Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna robotfűnyírók

Mi kell egy olyan robotfűnyíró létrehozásához, amely éjjel-nappal dolgozik, hogy jól karbantartott pázsitot biztosítson bármelyik kertben a rossz idő, a bonyolult alakú területek, a meredek emelkedők, a szűk átjárók és más akadályok ellenére? Mondhatjuk, hogy több, mint 20 évi fejlesztés, tesztelés és finomítás áll mögöttünk. 1995 óta az eredeti Husqvarna Automower® robotfűnyírónkat bevált, megbízhatóbb és kiterjedt termékcsaláddá fejlesztettük.

A Husqvarna Automower® — világelső a robotfűnyírók között! Pázsitja egészségesen tartása kemény munkával is járhat. A Husqvarna Automower® nem csak egy fűnyíró. Egy robotizált koncepció, amely elvégzi a munkát Ön helyett — az Ön felügyelete nélkül, éjjel-nappal.

Robotfűnyíróinkhoz válaszhat a feltüntetett telepítő szettekből vagy kérheti szakemberünk segítségét a szaktanácsadásban, telepítésben akár országos kiszállással!

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk termékeinket! 

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 64 54-10
Raktáron

Kompakt 3-kerekű, harmadik generációs teljesen automata robotfűnyíró nyitottabb füves területek hatékony vágására. Kisebb gyepfelületek nyírására ajánlott, 600 m²-ig, a 25%-os lejtőkkel gond nélkül megbirkózik. Automata fűnyírás jellemzi és teljesen önálló működés, beleérte a töltőtelepre való saját visszaállást és töltést. PIN kód zárral és lopásvédelemmel ellátott. Könnyű kezelhetőség és sokrétű személyre szabhatóság jellemzi. 

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

349.900 Ft 299.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 35-10
Raktáron

Hatékony, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1000 m² -re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

531.000 Ft 499.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 34-10
Raktáron

Továbbfejlesztett, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m²-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

619.900 Ft 599.000 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 67 30-10
Raktáron

Továbbfejlesztett, 4-kerekű robotfűnyíró nagyobb és bonyolult gyepfelületekhez. Közepes méretű területekre, akár 1500 m²-re is alkalmas és akár 40%-os emelkedők sem jelentenek akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Különböző színű rápattintható fedél külön rendelhető. Prémium szolgáltatás és és exclusive design, azaz X-line robotfűnyírók! Automower Connect applikációval, GPS alapú navigáció, X-line design (mint 450X), Gumi ütköző elől, narancs színű keréktárcsa, Matt felület, erős LED fényszórók.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

774.900 Ft 699.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 24-10
Raktáron

Jól felszerelt, nagyméretű robotfűnyíró nehezen nyírható gyepfelületek hatékony nyírására ajánlott. Nagyobb területekre, akár 2200 m² -re is alkalmas, meredek 45%-os emelkedők sem jelentenek számára akadályt. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A kijelző kezelő barát, a menürendszerében könnyen egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

734.400 Ft 729.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 25-10
Raktáron

Nagyméretű robotfűnyíró számos kiváló tulajdonsággal. GPS navigációval van felszerelve a nehezen nyírható gyepfelületek hatékony nyírása érdekében. Nagyobb területekre, akár 3200 m² -re is alkalmas, meredek, akár 45%-os emelkedők sem jelentenek akadályt számára. Az okos technológia a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, képes foltnyírásra és átirányítja a szűk átjárókon a fűnyírót. A nagy, felhasználóbarát kijelzőn a könnyen érthető menüben egyénileg beállítható a fűnyíró munkaideje. Fényszóró külön rendelhető.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

