Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna fűkaszák, bozótvágók

A Husqvarna kínálatában számos fűkaszát találhat, melyek mindegyikét adott célra és feladatra terveztek.
Ha elakadna az Önnek megfelelő típus kiválasztása során, segítségére lehetnek a termékek fotóin megjelenő információs matricák, illetve az alábbi linkre kattintva részletes ismertetőt kaphat az egyes típusok rendeltetését illetően: Milyen fűkaszát vegyek? (Kattintson a szövegre!)

Minden Husqvarna fűkaszát úgy terveztek, hogy a feladat hatékonyan elvégezése mellett könnyű legyen őket hordozni és kezelni. És ugyanilyen egyszerű a saját igényeihez is beállítani. Rengeteg praktikus funkció és kiegészítő közül választhat.

Benzines fűkaszánkat és bozótvágóinkat Husqvarna keverékkel beüzemelve/kipróbálvaa megfelelő működést ellenőrizve, ingyen szállítjuk!

Rendezés:

Husqvarna 122R fűkasza

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970732401
Raktáron
99.900 Ft

Husqvarna 122R fűkasza - Felfedező csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970732401-CSOM1
Raktáron
126.240 Ft

Husqvarna 122R fűkasza - Mindent bele csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 970732401-CSOM2
Raktáron
139.850 Ft

HUSQVARNA 129R fűkasza

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 967193305
Raktáron
116.900 Ft

HUSQVARNA 135R fűkasza

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966604802
Raktáron
219.900 Ft

Husqvarna 135R fűkasza - Felfedező csomag

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966 60 48-01-CSOM1
Raktáron
246.240 Ft

HUSQVARNA 535RX fűkasza

Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 966628802
Rendelésre
281.600 Ft

A Husqvarna fűkasza egyedi X-TORQ® motorral rendelkezik. 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal az üzemanyag-fogyasztást.

Megerőltető tisztítás könnyedén

Erőteljes és lenyűgözően könnyű, rendkívül tartós, mégis könnyen és kényelmesen használható berendezések. Valamennyi gépet hosszú, megerőltető műszakokra és magas, sűrű fű nyírására terveztük, amelyekkel sűrű bozót és akár kisebb fás szárú növények is kivághatók.

Husqvarna fűkaszával garantált az eredmény!

A területtisztogatás kemény munka. Mindegy, milyen kihívással néz szembe, mindig talál megfelelő Husqvarna fűkaszát. Fűkaszáink kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek, könnyűek és kiegyensúlyozottak. Kevesebb erőkifejtéssel és a lehető legrövidebb idő alatt fog végezni a feladattal.

A Husqvarna fűkaszán található heveder révén munkáját kényelmesebben, biztonságosabban és hatékonyabban végezheti.A Husqvarna fűkaszával a munkát kiegyensúlyozottnak és kényelmesnek fogja érezni. Például a fogantyú állítható és ergonomikus tervezése hatékony használatot tesz lehetővé. Emellett extrahosszú tengellyel látták el, hogy mindent elérjen vele, amit szeretne.

Könnyű indítás, könnyű munka

Mind a benzinmotoros, mind az akkumulátoros gépeinknél elengedhetetlen a gyors és könnyű indítás, ezért technológiai fejlesztésünk során ezt maximálisan figyelembe is vettük. Csak egy gombnyomás vagy az indítózsinór könnyed meghúzása – olyan egyszerű, amilyen csak lehet.

Robosztus konstrukció

A kereskedelmi forgalomban kapható szegélyvágóink, fűkaszáink és erdészeti tisztítófűrészeink mind erőteljes, biztonságosan üzemeltethető gépek, amelyeket sokévi megerőltető munkára terveztünk.

Minimális rezgés

A legtöbb benzinmotor rendkívül hatékony rezgéscsillapítóval van felszerelve, amely elnyeli a rezgéseket, az akkumulátoros gépek pedig sokkal kevesebb rezgést okoznak kímélve a kezét és a karját.

Könnyű, mégis erőteljes

A kis súlyú, mégis masszív kivitelű, erőteljes és hatékony motorokkal felszerelt gépeink teljesítmény-súly aránya kiváló.