Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók

Minden Husqvarna fűkaszát úgy terveztek, hogy a feladat hatékonyan elvégezése mellett könnyű legyen őket hordozni és kezelni. És ugyanilyen egyszerű a saját igényeihez is beállítani. Rengeteg praktikus funkció és kiegészítő közül választhat.

Együtt képesek vagyunk minimalizálni a környezetre gyakorolt hatásunkat. A Husqvarna fűkasza egyedi X-TORQ® motorral rendelkezik. 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal az üzemanyag-fogyasztást.

A legtöbb Husqvarna fűkasza rendelkezik automata start/stop kapcsolóval. Ez az jelenti, hogy a gép leállításakor a leállító kapcsoló automatikusan visszatér az indítási pozícióba, így könnyebben elindítható a berendezés. Ily módon berendezése mindig készen áll a munkára.

Benzines fűkaszánkat és bozótvágóinkat megfelelő Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa motor fordulatszámát ellenőrizve,  2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 91 61-11
Raktáron
Könnyű és nagy teljesítményű, szarvfogantyúval felszerelt bozótvágó professzionális felhasználók számára. Tökéletes kertészek, tereprendezők és kivitelezők számára. Kiváló ergonómia és súlyelosztás, 2 irányban forgó damilfej és hosszú élettartamú szénkefe nélküli motor jellemzi. Kényelmes hevederrel szállítjuk. Akkumulátor és töltő nélkül!
 
Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!
111.800 Ft 99.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 952 71 57-52
Raktáron

Rendkívül könnyű, otthoni felhasználásra ideális fűkasza. Üzemanyag-szivattyúval és Smart Start®tal felszerelve a könnyebb indítás érdekében. Félautomata damilfejjel és vágókéssel. 

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

108.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 19 33-01
Raktáron

2018-as új modell. Sokoldalú fűkasza, amely 27cm³-es erőteljes motorral rendelkezik és magasfokú minőséget képvisel. Tervezéskor a fő szempont a könnyű kezelhetőség és felhasználóbarát kialakítás volt, így olyan megoldások születtek, mint például Smart Start®, a könnyű indítás érdekében, intuitív kezelőszervek és automata start-stop kapcsoló. A kikapcsológomb automatikusan az induló helyzetre áll a problémamentes indítás érdekében. Kombinált szórásvédővel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk.

Beüzemelve, 1 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

108.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 91 62-02
Raktáron

Kis súlyú és nagy teljesítményű, szarvfogantyúval felszerelt bozótvágó professzionális felhasználóknak. Tökéletes kertészek, tájépítészek és kivitelezők számára. Kiváló ergonómia és súlyelosztás, két irányban forgó damilfej és hosszú élettartamú szénkefe nélküli motor jellemzi. Kényelmes hevederrel szállítjuk. Akkumulátor és töltő nélkül!

 
Beüzemelve, 2 év hivatalos gyártói garanciával együtt, ingyen szállítjuk! Üzemidőkkel kapcsolatban ezen linkre kattintva tájékozódhat vagy kérje kollégánk segítségét!
119.900 Ft 109.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 60 48-01
Raktáron

A piacon kapható legjobb ár/érték arányú fűkasza a prémium szegmensben, amely évről évre megdönti az eladási statisztikákat. Ez a sokoldalú bozótvágó tökéletesen megfelel kerttulajdonosok részére. Az elmúlt évek egyik legtöbbet eladott kaszája. A piacon található legjobb ár/érték és teljesítmény arányú gép. A Smart Start® indító rendszere és az üzemanyag szivattyú segítségével könnyen beindítható. Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és megfelelő üzemanyag fogyasztást biztosít. Kétvállas hevederrel, könnyen tölthető félautomata damilfejjel és vágókéssel van felszerelve.

 Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Husqvarna kétütemű LS+ motorolajjal együtt ingyen szállítjuk! 

137.900 Ft 134.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 77 68-01
Raktáron

Rendkívül könnyű, mégis erőteljes és kényelmes fűkasza. Keményen elbánik a fűvel és más aljnövényzettel, kíméletes a felhasználóhoz. 5-ös szeriás újgenerációs fűkasza, erőteljes X-Torq motorral és rezgéscsillapítással.

Beüzemelve, két év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

134.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 77 99-02
Raktáron

Erőteljes, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 543RS kiváló választás azoknak, akik robusztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Puritanítás és nyers erő jellemzi. Erős, hatékony üzemanyag felhasználású japán X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódását és szervizelési igényét csökkenti. Damilfej, fűvágó kés, dupla vállas heveder és a kombi védő tartozék.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Husqvarna kétütemű LS+ motorolajjal együtt ingyen szállítjuk!

191.900 Ft 169.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 62 88-01
Raktáron

Professzionális, nagy teljesítményű fűkasza tökéletes ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az X-Torq® motor nagy erőt és gazdaságos üzemanyag-felhasználást nyújt. A szár optimális hosszúságú, a szöghajtás 35 fokban áll. Balance 35 hevederrel, damilfejjel, fűvágó késsel szállítjuk. 5. generációs legújabb fűkasza családunk tagja.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

219.900 Ft 209.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 78 00-02
Raktáron

Rendkívül hatékony, sokoldalú gép, erős fű és gyomok gyakori kaszálásához. Az 553RS kiváló választás azoknak, akik robusztus, megbízható és könnyen használható fűkaszát keresnek. Jellemzője a puritanítás és nyers erő. Erős, hatékony üzemanyag-felhasználású X-Torq motorral van felszerelve és erős légszűrővel, amely a motor elhasználódását és szervizelési igényét csökkenti. Damilfej, fűvágó kés, dupla vállas heveder és a kombi védő tartozék. 

