Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lombfúvók, lombszívók

A csendes, könnyű és egyszerűen használható Oleo-Mac lombfúvók és lombszívók értékes és megbízható munkatársak. Nagy teljesítményű és hatékony eszközök bármilyen felület falevelektől, olajbogyóktól, mogyoróktól és kisebb törmelékektől való megtisztításához: a ház körül, kisebb területeken (kézi lombfúvók), valamint professzionális alkalmazáshoz, nagy kiterjedésű mezőgazdasági és városi területeken (háti lombfúvók).
 

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Oleo-Mac
Cikkszám: 56609001ES
Ideiglenes készlethiány

A csendes, könnyű és egyszerűen használható Oleo-Mac lombfúvók és lombszívók értékes és megbízható munkatársak. Nagy teljesítményű és hatékony eszközök. Bármilyen felületet falevelektől, olajbogyóktól, mogyoróktól, és kisebb törmelékektől való megtisztításához: a ház körül, kisebb területeken, (kézi lombfúvók), valamint professzionális alkalmazáshoz, nagy kiterjedésű mezőgazdasági, városi területeken (háti lombfúvók).

Otthoni felhasználók számára készült gép. Könnyen indítható, könnyen használható, könnyen karbantartható; ideális eszköz a házkörüli feladatok gyors és gondos elvégzéséhez.

24 hónap fogyasztói, 6 hónap vállalkozás általi felhasználás esetén vállalt jótállással, *beüzemelve, ingyen szállítjuk!

*Mit értünk a "beüzemelve" szó alatt? 
Nekünk kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, így munkatársaink egy próbaindítást végeznek a gépen postázás előtt, mellyel meggyőződnek a termék megfelelő működéséről. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy egy munkára kész berendezés kerül a birtokába a csomag átvételekor.

89.900 Ft