Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna lombfúvók, lombszívók

A lombfúvó a lombok, az aprítékok, a szennyeződések, a homok, a kavicsok eltávolításának munkáját nagymértékben megkönnyíti. Ezeket a berendezéseket a felhasználók igényeit szem előtt tartva hatékony és élvezetes munkához terveztük. Biztos lehet abban, hogy ezek a lombfúvók megerőltetés nélkül megbirkóznak a sokoldalú feladatokkal.A lombfúvó termékcsaládunkban talál kétkezes és háton hordozható változatot is, amelyek sok apró praktikus funkcióval rendelkeznek. A könnyed használat érdekében mind ergonomikus kivitelezésű, emellett nagy fúvókapacitással és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek.

Benzines lombfúvóinkat beüzemelve, megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Ugyanúgy érdeklődünk és aggódunk a környezetért, mint Ön. Okos döntések meghozatalával, együtt csökkenthetjük a környezetre gyakorolt hatásunkat. A benzines lombfúvónkban található X-TORQ® motor, összehasonlítva a korábbi, X-TORQ nélküli modellekkel akár 75%-kal is csökkenti a károsanyag kibocsátást és akár 20%-kal is növelheti az üzemanyag-felhasználás hatékonyságát.

A Husqvarna háton hordozható lombfúvók erőteljes, könnyen vezérelhető gépek. Ideálisan használhatók nagy területeken és hosszan tartó, nehéz munkára.

A kézi lombfúvók sokoldalú és hatékony gépek. Konstrukciójuk tökéletesé teszi őket a kisebb és közepes méretű területeken végzett hatékony munkára. Kézi lombfúvóink egyesítik a nagy teljesítményt és a kimagasló egyensúlyt, ami tökéletessé teszi őket mind a különféle könnyebb, mind pedig a megerőltetőbb munkákra. A kézi termékek között vannak akkumulátoros és benzines lombfúvók is.

Ritkább szervizelés

A nagyméretű benzinmotoros lombfúvók megnövelt felületű szűrője miatt a levegőszűrők lassabban tömődnek el, és Ön hosszabb ideig használhatja gépét a szűrőcserék között.

Könnyebb indítás

A Smart Start® funkciónak köszönhetően a benzinmotoros lombfúvó gyorsan és minimális erőfeszítéssel indítható be, mivel kisebb az indítózsinór ellenállása.

Alacsony rezgésszint

A hatékony rezgéscsillapítás csökkenti a kart és a kezet terhelő rezgéseket, ezért kevésbé fárad el és hatékonyabb a munkavégzés. Az akkumulátoros gépek rezgésszintje a motor kialakításának köszönhetően rendkívül alacsony.

Benzines erő akkumulátoros innovációval

Az akkumulátoros lombfúvó tényleg olyan hatékony, mint egy benzinnel hajtott? A rövid válasz az, hogy igen. Akkumulátoros lombfúvóink innovatív akkumulátor-technológiával működnek. Nemcsak kiváló teljesítményt nyújtanak, hanem halkan működnek, ergonomikus kialakításuk és használhatóságuk pedig az iparág legjobbja. A Husqvarna lombfúvót mind kültéren, mind beltérben, például fészerek takarítására is használhatja. Tökéletesen kiegyensúlyozott, azonnal indítható, tempomat és „boost” funkcióval is rendelkezik.

Ergonomikus kialakítás és kényelmes használat

Anélkül tudja elvégezni munkáját, hogy elfáradna. Lombfúvóink ergonomikus kialakításúak, megkímélik a hátát és karjait a sérülésektől. Az eltolt fogantyú minimalizálja a fárasztó rezgéseket és a legtöbb háton hordozható lombfúvó modell esetében állítható is. A legtöbb gumiborítással rendelkezik a stabil, kényelmes fogásért. A tehermentesítő heveder révén a háton hordozható lombfúvó viselete kényelmes, használata könnyű. Ne aggódjon azon, hogy zavarja a szomszédokat – az akkumulátoros lombfúvóinkat rendkívül halkra terveztük.