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Husqvarna kétütemű LS+ motorolajjal együtt ingyen szállítjuk!

228.900 Ft 209.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 01 59-01
Raktáron

Professzionális, nagy teljesítményű ipari bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az X-Torq® motor nagy erőt és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. A szár optimális hosszúságú, a szöghajtás 35 fokban áll. Balance X hevederrel szállítjuk.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Husqvarna kétütemű LS+ motorolajjal együtt ingyen szállítjuk!

249.900 Ft 229.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 17 67-01
Raktáron

Professzionális, nagy teljesítményű bozótvágó kiváló ergonómikus és manőverezési tulajdonságokkal. Az Autotune automata porlasztórendszer 10-szer gyorsabb automatikus üzemanyag/levegő keverék beállítást tesz lehetővé tökéletesen optimalizálva ezzel gépét az elvégzendő feladathoz.  Különösen egyszerűen üzemeltethető erdei tisztítófűrészként is, amely nagy teljesítményt nyújt és egyedi ergonómiai megoldásokat kínál a teljes idejű feladatokhoz. Optimalizált áttétel 24 fokban döntött kúpfogaskerékkel – így egyszerűbb a kisméretű fák irányított kidöntése még sűrű erdőben is. A könnyen indítható X-Torq® motor gyorsan felpörög, kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és kisebb a károsanyag kibocsátása. A nagyon alacsony rezgésszám a motor, a tengely és a vágóberendezés hatékony rezgéscsillapításának köszönhető. Könnyen indítható a Smart Start® funkcióval. Balance XT hevederrel szállítjuk.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

348.900 Ft 278.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 62 90-01
Raktáron

A Husqvarna 555RXT nagyon erőteljes bozótvágó, nehéz körülmények közötti, egész napos munkavégzésre tervezték. Az Autotune automata porlasztórendszer 10-szer gyorsabb automatikus üzemanyag/levegő keverék beállítást tesz lehetővé tökéletesen optimalizálva ezzel gépét az elvégzendő feladathoz. Az X-Torq® motor nagy erőt, gyors felpörgést és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosít. Hosszú szár és 35 fokban álló szöghajtás egyszerűsíti a munkavégzést. A csekély rezgés a LowVib® rezgéscsökkentő rendszernek köszönhető. Balance XT hevederrel szállítjuk. 

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

365.900 Ft 329.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967 63 79-01
Raktáron

Husqvarna 545FR-t kompletten, damilfejjel, fűvágó késsel és fűrésztárcsával szállítjuk. Sokoldalúsága kiváló megoldást kínál mindazoknak, akiknek többféle eszközre van szükségük egyetlen, hatékony gépben. Az X-Torq® motor nagy erőt ad és gazdaságos üzemanyag-felhasználású. A LowVib® rezgéstompítás maximalizálja a felhasználó kényelmét.

Beüzemelve, egy év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

340.700 Ft

Megerőltető tisztítás könnyedén

Erőteljes és lenyűgözően könnyű, rendkívül tartós, mégis könnyen és kényelmesen használható berendezések. Valamennyi gépet hosszú, megerőltető műszakokra és magas, sűrű fű nyírására terveztük, amelyekkel sűrű bozót és akár kisebb fás szárú növények is kivághatók.

Husqvarna fűkaszával garantált az eredmény!

A területtisztogatás kemény munka. Mindegy, milyen kihívással néz szembe, mindig talál megfelelő Husqvarna fűkaszát. Fűkaszáink kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek, könnyűek és kiegyensúlyozottak. Kevesebb erőkifejtéssel és a lehető legrövidebb idő alatt fog végezni a feladattal.

A Husqvarna fűkaszán található heveder révén munkáját kényelmesebben, biztonságosabban és hatékonyabban végezheti.A Husqvarna fűkaszával a munkát kiegyensúlyozottnak és kényelmesnek fogja érezni. Például a fogantyú állítható és ergonomikus tervezése hatékony használatot tesz lehetővé. Emellett extrahosszú tengellyel látták el, hogy mindent elérjen vele, amit szeretne.

Könnyű indítás, könnyű munka

Mind a benzinmotoros, mind az akkumulátoros gépeinknél elengedhetetlen a gyors és könnyű indítás, ezért technológiai fejlesztésünk során ezt maximálisan figyelembe is vettük. Csak egy gombnyomás vagy az indítózsinór könnyed meghúzása – olyan egyszerű, amilyen csak lehet.

Robosztus konstrukció

A kereskedelmi forgalomban kapható szegélyvágóink, fűkaszáink és erdészeti tisztítófűrészeink mind erőteljes, biztonságosan üzemeltethető gépek, amelyeket sokévi megerőltető munkára terveztünk.

Minimális rezgés

A legtöbb benzinmotor rendkívül hatékony rezgéscsillapítóval van felszerelve, amely elnyeli a rezgéseket, az akkumulátoros gépek pedig sokkal kevesebb rezgést okoznak kímélve a kezét és a karját.

Könnyű, mégis erőteljes

A kis súlyú, mégis masszív kivitelű, erőteljes és hatékony motorokkal felszerelt gépeink teljesítmény-súly aránya kiváló.