911.900 Ft 899.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 26-10
Raktáron

A kínálat csúcsmodellje a robotfűnyírás piacvezető gyártójától. Elég okos ahhoz, hogy a nagy gyepfelületek és az összetett, bonyolult kertek kihívásainak – mint szűk átjárók, akadályok, durva felületek és akár 45%-os emelkedők – megfeleljen. GPS támogatású navigációval és számos tulajdonságával, mint például az Automower® Connect-tel éri el a gyepfelület zöld, egészséges és tökéletesen lenyírt megjelenését intelligens módon. Az Automower® Connect app segítségével Ön ellenőrzése alatt tarthatja készülékét, a képernyőre koppintva beavatkozhat, nyomon követheti működését a világ minden részéről.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

1.199.900 Ft 1.149.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 65 02-10
Rendelésre

Robotfűnyíró professzionális használathoz. Minden típusú pázsitot kezel, és akár 45% -os (24 °) meredek lejtést is képes kezelni tökéletes vágási eredményekkel - még esős körülmények között is. A távoli objektum érzékelés lehetővé teszi a nagyobb vágási sebességet. A robusztus, alapos felépítés biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ultrahang technológiát használó, beépített érzékelők segítenek a fűnyírónak előre jelezni az akadályokat, lelassítja a sebességet, hogy elkerülje az erős ütközést. Husqvarna Fleet Services támogatás, azaz tabletről, okostelefonról vagy számítógépről vezérelheti a gépet. Akár több robot is kezelhető egyszerre a programmal.

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

1.421.400 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 62 27-10
Rendelésre

2019-es újdonság. Husqvarna Automower® 435 X AWD 3500 m²-es (+/- 20%) nagyságú gyepre alkalmas. A tulajdonsága hasonlóak a Husqvarna Automower® robotfűnyíróéhoz, de ez a modell nagyon összetett és kifejezetten az egyenetlen felületekre van tervezve. Ezen túlmenően a vágási idő is lerövidül az erősebb vágási teljesítmény mellett. A Husqvarna Automower® 435 X AWD az ALLRAD DRIVE-vel akár 70% -os meredek lejtéssel is képes megbirkózni. Teljesen automatikus és könnyen munkába állítható, működés közben halk. Sötétben is képes dolgozni mert fényszórókkal van felszerelve. Intergrált GPS modul segítségével méri fel a kertet és határozza meg a nyírandó területeket, útvonalat. Hangvezérlésre alkalmas (Google Home, Amazon Alexa).  2019 áprilisától elérhető!

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

 

1.599.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 85 34-10
Rendelésre

2019-es újdonság. Husqvarna Automower® 535 X AWD 3500 m²-es (+/- 20%) nagyságú gyepre alkalmas. A tulajdonsága hasonlóak a Husqvarna Automower® robotfűnyíróéhoz, de ez a modell nagyon összetett és kifejezetten az egyenetlen felületekre van tervezve. Ezen túlmenően a vágási idő is lerövidül az erősebb vágási teljesítmény mellett. A Husqvarna Automower® 435 X AWD az ALLRAD DRIVE-vel akár 70% -os meredek lejtéssel is képes megbirkózni. Teljesen automatikus és könnyen munkába állítható, működés közben halk. Sötétben is képes dolgozni mert fényszórókkal van felszerelve. Intergrált GPS modul segítségével méri fel a kertet és határozza meg a nyírandó területeket, útvonalat. Hangvezérlésre alkalmas (Google Home, Amazon Alexa). Ultrahangos érzékelővel is ellátott, amely segítségével a robot körül elhelyezkedő tárgyakat észleli.  2019 áprilisától elérhető!

