Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna erdészeti tisztítófűrészek

Tisztítófűrészeink rendkívül erősek és rendkívül tartósak, miközben súlyuk könnyű. Egyszerűen kezelhetők és olyan eredményeket nyújtanak, amelyekre méltán lehet büszke. Annak érdekében, hogy a munkavégzés a legkényelmesebb lehessen, a Husqvarna olyan konstrukciójú hevedereket kínál, amelyek optimálisan osztják el a súlyt a vállak, a mellkas és a hát között. A hosszú műszakok kényelméért fáradozunk.

Könnyű súlya ellenére, mégis erős és rugalmas - alkalmas kemény, hosszú, erőt próbáló erdészeti munkákra. A rövidebb tengely és a döntött szöghajtás miatt szűk helyeken is könnyen kezelhető, és könnyebb vele a kívánt irányba dönteni a fát. Az ergonómiára és a gazdaságosságra koncentráltunk. A Husqvarna erdészeti tisztítófűrészben dolgozó motor úgy lett kialakítva, hogy maximális teljesítményt nyújtson, alacsony rezgés és üzemanyag-fogyasztás mellett.

 

Erdészeti tisztítófűrészeinket megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve,  2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 63 79-01
Raktáron

Husqvarna 545FR-t kompletten, damilfejjel, fűvágó késsel és fűrésztárcsával szállítjuk. Sokoldalúsága kiváló megoldást kínál mindazoknak, akiknek többféle eszközre van szükségük egyetlen, hatékony gépben. Az X-Torq® motor nagy erőt ad és gazdaságos üzemanyag-felhasználású. A LowVib® rezgéstompítás maximalizálja a felhasználó kényelmét.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

340.700 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 17 65-01
Raktáron

Rendkívül könnyen működtethető erdészeti tisztítófűrész, nagy teljesítményű és egyedülállóan ergonómikus kialakítású, ezért egész napos használathoz ajánljuk. Az optimalizált erőátvitel és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű növényzetben. Könnyen indítható, és felgyorsuló X-torq® motor gazdaságos üzemanyag-fogyasztással és csekély károsanyag kibocsátással. Nagyon alacsony vibráció a motor, a szár és a vágóberendezés rezgéscsillapításának köszönhetően. Könnyű indítás a Smart Start®-tal. Balance XT hevederrel szállítva.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

357.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 62 91-01
Raktáron

A Husqvarna 555Fx egy nagyon erőteljes tisztítófűrész, amit kemény körülmények közötti használatra, egész napos munkára terveztek. Az erős X-Torq® motor könnyen gyorsul és gazdaságos az üzemanyag fogyasztás. A rövid tengely és a 24°-ban döntött szöghajtás leegyszerűsíti az irányban végrehajtott bozótirtást a sűrű erdőben. Nagyon alacsony vibráció a LowVib® rendszernek köszönhetően. Balance XT hevederrel szállítva.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

414.900 Ft

A célunk a károsanyag-kibocsátás minimálisra csökkentése

Osztozunk a természetvédő látásmódjában, kiemelt figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek. Ezért szereltük fel az összes erdészeti tisztítófűrészünket az egyedi X-TORQ® motorral. 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal az üzemanyag-fogyasztást.

Mindig készen áll és könnyen kezelhető

Minden Husqvarna erdészeti tisztítófűrész automata start/stop kapcsolóval rendelkezik. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Éppen ezért a tisztítófűrész mindig készen áll a munkára. Karbantartása egyszerű és a mágneses rögzítőcsap-tartónak köszönhetően a vágópenge cseréje biztonságos, gyors és egyszerű.

Vigyázzon a hátára, pótolhatatlan

A jó munkakörülmények nem csak a munka megfelelő elvégzésére vannak hatással, hanem minimalizálják a sérüléseket és testre gyakorolt hatást is. A Husqvarna erdészeti tisztítófűrészek mind széles háttámasszal, vállpántokkal és csípőszíjjal eltátott ergonomikus hevederrel rendelkeznek, amely a terhet nagy felületen oszlatja el. Összességében növeli a kényelmet és a hatékonyságot. A még tökéletesebb illeszkedés érdekében állítható hátlappal is rendelkezik.