendes működés

Az alacsony zajszintű motortechnológiának és a speciális konstrukciónak köszönhetően sövényvágóink csendesek és
könnyen használhatók. Ez nagyon fontos szempont mindazok számára, akik lakóövezetben dolgoznak a géppel.

Érje el célját és tökéletesítse a használatot

Hosszú vágólélek, kiváló ergonómia és robusztus kialakítás. A Husqvarna sövényvágók kiemelkedő teljesítményt és hosszantartó erőt biztosítanak problémamentes módon. Az állítható vágólélek révén a gép használata sokoldalú és kényelmes, a munka pedig kevésbé fárasztó.

Hozza ki a maximumot munkaidejéből

Az akkumulátoros szerszámok nem fogják lelassítani. A könnyű, csöndes, akkumulátorról hajtott sövényvágóval az új, erőteljes akkumulátornak köszönhetően a legtöbbet hozhatja ki a munkaidőből.

Sokoldalú és készen áll a használatra

Biztos lehet abban, hogy Husqvarna sövényvágója biztonságos, sokoldalú és kényelmesen használható eszköz. A hátsó fogantyú állítható, így a sövény oldalát és tetejét is megnyírhatja, a meghosszabbított vágófejjel pedig könnyebben elérheti távoli helyeket. Mivel állítható, a munka kevésbé lesz fárasztó. A legtöbb Husqvarna sövénynyíró automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, sövényvágója is készen fog állni.

Igazi ergonomikus előnyök

Munkakörülményeit figyelembe vesszük. Ezért fordítunk olyan sok energiát az ergonomikus részletekre. A sövényvágóinkon található hatékony rezgéscsillapítók elnyelik a rezgéseket, megkímélve az ön kezét és karjait. A motor elhelyezkedésének köszönhetően a kipufogógázok Öntől elfele terelődnek, bizonyos modelleken pedig puha borítású fogantyúk találhatók, amelyek extra kényelmet biztosítanak.