Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna alkatrészek - Miért szaladgálna utánuk, ha meg is rendelheti?

Jó hír, hogy Husqvarna gépeihez már megrendelheti nálunk a gyakoribb gyári alkatrészeket is, így már emiatt sem kell külön szaladgálnia, vagy bizonytalanabb forrásból beszerezni azokat.

Manapság sokan döntenek az online rendelés mellett a kerti gépek vásárlásánál is. Így próbálva időt és energiát spórolni. Viszont a későbbi karbantartáshoz szükséges alkatrészeket eddig nem feltétlen volt egyszeri beszerezni interneten keresztül. Ha az ember rá is talált az általa keresett termékre, sokszor annak minősége lehetett kérdéses, hogy például biztosan gyári, nem-e utángyártott termékről van szó.

Erre a problémára igyekeztünk most megoldást hozni.

Husqvarna alkatrészek kínálatunkban

Online kínálatunkat kiegészítettük a tapasztalataink szerint leggyakrabban szükséges Husqvarna alkatrészekkel, így azokat már kényelmesen, otthonából rendelheti meg.

Miért érdemes élnie ezzel a lehetőséggel?

Időt spórol azzal, hogy nem kell külön utánajárni, elmenni egy üzletbe, hiszen kényelmesen, akár otthonából is megrendelheti, amire szüksége van.
Nálunk garantáltan gyári alkatrészt kap. (Ezt minden terméknél jelezzük is a termékfotón feltüntetve.)
Szerződött Husqvarna kereskedők és szerviz vagyunk, így rendelkezésünkre állnak az információk az alkatrészek megfelelő beazonosításához.
Amennyiben Husqvarna gépet vásárol nálunk, már a rendeléskor előre gondoskodhat a későbbi légszűrő, olajszűrő, fűnyírókés vagy más alapvető alkatrészek beszerzéséről úgy, hogy kiegészíti velük a rendelését.

Alkatrész kínálatunkat próbáltuk úgy összeállítani, hogy a jelenleg forgalomban lévő berendezésekhez megtalálja mindazt, amire az alapvető karbantartások alkalmával szüksége lehet.
Természetesen az alkatrészek listáját folyamatosan bővítjük, igyekszünk az igényeknek megfelelően vásárlóink rendelkezésére állni.

A teljes alkatrész kínálatot az alábbi linkre kattintva érheti el:
► Husqvarna alkatrészek

Ha kérdése, észrevétele lenne, akkor bátran keresse kollégáinkat e-mailben vagy telefonon.

Köszönjük, hogy ránk gondolt.