Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna fűnyíró traktorok

Mindegy, milyen típusú gyeppel néz szembe. Három típusú vágási rendszer közül választhat, – gyűjtés, mulcsozás vagy kidobás – így mindentől függetlenül biztosított a jó eredmény. A bokrok és a fák sem jelentenek problémát fűnyíró traktorainknak. Az egyedülálló kormányzási technológiának köszönhetően bármilyen akadályt könnyedén körbenyírhat. Az eredmény kevesebb lenyíratlan terület, hatékonyabb vágás és teljes irányíthatóság. A megerősített és porfestett vágóasztal növeli traktora tartósságát és rozsdaállóságát. Röviden, hosszú élettartalmú lesz.

Tekintse meg traktor tartozék kínálatunkat IDE kattintva.

Ha bizonytalan benne, hogy milyen típusú traktor felelhet meg az Ön igényeinek, akkor cikkünk segítségére lehet.
 Olvassa el és informálódjon: Önnek való egy fűnyíró traktor vagy rider?

Fűnyíró traktorainkat beüzemelve, saját fuvareszközzel, ingyen szállítjuk, kollégáink által szakszerűen átadva.

Rendezés:

Husqvarna TC 238TX fűgyűjtős fűnyíró traktor

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 960510192
Ideiglenes készlethiány
1.799.990 Ft

Husqvarna TS 112 oldalkidobós fűnyíró traktor

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970622401
Ideiglenes készlethiány
899.900 Ft

Husqvarna TS 114 oldalkidobós fűnyíró traktor

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970622501
Ideiglenes készlethiány
1.099.900 Ft

Husqvarna TS142T oldalkidobós fűnyíró traktor

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 960410457
Raktáron
1.499.900 Ft

HUSQVARNA Z560X Zero Turn fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967669702
Ideiglenes készlethiány
6.499.990 Ft

A Husqvarna kerti traktorral készen fog állni az elkövetkező évszakokra. A tartozékok széles választéka teszi a traktort sokoldalúvá és hasznossá az egész év során. Utánfutó, hótoló, sószóró, hómaró, talajszellőztető és sok egyéb kiegészítő is használható hozzá.

Ha most először vásárol traktort és kisebb vagy közepes méretű kertje van, akkor a felhasználóbarát 100-as sorozat jó választás. Ezek a kompakt traktorok könnyen és biztonságosan üzemeltethetők és kezdők számára ideális. Közepes vagy nagyméretű kertek esetén nagyobb kapacitásra és kényelemre van szükség. 

A 200-as sorozat jól felszerelt, szűk fordulókörű, megerősített vágóasztallal rendelkező traktorokat tartalmaz. Az elektromos késkapcsolás kiváló manőverező képességet és könnyebb, hatékonyabb fűnyírást tesz lehetővé kevesebb lenyíratlan területtel.

Ha Ön gyakran - akár egész évben – használja a traktorát vagy nagyobb területeket kell lenyírnia, akkor értékelni fogja a 300-as sorozatba tartozó erőteljes, kényelmes és kényelmi funkciókkal bőven felszerelt traktorainkat, amelyek kimagasló eredményt garantálnak. A tartozékok széles választéka és az, hogy három típusú vágási rendszer közül választhat, egész évben kihasználhatóvá teszi ezeket a nagyobb traktorokat.

Ha formásra lenyírt gyepszőnyeg, akkor Husqvarna traktor!

A Husqvarna traktor tökéletesen eredményes társává avanzsálhat a fűnyírás, nem egyszer idő- és energiaigényes kihívásának leküzdésében. Az igazság az, hogyha optimális paraméterekkel megáldott eszközt preferál munkája során, akkor rengeteg felesleges kiadástól mentheti meg magát. A kínálatunkban kapható termékek olyan széles spektrumon mozognak, hogy könnyedén zavarba hozhatja a bőség zavara. Keresése alkalmával kiválaszthatja, hogy pontosan milyen teljesítményű gépre vágyik, melyik motorgyártó a legszimpatikusabb önnek, de a fűtartály méretét is meghatározhatja. Ez azt jelenti, hogy a lehető legteljesebb szabadság mellett válogathat az alternatívák közül.

A szerkezetek paramétereikben ugyan merőben eltérhetnek egymástól, ám néhány alapvető jellemvonásukban megegyeznek. Ez bizony a Husqvarna utánozhatatlan üzletpolitikájának köszönhető. Hogy melyek ezek a jellemzők? Egyrészt a nagyfokú, hiánytalan minőség. Több szempontból is prioritást élvez, hogy milyen terméket preferál. A hosszútávú tervezés, a biztonságos alkalmazás, vagy éppen az eredményes használat egyaránt megkívánja a pazar fizikai jegyek jelenlétét. Másrészt a kedvező anyagi feltételek. Az ár kérdése mellett sem érdemes elmennie szó nélkül. A gyártó nagy figyelmet szentel arra, hogy a kezei közül kikerülő gépek  megfizethető áron kerülhessenek leendő gazdáikhoz.

Kevesebb lenyíratlan terület, egyszerű működtetés pedálokkal, első osztályú vágás

Kiváló eredményeket várhat el a csúcstechnológiájú kormányzási megoldással rendelkező, felső kategóriájú traktorainktól. Alacsonyabb rezgésszint, minimális lenyíratlan terület és továbbfejlesztett manőverező képesség jellemzi. A pedállal működtethető hidrosztatikus váltóval könnyen szabályozható a sebesség és a menetirány. Külön előre és hátrameneti pedállal rendelkezik. A megerősített és porszórt vágóasztalok fokozott tartósságot eredményeznek és korrózióállók.