Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna kultivátorok, motoros kapák

A nehéz körülmények közötti munkákra tervezett Husqvarna motoros kapákat úgy gyártottuk, hogy megfeleljenek a sok évig tartó intenzív használatnak. A kényelmes fogantyúrendszernek és a megfelelően csoportosított vezérlőelemeknek köszönhetően könnyű velük dolgozni és az óramutató járásával ellentétes irányba forgó rotációs rendszernek köszönhetően könnyen és hatékonyan feltörik a talajt.

A földművelés folyamatos munkával jár. Időről időre meg kell forgatni a talajt, hogy elérje a hőn áhított eredményt, legyen az díszkert, konyhakert vagy nagyobb termőterület. Egy kultivátorral vagy motoros kapával minimális erőfeszítéssel elvégezheti munkáját. Mindegy, hogy a pázsitot szeretné fellazítani, vagy a kert egy részét szeretné előkészíteni a vetésre, a Husqvarna megfelelő motoros kapát kínál a feladatra.

Termékpalettánk két különböző modellt foglal magába - a hátsó kapatagos és az elülső kapatagos modellt. A hátsó kapatagos modellt tömör, sűrű földekre és pázsitokra tervezték. Az elülső kapatagos motoros kapák kisebb földmunkákra alkalmasak, például virágágyások előkészítésére.

Hátsó kapataggal rendelkező motoros kapák nagy igénybevételre tervezett, lenyűgöző teljesítményű talajlazítók. Nagyobb és nyitottabb területeken a hátsó kapatagos talajlazítók biztosítják a megfelelő teljesítményt az összetömörödött talaj hatékony feltöréséhez. Az ergonómikus konstrukciónak köszönhetően kezelésük kényelmes. Az ellensúly növeli a kerekek tapadását, ami biztonságosabb és stabilabb működést eredményez.ű

Elülső kapataggal rendelkező motoros kapák célorientált, könnyen manőverezhető talajlazítók. Jól használhatók kisebb felületek vagy kertek, valamint tagolt, szűk helyekkel rendelkező kertek talajának előkészítésére. A sokoldalú kerti feladatokkal az elülső kapatagos motoros kapa könnyen megbirkózik. A kiegészítők segítségével gereblyézhet, szélezhet, fellazíthatja a talajt, barázdát vághat és szánthat is.

Motoros kapáinkat beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 33 01-01
Raktáron

Házkerti munkához alkalmas sokoldalú motoros kapa. Csekély súlyának köszönhetően nagyon könnyen használható és szállítható. Könnyen indítható Honda motorral és erős, csigakerék meghajtással van felszerelve. Számos praktikus kiegészítő kapható hozzá, mint például mohagereblye, eke, gyomláló, szélező és levegőztető.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

185.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 10 10-01
Raktáron

Megbízható, könnyen üzemeltethető motoros kapa kiváló motorral, hátramenettel, és levehető meghajtóházban zsírzógombbal felszerelve. Kényelmes, állítható és összehajtható tolókar, fogantyúra szerelt sebességváltó, szállítókerék, vonórúd és növényvédő fokozza a használhatóságot és könnyíti meg a tárolást. A fémkerekes töltögető eke külön kiegészítőként kapható.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

214.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 10 13-01
Raktáron

Kiváló motoros kapa tapasztalt kertészek számára, megerőltető munkálatokhoz. Motorja erőteljes, hatékony, csendes és könnyen indítható. A gép háromsebességes (kettő előre-, egy hátramenet), és pneumatikus kuplung gondoskodik a verhetetlen teljesítményről és irányíthatóságról. Növényvédő, terelőlemez, szállítókerék és vonórúd teszi még a legnehezebb feladatokat is könnyebbé, míg a kényelmes, állítható fogantyúnyél továbbfejlesztett ergonómiát kínál. A választható tartozékoknak – például eke, burgonyaszedő eke, hótoló lap és töltögető eke – köszönhetően a termék még sokoldalúbb.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

332.300 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 960 91 00-33
Raktáron

Legnagyobb hátsó kapával rendelkező kultivátorunk házkertbe vagy kertészetekben való felhasználásra. Kiváló eredményt nyújt sűrű talajtípusokon és idősebb gyepeken. Széles Chevron abronccsal ellátott kerekek és a visszafelé forgó kapatagok segítik a talaj alapos feltörését. Láncmeghajtású kapatagok, hátramenet fokozattal. A tolókar magassága beállítható az ergonómikus munkapozícióhoz.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

549.900 Ft

Hosszú élettartamra tervezve

A motoros kapák valamennyi alkatrésze kiváló minőségű és szigorú ellenőrzésen esnek át az optimális tartósság biztosítása érdekében.

Könnyű beindíthatóság és kezelhetőség

A könnyű indításnak és az erőteljes felső szeleppel rendelkező motornak köszönhetően bármikor használhatja a motoros kapát, amikor csak akarja. Kezelése, irányítása, szállítása és tárolása rendkívül egyszerű. A kényelmes fogantyúrendszer és a megfelelően csoportosított vezérlők még a legnehezebb talajon is könnyűvé teszik a munkát. A nagyméretű hajtókerekek minden típusú felületen jó tapadást biztosítanak.

Bármilyen időjárási körülmények között is könnyen irányítható

Motoros kapánk segítségével biztonságosan, kényelmesen és stabilan dolgozhat. Az ellensúly növeli a kerekekre nehezedő súlyt, így növelve a kiegyensúlyozottságot. A terelőlemeznek köszönhetően a forgó kapatagokról lerepülő rögök Önt elkerülve repülnek másfelé.

Alkatrészek kemény igénybevételre

Minden Husqvarna motoros kapát kemény igénybevételre tervezték. A motorok és a sebességváltók sok évnyi intenzív használatot is kibírnak.