Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna erdészeti tisztítófűrészek

Tisztítófűrészeink rendkívül erősek és rendkívül tartósak, miközben súlyuk könnyű. Egyszerűen kezelhetők és olyan eredményeket nyújtanak, amelyekre méltán lehet büszke. Annak érdekében, hogy a munkavégzés a legkényelmesebb lehessen, a Husqvarna olyan konstrukciójú hevedereket kínál, amelyek optimálisan osztják el a súlyt a vállak, a mellkas és a hát között. A hosszú műszakok kényelméért fáradozunk.

Erdészeti tisztítófűrészeinket megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Könnyű súlya ellenére, mégis erős és rugalmas - alkalmas kemény, hosszú, erőt próbáló erdészeti munkákra. A rövidebb tengely és a döntött szöghajtás miatt szűk helyeken is könnyen kezelhető, és könnyebb vele a kívánt irányba dönteni a fát. Az ergonómiára és a gazdaságosságra koncentráltunk. A Husqvarna erdészeti tisztítófűrészben dolgozó motor úgy lett kialakítva, hogy maximális teljesítményt nyújtson, alacsony rezgés és üzemanyag-fogyasztás mellett.

A célunk a károsanyag-kibocsátás minimálisra csökkentése

Osztozunk a természetvédő látásmódjában, kiemelt figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek. Ezért szereltük fel az összes erdészeti tisztítófűrészünket az egyedi X-TORQ® motorral. 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal az üzemanyag-fogyasztást.

Mindig készen áll és könnyen kezelhető

Minden Husqvarna erdészeti tisztítófűrész automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Éppen ezért a tisztítófűrész mindig készen áll a munkára. Karbantartása egyszerű és a mágneses rögzítőcsap-tartónak köszönhetően a vágópenge cseréje biztonságos, gyors és egyszerű.

Vigyázzon a hátára, pótolhatatlan

A jó munkakörülmények nem csak a munka megfelelő elvégzésére vannak hatással, hanem minimalizálják a sérüléseket és testre gyakorolt hatást is. A Husqvarna erdészeti tisztítófűrészek mind széles háttámasszal, vállpántokkal és csípőszíjjal eltátott ergonomikus hevederrel rendelkeznek, amely a terhet nagy felületen oszlatja el. Összességében növeli a kényelmet és a hatékonyságot. A még tökéletesebb illeszkedés érdekében állítható hátlappal is rendelkezik.