Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna traktorok

 

Bármilyen gyep esetén érdemes a Husqvarna traktorok közül válogatnia, mert nálunk három típusú megoldás várja, így biztosan a legjobb választást sikerül eszközölnie. Legyen szó gyűjtésről, mulcsozásról vagy kidobásról.

A jó, látványos eredmény teljes mértékben szavatolható. Fűnyíróink előnye, hogy a bokrok és fák sem jelentenek problémát a traktoraink számára. Ráadásul egyedülálló kormányzási technológiával rendelkeznek ezek a gépek és emiatt gyakorlatilag semmi sem jelent akadályt a számukra. Emiatt jóval kevesebb a lenyírhatatlan terület és hatékonyabb a vágás is. És akkor még nem is emeltük ki a teljes irányíthatóságot, mely szintén nagyon meghatározó szerepet tölt be. Megerősített és porfestett vágóasztallal rendelkeznek ezek a munkagépek, aminek az az előnye, hogy tovább növeli a traktorok tartósságát és rozsdaállóságát is.

Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartamúak a fűnyíró traktorokról van szó, melyhez alkatrészek széles választéka társul. Legyen szó utánfutó, hótoló, sószóró, hómaró, talajszellőztető és sok más egyéb kiegészítőről, nálunk mindent megtalál. Sőt, ajkai helyszínünkön szervizelésre is van lehetőség és két év garanciát adunk termékeink nagy részéhez. A fűnyíró traktorainkat minden esetben megfelelő olajjal feltöltve, fuvareszközökkel együtt, természetesen beüzemelve szállítjuk ki, szakszerű átadás keretein belül. Ha ezt az eszközt választja a fűnyírás során, akkor rengeteg felesleges bosszúságtól, idő pazarlástól, kínlódástól kímélheti meg önmagát. Ezekkel a professzionális eszközökkel ugyanis öröm a fűnyírás. És az eredmény is magáért fog beszélni, ami szintén nem utolsó szempont a kertápolás terén. Ha kérdése van, ne habozzon megkeresni minket.

Tartalomhoz tartozó címkék: husqvarna traktor husqvarna webáruház