Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna damilfejek - Miért is bajlódna mással?

Egyszerű és problémamentes használat, kiváló minőség, cserélhető elemek... Ezek az előnyök jutnak eszünkbe elsőként a Husqvarna fűkasza damilfejekről. Nézzük meg kicsit alaposabban ezeket az érveket.

A Husqvarna damilfejei széles körben ismert termékek. Sokan vannak, akik más márkák gépein is Husqvarna fejekre cserélik a berendezéshez gyárilag kapott vágószerkezeteket. Ezt tapasztalataink szerint vagy az alacsonyabb minőségű damilfejek gyors elhasználódásával, vagy pedig korábbi negatív tapasztalataikkal indokolják a vásárlók. Egyszerűen nem akarnak bajlódni az olykor nehézkesen használható megoldásokkal, illetve munka közben szembesülni a problémákkal, melyek félbeszakíthatják a munkafolyamatot, időveszteséget és bosszúságot okozva.

A Husqvarna damilfejek olyan kiegészítői a kaszáknak, melyekkel kiszámítható, stabil működés és egyszerű használat várható.

Ezek a damilfejek strapabíró anyagból készültek, így időtálló megoldások.
A damillal való feltöltésük egyszerű.
Minden alkatrész külön kapható hozzájuk, így elhasználódásukkor nem feltétlen szükséges az egész egység cseréje.

Kétségkívül az egyik legnagyobb előnyük a Husqvarna damilfejeknek, hogy azok alkotórészeit külön is meg lehet vásárolni.
Tehát ha például elkopna az adagoló gombjuk vagy a szálvezetőjük, akkor ezeket külön megvásárolva és kicserélve újra használhatóvá válnak anélkül, hogy egy teljesen új damilfejet vásárolt volna jóval magasabb költséggel.

Husqvarna damilfej alkatrészek

Webáruházunkban megtalálja már a damilfej alkatrészeket is, így akár otthonából is beszerezheti azokat.
Az alkatrészek listáját a következő linkre kattintva érheti el: Husqvarna damilfej alkatrészek

Husqvarna damilfej típusok:

A különböző teljesítményű Husqvarna kaszákhoz eltérő méretű damilfej való. Vannak típusok, melyek akár több mérettel is használhatóak.

A leggyakoribb változatok a következők:
Husqvarna T25 damilfej
Husqvarna T35X M10 damilfej
Husqvarna T35X M12 damilfej
Husqvarna T45X damilfej

(Az X jelölés a típusnevekben azt jelzi, hogy az adott damilfej csapágyazott belsejű, így az adagoló gomb külön tud forogni a damilfejtől, mely kisebb kopást eredményezhet.)

Mi a teendője, ha nem tudja pontosan melyik típus megfelelő az ön Husqvarna kaszájára?
Ebben az esetben három lehetőséget javaslunk:
1. Nézze meg a kasza használati utasításában, hogy milyen tartozékot írnak elő gyárilag.
2. Keressen fel bennünket e-mailben vagy telefonon, és szívesen segítünk. (A kasza pontos típusára lesz ehhez szükségünk. Pl.: Husqvarna 135R)
3. Webáruházunkban a komplett damilfejekhez mellékelünk egy képet, melyen fel vannak sorolva azok a Husqvarna típusok, melyekre alkalmas az adott damilfej.
Egy ilyen képet kell keresnie a termékadatlapon:

A kiválasztásnál nagyon fontos még egyes típusoknál a menet típusa és vastagsága.
Erre a példa a T35-ös damilfej, mely M12-es és M10-es menettel is elérhető, tehát erre is oda kell figyelni. Azonban, ha a termékfotón szerepel az ön kaszájának a pontos típusa, akkor a menetekkel nem feltétlen kell foglalkoznia, hiszen az a változat megfelelő lesz önnek.

Amennyiben további megválaszolatlan kérdése maradt a Husqvarna damilfejekkel kapcsolatban, akkor keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Köszönjük, hogy ránk gondolt.