Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna önjáró fűnyírók

Közepes méretű pázsit estén az önjáró fűnyíró a tökéletes választás. Sokoldalú és erős, mindegy milyen vágási feladatot kell elvégeznie. Valamennyi fűnyírónkat úgy terveztük, hogy a legnagyobb teljesítményt és hatékonyságot nyújtsák átgondolt ergonómikus megoldásokkal. A benzines és akkumulátoros fűnyírók egyaránt nagy teljesítményű és könnyen indítható motorral, valamint tartós vágóasztallal rendelkeznek, amelyek mindig első osztályú vágási eredményt nyújtanak. Tehát mindegy, hogy melyik Husqvarna modellt választja, olyan fűnyíróra számíthat, amely robosztus, megbízható, és amely az egészséges, jól gondozott pázsithoz szükséges kívánalmakkal rendelkezik.

Benzines fűnyíróinkat beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Husqvarna LB 256SP önjáró fűnyíró

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970488501
Raktáron
188.900 Ft

Minden egyes fém házas fűnyírónk közvetlenül a présvonalról származó, egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nincsenek rajta hegesztett részek, azaz igen ellenálló a torziós feszültségekkel szemben, így működés közben is stabilan üzemeltethető. Az egy darabból készült vágóasztal ellenálló és kitartó teljesítményt nyújt.

100-as sorozat: A Husqvarna 100-as sorozatában fűnyírók széles választékát kínáljuk. Vannak közöttük akkumulátoros és benzines fűnyírók egyaránt, akár a nagy teljesítmény, akár a kis súly, a jó manőverezhetőség vagy egyéb más tulajdonság legyen is a döntő szempont. Bármelyik termékünket is választja, Husqvarna minőséget kap.

200-as sorozat: A 47 és 53 cm széles fűnyíróházzal rendelkező 200-as sorozat ideális ház körüli használatra. Ezek a fűnyírók rendkívül könnyűek és a praktikus kezelőelemeknek és a könnyen elérhető működtető karoknak köszönhetően könnyen használhatók. Az állítható fogantyú megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

300-as sorozat: Egy sokoldalú fűnyíró család különböző méretű pázsitokhoz és felhasználói stílusokhoz. Sokféle funkcióval felszerelt fűnyírók a jobb eredmény és a könnyebb használat érdekében. Valamennyi gép a Husqvarna megszokott minőségét és teljesítményét nyújtja.

400-as sorozat: Olyan kerttulajdonosoknak ajánljuk, akik szeretnék kihasználni egy professzionális gép megbízhatóságát gyakori használatra. A Pro-Grade sebességváltó és a motorok kiváló teljesítményt és eredményt nyújtanak. Jó ergonómia és állítható fogantyú jellemzi.

500-as sorozat: Olyan professzionális felhasználóknak ajánljuk, akik egy nagy teherbírású, megbízható berendezésre vágynak. A professzionális sebességváltó és kiváló motor teljesítmény tartósságot és jó eredményeket biztosít. Kiváló ergonómia jellemzi, például a kényelmesen működtethető karok megkönnyítik a hosszú műszakokat.

A Husqvarna önjáró fűnyíró jellemvonásai

A Husqvarna önjáró fűnyíró könnyedén kihúzhatja lábai alól a talajt, persze csak képletesen. A modern technológiai innováció olyan pazar paraméterekkel büszkélkedik, melyek megismerése, és kiaknázása után szó szerint megreformálhatja a fűnyírás fárasztó, energia- és időigényes munkálatát. A Husqvarna már önmagában garantálja, hogy a márkával fémjelzett termék - konkrét funkciótól függetlenül nagyfokú minőséget kínál, pénztárcabarát feltételekkel. Ez az a verhetetlen kombináció, amely mellett nem érdemes elmennie szó nélkül. A webáruházban a keresés segítségével eredményesen szűkítheti a találatok listáját. Meghatározhatja, hogy melyik motorgyártó céget kívánja előnyben részesíteni, de az egyéb, fizikai tulajdonságok kiválasztásának tekintetében is szabad kezet adunk önnek.

Az önjáró technológia, ahogy az az elnevezésből már sejthető leginkább kényelemmel és szabadsággal ajándékozza meg önt. Ha ez sem elég, akkor válasszon robotfűnyíróink közül. A robotok ugyanis a segítsége nélkül elvégzik a rászabott feladatot, vagyis a tökéletesen eredményes fűnyírást. Ha kedve tartja akkor akár kedvenc kerti hintaágyából figyelheti legújabb szerzeményét működés közben. A borulásérzékelő realizálja a lehetséges veszélyhelyzetet, ami kockára teheti gépe épségét, tehát ha az eszköz egy túl meredek lejtőt érzékel, a rendszer védve saját magát leáll. A PIN kóddal rendelkező technológia és az automatikus fűnyírás annyira intelligens, hogy amikor befejezte a dolgát gépünk, akkor nemes egyszerűséggel visszasétál a töltőállomásra, ahol feltölti a lemerült energiakészleteket.

A Husqvarna robotfűnyíró új világot teremt a gyepápolásban!

Az időjáráshoz alkalmazkodó programozás, vagy a további kényelmi funkciók beállítása olyan komfortot biztosít önnek a fűnyíró használata során, amiről talán soha nem is álmodozott.