Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch szegélyvágók

A McCulloch szegélynyírókban megvan az erő, ami a tökéletes munkához kell – számos más tulajdonság mellett. Szerszám nélkül nyitható légszűrő fedél, teljes rezgéscsillapító rendszer, állítható fogantyú. Könnyű fűvágásra terveztük, hogy a pázsit széleit gyorsan rendezetté tegye. Végezze el gyorsan a szükséges munkát!

Számtalan funkció segíti a munka elvégzését. Minden McCulloch benzinmotoros fűvágó nagy teljesítményű motorral van felszerelve, hogy a vastagabb füvet is átvágja, a Tap n' Go vágófej segítségével pedig gyorsan elég csak nekiütni a fejet a talajnak további zsinór adagolásához. Nincs szükség leállásra vagy a vágófej kikapcsolására!

Az osztott tengelyű nyíróeszközök ideális, sokoldalú kerti szerszámok. Egyszerűen cserélje le a benzinmotoros fűvágójának alsó részét a McCulloch számos (külön megvásárolható) tartozékának egyikére, és alakítsa át fűvágóját kultivátorrá, sövénynyíróvá, szegélynyíróvá és számos egyéb, nagy segítséget jelentő és kényelmesen használható kerti szerszámmá.

Szegélyvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 25 62-01
Raktáron

Könnyű és egyszerűen használható fűszegélynyíró. A hajlított tengelynek és hurokfogantyúnak köszönhetően könnyen lehet vele dolgozni. A két részből álló tengelynek köszönhetően kevesebb helyet foglal tároláskor, illetve szállításkor. Az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően könnyebben indul a motor. 

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

34.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 20 7701
Raktáron

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűszegélynyíró

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűszegélynyíró. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűszegélynyíró mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

49.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 20 7801
Rendelésre

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűkasza. Damilfejjel, fűnyíró késsel és egyszíjas hevederrel van felszerelve. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

54.900 Ft

Tökéletesen rendezett kert a Mcculloch szegélynyírók által!

A modern kertekben szinte minden esetben szükség van szegélynyírókra, ha egységes és esztétikus megjelenést szeretnénk biztosítani a gyepnek. A hagyományos tolós fűnyírókkal remek munkát lehet végezni a kert 98%-ban, azonban a szegélyeknél, falak mentén, kerítések mentén már nem tudunk a maradék fűszálakhoz hozzáférni ezekkel a gépekkel. Ilyen helyzetekben jönnek jól a McCulloch szegélynyírók, melyekkel biztonságosan és hatékonyan lenyírhatja a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt fűszálakat is mindössze pár perc alatt. A szegélynyírót úgy lehet felfogni, mint egy kisebb teljesítményű fűkaszát, mely kifejezetten a megmaradt fűszálak eltávolítására szolgál.

A szegélynyíró vágószélessége és vágási teljesítménye alapvetően kicsi, ezért első sorban a gyepfelület széleinek rendezésére, a lépcsők, kerítések, szegélykövek menti füves részek nyírására ajánljuk ezeket a gépeket, de jól használhatók még virágágyásokban gyomok eltávolítására is. A McCulloch szegélynyírók azt a megbízhatóságot és praktikusságot biztosítják Önnek, melyre manapság a modern kertekben való munkához szükség van. Kertészek számára is ajánljuk termékeinket, hiszen megbízható, hosszú élettartamú és alacsony karbantartást igénylő kerti gépeket forgalmazunk, melyek minden helyzetben jól használhatók. Válassza Ön is a McCulloch szegélynyírókat, ha hagyományos fűnyírója mellé egy olyan gépet is szeretne, mellyel maximálissá teheti a kert esztétikáját és a gyep rendezettségét! Webáruházunkban minden termékünkről részletes leírást talál. Nézzen szét online felületünkön még ma!