Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A forradalmi Husqvarna Fleet Service bemutatása: kövesse nyomon az összes gépét munka közben!

A munkában lévő gépeinek nyomon követése soha nem volt még ilyen egyszerű. Mindössze egy speciális Husqvarna szenzort kell a gépeire szerelni és mindig tudni fogja hol tartózkodnak, mennyit használták őket, mikor kell szervizelni vagy cserélni őket és sok más hasznos információ is birtokába kerülhet munkaeszközeiről. Folyamatosan teljes kontroll alatt tarthatja eszközeit mindössze egy számítógép, tablet vagy okostelefon segítségével. Továbbá ha professzionális robotfűnyírókat használ, még a szenzort sem kell installálnia gépére.

Figyelje összes gépét a térképen

Mindig tudni fogja, merre jártak utoljára gépei. Minden alkalommal amikor egy szenzorral szerelt masina okostelefon, tablet vagy laptop közelében tartózkodik, melyekre a Husqvarna Fleet Services applikáció már telepítésre került, automatikusan regisztrálja, feltölti az adatokat a használatáról és a vonatkozó helyadatokat megküldi. Tehát bármikor amikor egy eszközét keresi, mindössze a megjelenő térképet kell megnézni, hogy kiderítse - a garázsban, a telepen, szerviz alatt vagy munkában tartózkodik-e a keresett termék. A fűnyíró robotok már alapvetően beépített GPS modullal rendelkeznek, lehetővé téve így a folyamatos nyomon követésüket.

 

Az összes terméke egy helyen

Ne bízzon a papírmunkában. A Husqvarna Fleet Services mindent elvégez Ön helyett, csak nézze meg a géplistát és pontosan tudni fogja hány gépe van a különböző típusokból. Nevezze el őket egyenként, hogy könnyedén megkülönböztethesse őket. Minden gyártótól származó felszerelésére rakhat Husqvarna szenzort akár a más gyártók gépeire is, úgy mint a Stihl gépekre is.

 

Tekintse meg mennyit használták

Tudja egyáltalán hány üzemórát használta/használja a különböző gépeit? Csak nézze meg a gépnaplót és tisztán látni fogja mikor és mennyit használta, amely által betekintést nyerhet üzletének eredményességébe a teljes szezonon keresztül. Ezáltal lehetősége nyílik költségei nyomon követésére és meggyőződhet róla, hogy a megfelelő gépet használja-e munkái elvégzéséhez. Továbbá értékes iránymutatást is kaphat arról, hogyan tervezze munkáját, hogy növelhesse vállalkozása hatékonyságát és termelékenységét.

Tartsa mindig top formában

A szenzor leköveti a pontos üzemórákat minden egyes termékére vonatkozóan. A rendszerbe való betekintéssel mindig tudni fogja gépei aktuális életkorát és szerviz történetét, továbbá az összes befektetését és a javítási költségeket is. Ezáltal könnyen láthatja, mikor kell gépét inkább lecserélnie a további szervizelés és javítás helyett. Mindazonáltal figyelmeztetéseket fog kapni a rendszertől, mikor kell ütemezetten szervizbe vinni gépét, lehetővé téve ezáltal, hogy időben karban legyen tartva minden egyes eszköze, elkerülve azt, hogy addig várna amíg lerobbanának és nem tervezett munkakiesést tapasztalna a géphiány miatt.

 

A robotfűnyírói már alapvetően tartalmazzák a szolgáltatást

Nincs szükség külső szenzor beépítésére, az összes professzionális, 500 szériás robotunk tartalmazza ezt, úgy mint az X-line csomaggal felszerelt 300-as és 400-as szériából érkező fűnyíróink is. Mindössze fel kell iratkoznia és előfizetni a Husqvarna Fleet Services programra (gyárilag tartalmazza az 500-as robot széria), és máris nyomon követheti és kontrollálhatja őket bárhonnan.

De hogy is működik?

The Fleet ServicesTM rendszere eszközei teljeskörú nyomonkövetését biztosítja. A gépekre vonatkozó adatok Bluetooth kapcsolaton keresztül kerülnek továbbításra vagy egyszerűen összegyűjtheti a munkaterepen munka közben az intuitív Fleet ServicesTM applikáció segítségével, vagy automatikusan logolhatja az adatokat a tárolóhelyén a Fleet ServicesTM Gateway applikációval. Az applikációk segítségével az adatok feltöltésre kerülnek egy felhőalapú Fleet ServicesTM account-ra, ahol elérhetővé válik Ön számára bármilyen eszközről.

Árazás

Tapasztalja meg a Husqvarna Fleet ServicesTM előnyeit az intuitív szenzorok beszerelésével és fizessen elő Husqvarna Fleet ServicesTM csomagjainkra az üzleti igényinek megfelelően. Pontos csomagokkal és árakkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken.

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: gardenpont husqvarna webáruház