Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna talajlazítók, gyepszellőztetők

Füve szépségéhez rendszeresen szükséges a gyökerek átszellőztetése. Ezen célhoz kínálunk többféle megoldást benzines gyepszellőztetőinkkel és talajlazítóinkkal.

Gyepszellőztetőinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, az üzembe helyezéshez szükséges Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Rendelésre

Husqvarna S 390B benzines gyepszellőztető erőteljes Briggs&Stratton motorral, 16 darab acél késsel és fűgyűjtővel. Az erős acélszerkezet, és a 38 cm-es munkaszélesség ideálissá teszi kisebb és sűrűn beültetett kertek gondozásához. A vágómélység központi beállítása (0 és 20 mm között) a fogantyún található praktikus karral illeszthető a különböző talajtípusokhoz.

Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ajándék Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

219.900 Ft
Raktáron

Robosztus, sokoldalú gyeplazító professzionális munkákra. Kompakt, tartós konstrukció a megerőltető üzem és a gyakori szállítás érdekében. Ez a gép valójában nélkülözhetetlen a professzionális gyepgondozásnál. Központi magasságállítás, állandó kenésű csapágyak. Ideális, vállalkozók, cégek és más professzionális felhasználóknak számára.

343.035 Ft