Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna kultivátorok, motoros kapák

A nehéz körülmények közötti munkákra tervezett Husqvarna motoros kapákat úgy gyártottuk, hogy megfeleljenek a sok évig tartó intenzív használatnak. A kényelmes fogantyúrendszernek és a megfelelően csoportosított vezérlőelemeknek köszönhetően könnyű velük dolgozni és az óramutató járásával ellentétes irányba forgó rotációs rendszernek köszönhetően könnyen és hatékonyan feltörik a talajt.

Motoros kapáinkat beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, hivatalos gyártói garanciával!

Rendezés:

HUSQVARNA T300RH motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967330101
Ideiglenes készlethiány
195.990 Ft

HUSQVARNA TF 225 motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967100901
Raktáron
229.900 Ft

Husqvarna TF120 motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967100804
Rendelésre
204.990 Ft

Husqvarna TF335 motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970652701
Raktáron
279.900 Ft

HUSQVARNA TF435P motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967101301
Ideiglenes készlethiány
399.900 Ft

HUSQVARNA TR 348 motoros kapa

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970448601
Ideiglenes készlethiány
530.240 Ft

A földművelés folyamatos munkával jár. Időről időre meg kell forgatni a talajt, hogy elérje a hőn áhított eredményt, legyen az díszkert, konyhakert vagy nagyobb termőterület. Egy kultivátorral vagy motoros kapával minimális erőfeszítéssel elvégezheti munkáját. Mindegy, hogy a pázsitot szeretné fellazítani, vagy a kert egy részét szeretné előkészíteni a vetésre, a Husqvarna megfelelő motoros kapát kínál a feladatra.

Termékpalettánk két különböző modellt foglal magába - a hátsó kapatagos és az elülső kapatagos modellt. A hátsó kapatagos modellt tömör, sűrű földekre és pázsitokra tervezték. Az elülső kapatagos motoros kapák kisebb földmunkákra alkalmasak, például virágágyások előkészítésére.

Hátsó kapataggal rendelkező motoros kapák nagy igénybevételre tervezett, lenyűgöző teljesítményű talajlazítók. Nagyobb és nyitottabb területeken a hátsó kapatagos talajlazítók biztosítják a megfelelő teljesítményt az összetömörödött talaj hatékony feltöréséhez. Az ergonómikus konstrukciónak köszönhetően kezelésük kényelmes. Az ellensúly növeli a kerekek tapadását, ami biztonságosabb és stabilabb működést eredményez.ű

Elülső kapataggal rendelkező motoros kapák célorientált, könnyen manőverezhető talajlazítók. Jól használhatók kisebb felületek vagy kertek, valamint tagolt, szűk helyekkel rendelkező kertek talajának előkészítésére. A sokoldalú kerti feladatokkal az elülső kapatagos motoros kapa könnyen megbirkózik. A kiegészítők segítségével gereblyézhet, szélezhet, fellazíthatja a talajt, barázdát vághat és szánthat is.

Hosszú élettartamra tervezve

A motoros kapák valamennyi alkatrésze kiváló minőségű és szigorú ellenőrzésen esnek át az optimális tartósság biztosítása érdekében.

Könnyű beindíthatóság és kezelhetőség

A könnyű indításnak és az erőteljes felső szeleppel rendelkező motornak köszönhetően bármikor használhatja a motoros kapát, amikor csak akarja. Kezelése, irányítása, szállítása és tárolása rendkívül egyszerű. A kényelmes fogantyúrendszer és a megfelelően csoportosított vezérlők még a legnehezebb talajon is könnyűvé teszik a munkát. A nagyméretű hajtókerekek minden típusú felületen jó tapadást biztosítanak.

Bármilyen időjárási körülmények között is könnyen irányítható

Motoros kapánk segítségével biztonságosan, kényelmesen és stabilan dolgozhat. Az ellensúly növeli a kerekekre nehezedő súlyt, így növelve a kiegyensúlyozottságot. A terelőlemeznek köszönhetően a forgó kapatagokról lerepülő rögök Önt elkerülve repülnek másfelé.

Alkatrészek kemény igénybevételre

Minden Husqvarna motoros kapát kemény igénybevételre tervezték. A motorok és a sebességváltók sok évnyi intenzív használatot is kibírnak.