Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna talajlazítók, gyepszellőztetők

Füve szépségéhez rendszeresen szükséges a gyökerek átszellőztetése. Ezen célhoz kínálunk többféle megoldást benzines gyepszellőztetőinkkel és talajlazítóinkkal.

Gyepszellőztetőinkat beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 92 23-01
Előrendelhető

Új modell. Ez a készülék tökéletes partnere a szezonális munkáknak a maga 1600W-os erőteljes motorjával. Munkaszélessége 38cm. 2-in-1 funkciójával könnyű a lapátváltás, könnyen beállítható a munkamélység, ezáltal hatékonyan eltávolítja a gyepről a mohát. A kompakt kialakításának és az összecsukható fogantyúinak köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. 2019 áprilisától elérhető!

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

 

69.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 99 99-51
Raktáron

Husqvarna S 390B benzines gyepszellőztető erőteljes Briggs&Stratton motorral, 16 darab acél késsel és fűgyűjtővel. Az erős acélszerkezet, és a 38 cm-es munkaszélesség ideálissá teszi kisebb és sűrűn beültetett kertek gondozásához. A vágómélység központi beállítása (0 és 20 mm között) a fogantyún található praktikus karral illeszthető a különböző talajtípusokhoz.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

224.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 63 73-01
Raktáron

Robosztus, sokoldalú gyeplazító professzionális munkákra. Kompakt, tartós konstrukció a megerőltető üzem és a gyakori szállítás érdekében. Ez a gép valójában nélkülözhetetlen a professzionális gyepgondozásnál. Központi magasságállítás, állandó kenésű csapágyak. Ideális, vállalkozók, cégek és más professzionális felhasználóknak számára.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

342.900 Ft 334.900 Ft