2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

 

1.699.900 Ft

A Husqvarna robotfűnyíró folyamatosan gyönyörű kinézetű gyepet biztosít Önnek

Ma már a fűnyírást is lehet automatizálni, így nem kell Önnek ezzel sem vesződnie, vagy drága idejét erre pazarolnia. A Husqvarna Automower ebbe a kategóriába méltán érdemelte ki a világon az első helyet a robotfűnyírók között. Nincs több fáradtságos és idő pazarló fűnyírás! Pázsitja folyamatosan a kert ékköve lesz. Ennek köszönhetően nem lesz zöldebb a szomszéd kertje. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak egy fűnyíróról beszélünk, hanem egy automatizált programról, mely éjjel-nappal elvégzi Ön helyett a munkát. A Husqvarna robotfűnyíró így mindig kiváló választás, hiszen a reális ár találkozik a kiváló minőséggel. A különféle telepítő szettek közül is választhat, illetve szakemberünk is segít a telepítésben a helyi kiszállás során, mely plusz költséget jelent.

Magas vagy alacsony, éjszaka vagy nappal, eső vagy napsütés

A véletlenszerű haladási mintának köszönhetően az Automower® eltalál a kert minden sarkába. Könnyen kezeli a nedves és esős időjárási viszonyokat, valamint a nehéz terepet, beleértve a lejtőket, gödröket és még az olyan ideiglenes akadályokat is, mint a lehullott fenyőtobozok vagy gyümölcsök. Az Automower® olyan csendes, hogy akár éjszaka is dolgozhat anélkül, hogy bárkit is zavarna. Az egyes kiválasztott típusokhoz elérhető fűnyíró alkalmazás révén teljesen irányítása alá vonhatja az üzemidőt, így az Öné lehet a pázsit, amikor csak szeretné. Megfontolandó kérdések robotfűnyíró vásárlásakor 

Egyszerű telepítés, könnyű üzemeltetés

A Husqvarna Automower® teljesen automatikus, és egy határoló vezetékek által létrehozott elektronikus kerítésen belül dolgozik. Amikor az akkumulátor lemerülőben van, visszatér a töltőállomásra. Az egyszeri telepítést követően, amelyet elvégezhet akár Ön, akár a kereskedő, hosszú éveken át élvezheti a többé kevésbé karbantartást nem igénylő pázsitot. További tudnivalók a telepítésről 

Biztonságos és megbízható

A Husqvarna Automower® fűnyírót többféleképpen is biztosítottuk a lopással szemben. PIN-kód szükséges minden beavatkozáskor. Azonnal megszólal a riasztó, ha a kódot mellőzik a fűnyíró megállításakor vagy felemelésekor. Nem tudják használni, ha ellopják, mivel nem illeszkedik más töltőállomásokhoz. És ha bejelentik az ellopását, tiltólistára kerül a Husqvarna világszintű szervizhálózatában. 

Egészséges fű

A Husqvarna Automower® folyamatosan vágja a füvet, ahogy az nő. Ez a fű vágásának messze a legkíméletesebb módja. Míg a hagyományos fűnyírás rendszerint néhány centiméteres fűnyiradékot vág le, amelyet aztán összegyűjtenek és eltávolítanak, a Husqvarna Automower® fűnyesedéke csak néhány milliméter hosszú. A talajra hullva, talajtakaróként funkcionál, és trágyázza a pázsitot.

Nem kell összegyűjteni a levágott füvet

Az Automower® nagyon apró fűnyesedéket hagy hátra, így nincs szükség az összegyűjtésükre. Azzal, hogy otthagyja, természetes trágyázást biztosít a pázsitnak. 

Hazatalál

Az Automower® fűnyírót határoló vezetékek irányítják körbe a kertben. Az adott területen belül szabálytalan mintát követve mozog, hogy ne hagyjon fűnyírás sávokat vagy nyomvonalakat a fűben. 

Újratölti magát

Az Automower® akkumulátoros, és töltőállomással szállítjuk, amely a kerti elektromos hálózati aljzatra csatlakoztatható. Amikor a fűnyíró befejezte a nyírást, automatikusan visszatér a töltőállomásra. 

Tagolt kertek

Az Automower® kezelni tud számos különböző akadályt tartalmazó nagy és tagolt kerteket. Nem okoz neki problémát az akár 45%-os (24°) emelkedésű pázsit lenyírása.