Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Megbízható Gardena webáruház

1961 óta megalapított Gardena német vállalat világszerte több, mint 80 országban ismert. Ennek az az oka, hogy igazán megbízható intelligens öntözéstechnikai és kertészeti rendszereket biztosít az érdeklődök számára.

Ha tehát kertápolásra van szükség, akkor mindent megtalál a Gardena webáruházban beleértve a különféle öntözőrendszereket, szivattyúkat, és természetesen a kerti szerszámokat is. Ha példának okáért igényes gyepet szeretne kialakítani, megtartani otthonában, akkor nálunk megtalálja mindazt, ami ehhez szükséges. Non-stop tárt karokkal várjuk online, melynek nagyon sok előnye van. Így nem kell a nyitvatartási időhöz alkalmazkodnia, illetve tülekednie a nagy forgalomban. Nem kell attól tartania, hogy egy-egy terméket éppen nem tud megvásárolni a boltban, és ezen kívül túl sokat sem kell időznie a pénztár előtt. Bizonyos esetekben még a nyitvatartási idő sem megfelelő, ha valakinek más az életritmusa.

Reggel korán siet a munkába, és délután pedig hazasiet. Pedig nem szabad ezen a téren elsietett döntéseket hozni. Nagyon meghatározó például a fűnyírásnál, fűrészelésnél, hogy milyen az adott gépnek a paraméterei. Az pedig talán a legbosszantóbb, mikor nem áll rendelkezésre az adott gépezet, pont akkor amikor nekiveselkednénk a munkához. A Gardena webshop chat-en is rendelkezésére áll és ezen kívül szervizzel is rendelkezünk. E-mailen, telefonon, személyesen pedig Ajkán vagyunk elérhetőek. Nálunk Husqvarna szakkereskedők várják megkeresését. Érdemes csatlakoznia a Husqvarna klubhoz is, hogy ne maradjon le az akciókról, hírlevélről, exkluzív ajánlatainkról sem. Nálunk minden termékhez 2 év garancia jár és a termékek nagy részét ingyen kiszállítjuk tizenötezer forint bruttó megrendelés felett. Keressen minket és mindenben segítségére leszünk.

Tartalomhoz tartozó címkék: gardena webáruház gardenpont