Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna robotfűnyírók

A Husqvarna Automower® — világelső a robotfűnyírók között! Pázsitja egészségesen tartása kemény munkával is járhat. A Husqvarna Automower® nem csak egy fűnyíró. Egy robotizált koncepció, amely elvégzi a munkát Ön helyett — az Ön felügyelete nélkül, éjjel-nappal.

Robotfűnyíróinkhoz válaszhat a feltüntetett telepítő szettekből vagy kérheti szakemberünk segítségét a telepítésben, helyi kiszálással. A termék ára nem tartalmazza a telepítés árát! 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk termékeinket!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 64 54-10
Raktáron

Kompakt 3-kerekű, harmadik generációs teljesen automata robotfűnyíró nyitottabb füves területek hatékony vágására. Kisebb gyepfelületek nyírására ajánlott, 600 m²-ig, a 25%-os lejtőkkel gond nélkül megbirkózik. Automata fűnyírás jellemzi és teljesen önálló működés, beleérte a töltőtelepre való saját visszaállást és töltést. PIN kód zárral és lopásvédelemmel ellátott. Könnyű kezelhetőség és sokrétű személyre szabhatóság jellemzi. 

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

432.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 35-10
Raktáron

Hatékony, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1000 m² -re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

531.000 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 34-10
Raktáron

Továbbfejlesztett, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m²-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

619.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 24-10
Raktáron

Jól felszerelt, nagyméretű robotfűnyíró nehezen nyírható gyepfelületek hatékony nyírására ajánlott. Nagyobb területekre, akár 2200 m² -re is alkalmas, meredek 45%-os emelkedők sem jelentenek számára akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A kijelző kezelő barát, a menürendszerében könnyen egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

734.400 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 30-10
Raktáron

Továbbfejlesztett, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m²-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető. Prémium szolgáltatás és és exclusive design, azaz X-line robotfűnyírók! Automower Connect applikációval, GPS alapú navigáció, X-line design (mint 450X), Gumi ütköző elől, narancs színű keréktárcsa, Matt felület, erős LED fényszórók.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

774.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 25-10
Raktáron

Nagyméretű robotfűnyíró számos kiváló tulajdonsággal. GPS navigációval van felszerelve a nehezen nyírható gyepfelületek hatékony nyírása érdekében. Nagyobb területekre, akár 3200 m² -re is alkalmas, meredek, akár 45%-os emelkedők sem jelentenek akadályt számára. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Fényszóró külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

884.700 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 26-10
Raktáron

A kínálat csúcsmodellje a robotfűnyírás piacvezető gyártójától. Elég okos ahhoz, hogy a nagy gyepfelületek és az összetett, bonyolult kertek kihívásainak – mint szűk átjárók, akadályok, durva felületek és akár 45%-os emelkedők – megfeleljen. GPS támogatású navigációval és számos tulajdonságával, mint például az Automower® Connect-tel éri el a gyepfelület zöld, egészséges és tökéletesen lenyírt megjelenését intelligens módon. Az Automower® Connect app segítségével Ön ellenőrzése alatt tarthatja készülékét, a képernyőre koppintva beavatkozhat, nyomon követheti működését a világ minden részéről.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

1.179.900 Ft

A Husqvarna robotfűnyíró folyamatosan gyönyörű kinézetű gyepet biztosít Önnek

Ma már a fűnyírást is lehet automatizálni, így nem kell Önnek ezzel sem vesződnie, vagy drága idejét erre pazarolnia. A Husqvarna Automower ebbe a kategóriába méltán érdemelte ki a világon az első helyet a robotfűnyírók között. Nincs több fáradtságos és idő pazarló fűnyírás! Pázsitja folyamatosan a kert ékköve lesz. Ennek köszönhetően nem lesz zöldebb a szomszéd kertje. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak egy fűnyíróról beszélünk, hanem egy automatizált programról, mely éjjel-nappal elvégzi Ön helyett a munkát. A Husqvarna robotfűnyíró így mindig kiváló választás, hiszen a reális ár találkozik a kiváló minőséggel. A különféle telepítő szettek közül is választhat, illetve szakemberünk is segít a telepítésben a helyi kiszállás során, mely plusz költséget jelent.

Ám a terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek és 2 év gyártói garanciát biztosítunk hozzá. keresse ki a megfelelő típust, akár a keresőnk segítségével, de az egyes témákra is rákereshet weboldalunkon. Telefonon és e-mailen is elérhetőek vagyunk, de a chat ablakot is tudja erre a célra használni. Igyekszünk minél hamarabb segíteni és minden kedves vásárlónkat megfelelő információkkal ellátva kiszolgálni. Ajkai üzletünkben is szeretettel látjuk. Ne feledje szakkereskedésként működünk és szervizt is biztosítunk, így nálunk biztos, hogy nem fogja csalódás érni. Érdemes a későbbiek folyamán is visszalátogatnia weboldalunkra és megtekintenie a bővülő termék listánkat. Ezen kívül csatlakozzon a Husqvarna klubhoz, hogy akciókról, különféle fontos hírekről és exkluzív ajánlatainkról is tájékoztathassuk.