Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna robotfűnyírók

Mi kell egy olyan robotfűnyíró létrehozásához, amely éjjel-nappal dolgozik, hogy jól karbantartott pázsitot biztosítson bármelyik kertben a rossz idő, a bonyolult alakú területek, a meredek emelkedők, a szűk átjárók és más akadályok ellenére? Mondhatjuk, hogy több, mint 20 évi fejlesztés, tesztelés és finomítás áll mögöttünk. 1995 óta az eredeti Husqvarna Automower® robotfűnyírónkat bevált, megbízhatóbb és kiterjedt termékcsaláddá fejlesztettük.

A Husqvarna Automower® — világelső a robotfűnyírók között! Pázsitja egészségesen tartása kemény munkával is járhat. A Husqvarna Automower® nem csak egy fűnyíró. Egy robotizált koncepció, amely elvégzi a munkát Ön helyett — az Ön felügyelete nélkül, éjjel-nappal. 

Robotfűnyíróinkhoz válaszhat a feltüntetett telepítő szettekből vagy kérheti kollégáink segítségét, akik készséggel segítenek önnek!

Termékeinket Magyarország területén belül ingyen szállítjuk!

 Az előzetes gépigénnyel, tanácsokkal kérjük, hogy a +36 30 901 0896 telefonszámon érdeklődjenek!
Veszprém vármegye területén belül kérje helyszíni felmérésünket és tanácsadásunkat ide kattintva: Helyszíni felmérés és tanácsadás Veszprém vármegyében

Rendezés:

HUSQVARNA AUTOMOWER® 405X robotfűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970456211
Ideiglenes készlethiány
789.900 Ft

A Husqvarna robotfűnyíró folyamatosan gyönyörű kinézetű gyepet biztosít Önnek

Ma már a fűnyírást is lehet automatizálni, így nem kell Önnek ezzel sem vesződnie, vagy drága idejét erre pazarolnia. A Husqvarna Automower ebbe a kategóriába méltán érdemelte ki a világon az első helyet a robotfűnyírók között. Nincs több fáradtságos és idő pazarló fűnyírás! Pázsitja folyamatosan a kert ékköve lesz. Ennek köszönhetően nem lesz zöldebb a szomszéd kertje. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak egy fűnyíróról beszélünk, hanem egy automatizált programról, mely éjjel-nappal elvégzi Ön helyett a munkát. A Husqvarna robotfűnyíró így mindig kiváló választás, hiszen a reális ár találkozik a kiváló minőséggel. A különféle telepítő szettek közül is választhat, illetve szakemberünk is segít a telepítésben a helyi kiszállás során, mely plusz költséget jelent.

Magas vagy alacsony, éjszaka vagy nappal, eső vagy napsütés

A véletlenszerű haladási mintának köszönhetően az Automower® eltalál a kert minden sarkába. Könnyen kezeli a nedves és esős időjárási viszonyokat, valamint a nehéz terepet, beleértve a lejtőket, gödröket és még az olyan ideiglenes akadályokat is, mint a lehullott fenyőtobozok vagy gyümölcsök. Az Automower® olyan csendes, hogy akár éjszaka is dolgozhat anélkül, hogy bárkit is zavarna. Az egyes kiválasztott típusokhoz elérhető fűnyíró alkalmazás révén teljesen irányítása alá vonhatja az üzemidőt, így az Öné lehet a pázsit, amikor csak szeretné. Megfontolandó kérdések robotfűnyíró vásárlásakor 

Egyszerű telepítés, könnyű üzemeltetés

A Husqvarna Automower® teljesen automatikus, és egy határoló vezetékek által létrehozott elektronikus kerítésen belül dolgozik. Amikor az akkumulátor lemerülőben van, visszatér a töltőállomásra. Az egyszeri telepítést követően, amelyet elvégezhet akár Ön, akár a kereskedő, hosszú éveken át élvezheti a többé kevésbé karbantartást nem igénylő pázsitot. További tudnivalók a telepítésről 

Biztonságos és megbízható

A Husqvarna Automower® fűnyírót többféleképpen is biztosítottuk a lopással szemben. PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor. Nem tudják használni, ha ellopják, mivel nem illeszkedik más töltőállomásokhoz. És ha bejelentik az ellopását, tiltólistára kerül a Husqvarna világszintű szervizhálózatában. 

Egészséges fű

A Husqvarna Automower® folyamatosan vágja a füvet, ahogy az nő. Ez a fű vágásának messze a legkíméletesebb módja. Míg a hagyományos fűnyírás rendszerint néhány centiméteres fűnyiradékot vág le, amelyet aztán összegyűjtenek és eltávolítanak, a Husqvarna Automower® fűnyesedéke csak néhány milliméter hosszú. A talajra hullva, talajtakaróként funkcionál, és trágyázza a pázsitot.

Nem kell összegyűjteni a levágott füvet

Az Automower® nagyon apró fűnyesedéket hagy hátra, így nincs szükség az összegyűjtésükre. Azzal, hogy otthagyja, természetes trágyázást biztosít a pázsitnak. 

Hazatalál

Az Automower® fűnyírót határoló vezetékek irányítják körbe a kertben. Az adott területen belül szabálytalan mintát követve mozog, hogy ne hagyjon fűnyírás sávokat vagy nyomvonalakat a fűben. 

Újratölti magát

Az Automower® akkumulátoros, és töltőállomással szállítjuk, amely a kerti elektromos hálózati aljzatra csatlakoztatható. Amikor a fűnyíró befejezte a nyírást, automatikusan visszatér a töltőállomásra. 

Tagolt kertek

Az Automower® kezelni tud számos különböző akadályt tartalmazó nagy és tagolt kerteket. Nem okoz neki problémát az akár 45%-os (24°) emelkedésű pázsit lenyírása.