Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna riderek

Az előre szerelt vágóasztalnak és a csuklós kormányzásnak köszönhetően nehéz olyan helyet találni, ahová a Husqvarna rider ne tudna elérni. A kezelhetőség, kényelem és hatékonyság kombinációja nemcsak megkönnyíti – élvezetessé is teszi a munkát. Minden fűnyírótraktor szabadalmaztatott Husqvarna Bio-Clip® funkciót használ, amely kiváló mulcsozást és kivételes minőségű professzionális felületet eredményez.

Tekintse meg rider tartozék kínálatunkat IDE kattintva az év bármely szakára vonatkozóan. Tanácsadásért, bővebb információért keressen minket az elérhetőségeinken!

Ha bizonytalan benne, hogy milyen típusú Rider felelhet meg az Ön igényeinek, akkor cikkünk segítségére lehet.
 Olvassa el és informálódjon: Önnek való egy fűnyíró traktor vagy rider?

Ridereinket beüzemelve, saját fuvareszközzel, ingyen szállítjuk, kollégáink által szakszerűen átadva!

Rendezés:

Husqvarna R 420TsX AWD

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967648401
Rendelésre
5.309.990 Ft

Husqvarna R 420TsX AWD vágóasztallal

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 64 84-01+asztal
Rendelésre
6.979.980 Ft

Husqvarna R  112C rider

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967178402
Rendelésre
1.241.990 Ft

A Husqvarna riderek egyedülálló csuklós kormányzási rendszerének köszönhetően a hátsó kerekek képesek elfordulni a gép alatt. Ezáltal nagyszerűen irányítható, működése intuitív — így könnyen manőverezhető az akadályok körül. Az előre szerelt, alacsony profilú vágóasztalnak köszönhetően nemcsak az kerülhető el, hogy lenyomja a füvet, mielőtt levághatná, hanem egyben rálátást is enged a teljes munkaterületre, így lenyírhatja a széleket és elérheti a sarkokat vagy benyúlhat egyéb akadályok alá.

200-as sorozat: Olyan kerttulajdonosok számára ajánlott, akik kimagasló hatékonyságot, könnyű használatot, valamint első osztályú manőverező képességet és teljesítményt igényelnek. Válassza az összekerék-meghajtást (AWD), ha jobb tapadást vagy az X-modellt ha extra hatékonyságot szeretne.

300-as sorozat: Ezek a soroldalú gépek a tartozékok széles választékának köszönhetően egész évben használhatók. Három különböző Combi vágóasztal közül választhat a nagyobb vagy kisebb méretű pázsitokhoz, igényeinek megfelelően.

400-as sorozat: Ideális választást jelent ingatlantulajdonosok, sportklubok és szállodák számára, ahol a professzionális teljesítményre, kényelemre és kapacitásra van szükség. Az összkerék-meghajtásnak köszönhetően ezek a gépek kiváló eredménnyel és mindenekfelett könnyedén látják el a feladatukat.

500-as sorozat: Magas szintű, professzionális gépek – tartósak és nagy teljesítményűek. Nagyon könnyen irányíthatók, hogy még a bonyolult formájú gyepeken is egyszerű legyen a fűnyírás. Tervezéskor a funkcionalitás játszott központi szerepet, a maximális teljesítmény és a hatékonyság érdekében. Tartozékok széles skálájával egészíthető ki.

Ahelyett, hogy különböző gépeket vásárolna a különböző munkákra, miért nem gondolkodik el egy sokoldalú felülős fűnyírón? A rengeteg tartozéknak köszönhetően Ön mindegyik évszakban készen fog állni.

Élvezze a fűnyírást mindenhol

A Husqvarna Riderek olyan helyekre is elérnek, ahol eddig elképzelhetetlennek tartotta a fűnyírást: segítik a munkavégzést szűk, lejtős és nehéz terepen is. Rá fog jönni azonban, hogy a Husqvarna Riderek még ennél is többet tudnak. Gépeinket úgy terveztük, hogy különféle igényekre különböző megoldásokat nyújtsanak. A fűnyírási opciók hatalmas választéka, valamint a Ridereket kiegészítő tartozékok a fűnyírástól a hóeltakarításig egy új távlatot nyitnak meg Ön előtt.

Kimagasló manőverezési képesség

A törzscsuklós kormánymű első osztályú manőverező képességet biztosít és megkönnyíti az akadályok, mint például fák, bokrok, virágágyások kikerülését.

Akadálymentes fűnyírás

Az előre szerelt vágóasztal kitűnő rálátást biztosít a munkaterületre, ami lehetővé teszi, hogy a széleket is le tudja nyírni és könnyen elérje a sarkokat és a bokrok alját.

Optimális vezetői pozíció

Biztonság, stabilitás és tapadás mind sík talajon, mind pedig lejtős terepen. A Rider alacsony tömegközéppontja fokozza az amúgy is kiváló tapadást és az üzemeltető kényelmét.

Egészséges pázsit létrehozása

A Combi vágóasztalaink alkalmasak a kimagasló BioClip® mulcsozási technológiára, amely természetes tápanyaggá alakítja a levágott füvet, gazdag, zöld, egészséges pázsitot eredményezve.

Élvezetes vezetés

A Husqvarna Ridereket a pontos kormányzás, a pedállal működtetett hidrosztatikus erőátvitel és a kényelmes kezelőszerveknek köszönhetően rendkívül könnyű és élvezetes vezetni.

Ha tökéletes vágási kép és smaragdzöld gyep, akkor Husqvarna rider!

A Husqvarna rider tökéletesen partner mind magánszemélyek, mind vállalkozások, önkormányzatok számára a fűnyírás, nem egyszer idő- és energiaigényes kihívásának leküzdésében. Az igazság az, hogyha optimális paraméterekkel megáldott eszközt preferál munkája során, akkor rengeteg felesleges kiadástól mentheti meg magát. A kínálatunkban kapható termékek olyan széles spektrumon mozognak, hogy könnyedén zavarba hozhatja a bőség zavara. A szerkezetek paramétereikben ugyan merőben eltérhetnek egymástól, ám néhány alapvető jellemvonásukban megegyeznek. Ez bizony a Husqvarna utánozhatatlan üzletpolitikájának köszönhető. Hogy melyek ezek a jellemzők? Egyrészt a nagyfokú, hiánytalan minőség. Több szempontból is prioritást élvez, hogy milyen terméket preferál. A hosszútávú tervezés, prémium minőség, a biztonságos alkalmazás, vagy éppen az eredményes használat egyaránt megkívánja a pazar fizikai jegyek jelenlétét.