Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna sövényvágók

A sövénynek időre és gondozásra van szüksége, hogy egészséges és szép legyen. A jól karbantartott sövény egyrészt térelválasztó lehet, másrészt egyenes vonalakat és szép látványt kölcsönöz a kertnek. A különféle sövények más és más szerszámokat igényelnek, amit a sövényvágó vásárlásakor nagyon fontos szem előtt tartani. Valamennyi Husqvarna sövényvágó erőteljes és hatékony, hogy mindig nagyszerű eredményeket érhessen el. Ezeket a gépeket úgy terveztük, hogy megkönnyítsék a munkáját.

Benzines sövényvágóinkat beüzemelve, megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Sövényvágóink ideálisak a kertben felelhető munkákra, függetlenül attól, hogy sövénye egy kis, szemet gyönyörködtető részlet, vagy burjánzó mestermű. És igény esetén hosszú órákig is dolgozhat, mert a Husqvarna sövényvágó mindig biztosítani fogja a nagy teljesítményt és a hosszan tartó, problémamentes energiát.

A legtöbb Husqvarna sövénynyíró automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, sövényvágója is készen fog állni.

A teleszkópos, csuklós sövényvágók tökéletesen használhatók, amikor bonyolult helyeket kell elérnie teljesítményveszteség nélkül. Kiválóan kezelhetők, könnyen indíthatók, magas és alacsony sövényhez egyaránt használhatók, és a hátrahajtható vágószárral rendelkező HE4 modell extra könnyen tárolható és szállítható is.

A kétoldalas sövényvágók rugalmasan kezelhetők bármilyen szögben. A kétoldalas sövényvágókat a formára nyírt sövények számára terveztük. Hatékony és kényelmes működést biztosítanak.

Az egyoldalas sövényvágókkal egyenes vágások eszközölhetők egyetlen mozdulattal. Az egyoldalas sövényvágók hosszú késekkel is felszerelhetők és még mindig optimális tömegeloszlással rendelkeznek, amivel megkönnyítik az egyenes és precíz vágást. A nyesedékfogó segít a levelek és törmelékek összegyűjtésében, ezzel is időt és energiát takarítva meg.

Alacsony rezgésszint

Benzinmotoros gépeink hatékony rezgéscsillapítókkal vannak felszerelve, melyek csökkentik a rezgéseket. Valamennyi akkumulátoros gépünk rezgésszintje rendkívül alacsony, amely kíméli a karját és a kezét.

Könnyebb indítás

A motort és az indító berendezést úgy terveztük, hogy a gép – függetlenül attól, hogy akkumulátoros vagy benzinmotoros –gyorsan, minimális erőfeszítéssel beinduljon, így gyorsabban láthat neki a munkának.

Csendes működés

Az alacsony zajszintű motortechnológiának és a speciális konstrukciónak köszönhetően sövényvágóink csendesek és
könnyen használhatók. Ez nagyon fontos szempont mindazok számára, akik lakóövezetben dolgoznak a géppel.

Érje el célját és tökéletesítse a használatot

Hosszú vágólélek, kiváló ergonómia és robusztus kialakítás. A Husqvarna sövényvágók kiemelkedő teljesítményt és hosszantartó erőt biztosítanak problémamentes módon. Az állítható vágólélek révén a gép használata sokoldalú és kényelmes, a munka pedig kevésbé fárasztó.

Hozza ki a maximumot munkaidejéből

Az akkumulátoros szerszámok nem fogják lelassítani. A könnyű, csöndes, akkumulátorról hajtott sövényvágóval az új, erőteljes akkumulátornak köszönhetően a legtöbbet hozhatja ki a munkaidőből.

Sokoldalú és készen áll a használatra

Biztos lehet abban, hogy Husqvarna sövényvágója biztonságos, sokoldalú és kényelmesen használható eszköz. A hátsó fogantyú állítható, így a sövény oldalát és tetejét is megnyírhatja, a meghosszabbított vágófejjel pedig könnyebben elérheti távoli helyeket. Mivel állítható, a munka kevésbé lesz fárasztó. A legtöbb Husqvarna sövénynyíró automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon mikor Ön készen áll, sövényvágója is készen fog állni.

Igazi ergonomikus előnyök

Munkakörülményeit figyelembe vesszük. Ezért fordítunk olyan sok energiát az ergonomikus részletekre. A sövényvágóinkon található hatékony rezgéscsillapítók elnyelik a rezgéseket, megkímélve az ön kezét és karjait. A motor elhelyezkedésének köszönhetően a kipufogógázok Öntől elfele terelődnek, bizonyos modelleken pedig puha borítású fogantyúk találhatók, amelyek extra kényelmet biztosítanak.