Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matricákkal segítünk, hogy könnyebben megtalálja, amit keres

2022. 02. 04. 15:33:36

A számunkra megfelelő berendezés kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. Különösen igaz ez akkor, ha nem különösebben vagyunk járatosak az adott témában. Éppen ezért készítettünk egy segédletet Önnek, hogy az egyes gépek kiválasztásánál könnyebb feladata legyen.
 

A kézi kerti gépeket három csoport szerint kategorizáltuk. Így megkülönböztettünk alkalmi, gyakori és állandó használatra javasolt gépeket. Hogy e három kategóriát miként is lehet értelmezni, ahhoz alább látható egy kis segédlet és magyarázat. A gépek kategóriajelölését a termék adatlapján a főképen láthatja különböző matrica jelölésekkel, illetve ha az oldalt számítógépen böngészi, akkor az egyes kategóriákban is feltüntetésre kerülnek ezek a jelölések a termékek fotóin.

Nézzük hát a három kategóriát:

Alkalmi használatra: Olyan berendezések, melyek jellemzően kisebb teljesítményűek és könnyen használhatóak. Ezeket a termékeket otthoni használatra tervezték olyan személyek számára, akik csak ritkán, egyszerűbb feladatokra alkalmazzák őket.
 

Mit jelent ez például láncfűrészeknél?
Akkor lehet ideális egy ilyen típus számukra, ha otthon, csak alkalmi jelleggel használnánk a fűrészt a kertben, például gyümölcsfák karbantartásához, barkács és hobbi feladatokra, esetleg kisebb mennyiségű, vékonyabb tűzifa feldarabolására.

 

Gyakori használatra: Az ilyen kategóriájú termékek felépítésükben közelítenek a professzionális berendezésekéhez, de teljesítményük rendszerint valamivel kisebb. Rendeltetésük szerint részmunkaidős használatra tervezték őket. Ideálisak olyan felhasználóknak, akik gyakrabban dolgoznak a gépekkel, vagy a munka során fontos nekik a minőségibb és gördülékenyebb munkavégzés érzete.

A láncfűrészes példánál maradva, ezek a termékek akkor lehetnek számunkra indokoltak, ha a kisebb feladatok mellett időközönként szükségünk van nagyobb teljesítményre és teherbírásra is. Ilyen lehet például komolyabb mennyiségű és vastagságú tűzifa feldarabolása.

 

Állandó használatra: Olyan termékek, melyek az adott kategóriában maximális teljesítménnyel és optimális ergonómiai tulajdonságokkal rendelkeznek. Teljes-, vagy részmunkaidős professzionális használatra alkalmas berendezések.

Legyen szó bármelyik termékkörről is, azok a berendezések, amelyek ide tartoznak, tulajdonképpen egésznapos munkavégzésre lettek tervezve. Ezek igazi munkaeszközök, melyek sok esetben a hivatásos fakitermelőknél, parkfenntartóknál, vagy különféle gazdaságoknál teljesítenek szolgálatot. Profi munkákhoz ezek jelenthetik a kompromisszummentes megoldást.

 

Akkumulátoros termékek jelölése:

A könnyebb és gyorsabb megkülönböztetés végett az akkumulátoros termékeket pedig egy elem ikonnal jelöltük meg, hogy rögtön kiderüljön az Ön számára, hogy milyen berendezéssel van dolga.

Ha matricák és termékinformációk ellenére továbbra is bizonytalan benne, hogy melyik terméket válassza, bátran keresse fel kollégáinkat, akik szívesen állnak az Ön rendelkezésére.

Telefonszám: +36 30 901 0896
E-mail: info@gardenpont.hu

Várjuk megkeresését.