Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Permetezők

A háti permetezők ergonómiája és hatékonysága a kiváló munkaminőség és a kezelő kényelmének ötvözését szolgálja. A fogantyú kezelőszervei könnyen elérhetők, a tartályok különösen nagy befogadóképességűek, az alumínium járókerék pedig biztonságos és hatékony. A benzinmotor megbízhatóságot és tartósságot garantál, a szabályozható sugárral pedig az adott kezelés típusához és a kezelendő növényzethez állítható be a készülék.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Oleo-Mac
Cikkszám: 365200203
Rendelésre
Lehetővé teszi a távozó folyadék optimális porlasztását célzott kezelést biztosítva, és elkerülve a felesleges kiszórást és a folyadék pazarlását. 
12.490 Ft
Gyártó: Oleo-Mac
Cikkszám: 365200273
Raktáron
Booster vagy nyomó szivattyú tartja a tartályban a folyadékok oldatának keverékét, valamint fokozza vagy stabilizálja a termék kimenő mennyiségét. A booster és feltöltő változat biztosítja a tartály feltöltését anélkül, hogy a gépet le kéne venni a hátról. 
12.990 Ft
Gyártó: Oleo-Mac
Cikkszám: 017-365280020
Raktáron
MB 800
háti benzinmotoros permetezőgép

Növénykultúrák, kis ültetvények és faiskolák kezeléséhez és fertőtlenítéséhez.
Folyadékot (gombaölő és rovarirtó szerek) vagy port tud kijuttatni.
Jellemzője az ergonomikus vállheveder és váz rezgéscsillapító rendszeren a maximálisan kényelmes használat érdekében.

Lehetetlent nem ismerő, mindennapi szerszám a professzionális felhasználók számára. Olyan gép, amely masszív összetevőkkel, kiváló teljesítménnyel valamint hosszú élettartammal magaslik ki.

24 hónap fogyasztói, 6 hónap vállalkozás általi felhasználás esetén vállalt jótállással, *beüzemelve, ingyen szállítjuk!

*Mit értünk a "beüzemelve" szó alatt? 
Nekünk kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így munkatársaink egy próbaindítást végeznek a gépen postázás előtt, mellyel meggyőződnek a termék megfelelő működéséről. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy egy munkára kész berendezés kerül a birtokába a csomag átvételekor.

169.900 Ft