Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna láncfűrészek az Ön kérésének megfelelően felszerelve

2022. 02. 18. 11:30:18

Gyakran előfordul, hogy a láncfűrészek gyárilag felszerelt vezetőlemezének hosszúsága nem elégíti ki egy-egy vásárló minden igényét. Éppen ezért bevezettünk egy újítást, hogy ez ne jelenthessen többé problémát.

Husqvarna láncfűrészek választható vezetőlemezzel

Elképzelhető például, hogy alkalmi jelleggel nagyobb keresztmetszetű rönköt szeretne fűrészével vágni, melyhez nagy segítség lehet akár már egy 5cm-el hosszabb vezetőlemez is. Ha ez nem áll rendelkezésre, az lényegesen megnehezítheti, hosszadalmasabbá teheti a munkát.

Az általunk tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel így bevezettünk egy újabb fejlesztést áruházunkban, melynek segítségével számos Husqvarna láncfűrészünknél Ön választhatja ki, hogy milyen hosszúságú vezetőlemezzel szeretné a terméket. Így nem szükséges külön vásárolnia egy nagyobb vezetőlemezt és láncot, hanem megrendelt fűrészéhez mellékelve rögtön az ideális megoldást kaphatja kézhez. Ezzel elkerülheti a felesleges többletköltséget és az esetleges utánajárásra fordított időt is.

Mindössze annyi dolga van, hogy a termék adatlapján, mielőtt kosárba helyezné a terméket, a legördülő listából kiválasztja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Kizárólag olyan opciók közül tud így választani, melyek a gyártó által ajánlott és elfogadott paraméterekkel rendelkeznek. Tehát nem kell félnie a garanciavesztéstől vagy a nem megfelelő tartozék használatából eredő esetleges károsodástól láncfűrésze esetében.

A Husqvarna láncfűrészeket a következő linkre kattintva érheti el: Husqvarna láncfűrész kínálat

Bízunk benne, hogy ez a plusz lehetőség segíthet Önnek is abban, hogy a legideálisabb megoldást találhassa meg.