Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch szegélyvágók

A McCulloch szegélynyírókban megvan az erő, ami a tökéletes munkához kell – számos más tulajdonság mellett. Szerszám nélkül nyitható légszűrő fedél, teljes rezgéscsillapító rendszer, állítható fogantyú.

Szegélyvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 25 62-01
Raktáron

Könnyű és egyszerűen használható fűszegélynyíró. A hajlított tengelynek és hurokfogantyúnak köszönhetően könnyen lehet vele dolgozni. A két részből álló tengelynek köszönhetően kevesebb helyet foglal tároláskor, illetve szállításkor. Az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően könnyebben indul a motor. 

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

34.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 20 7701
Raktáron

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűszegélynyíró

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűszegélynyíró. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűszegélynyíró mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

49.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 20 7801
Raktáron

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűkasza. Damilfejjel, fűnyíró késsel és egyszíjas hevederrel van felszerelve. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

54.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 14 7101
Raktáron

Könnyen használható fűkasza, hozzáadott adapterekkel

Egy termék, számos lehetőség. A három-az-egyben eszközkészlet damilfejet, fűvágó kést, sövénynyíró adaptert tartalmaz. Az egyszíjas heveder kényelmessé teszi a munkát. Az osztott tengely sok további tartozék használatát teszi lehetővé. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval. 

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk.

74.900 Ft 71.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 10 32-62
Raktáron

Erős, 40V Li-ion akkumulátoros fűszegélynyíró

A Power Li-40T szegélynyíró felcserélhető akkumulátor-rendszerrel működik – ugyanaz az akkumulátor minden Power géphez illik. A Power Boost funkcióval mindössze egy gombnyomással megnövelhető a motor sebessége, hogy könnyebben megbirkózzon a keményebb fűvel, míg a Tap N Go fej a könnyed használatról gondoskodik. A kefe nélküli motornak és az állítható sebességnek köszönhetően jobb a teljesítmény és az irányítás. Az osztható tengely sokoldalú használatot tesz lehetővé a kiegészítők széles választékának használatával. Akkumulátorral és töltővel együtt szállítjuk!

92.900 Ft 88.250 Ft

Tökéletesen rendezett kert a Mcculloch szegélynyírók által!

A modern kertekben szinte minden esetben szükség van szegélynyírókra, ha egységes és esztétikus megjelenést szeretnénk biztosítani a gyepnek. A hagyományos tolós fűnyírókkal remek munkát lehet végezni a kert 98%-ban, azonban a szegélyeknél, falak mentén, kerítések mentén már nem tudunk a maradék fűszálakhoz hozzáférni ezekkel a gépekkel. Ilyen helyzetekben jönnek jól a McCulloch szegélynyírók, melyekkel biztonságosan és hatékonyan lenyírhatja a nehezen hozzáférhető helyeken megmaradt fűszálakat is mindössze pár perc alatt. A szegélynyírót úgy lehet felfogni, mint egy kisebb teljesítményű fűkaszát, mely kifejezetten a megmaradt fűszálak eltávolítására szolgál.

A szegélynyíró vágószélessége és vágási teljesítménye alapvetően kicsi, ezért első sorban a gyepfelület széleinek rendezésére, a lépcsők, kerítések, szegélykövek menti füves részek nyírására ajánljuk ezeket a gépeket, de jól használhatók még virágágyásokban gyomok eltávolítására is. A McCulloch szegélynyírók azt a megbízhatóságot és praktikusságot biztosítják Önnek, melyre manapság a modern kertekben való munkához szükség van. Kertészek számára is ajánljuk termékeinket, hiszen megbízható, hosszú élettartamú és alacsony karbantartást igénylő kerti gépeket forgalmazunk, melyek minden helyzetben jól használhatók. Válassza Ön is a McCulloch szegélynyírókat, ha hagyományos fűnyírója mellé egy olyan gépet is szeretne, mellyel maximálissá teheti a kert esztétikáját és a gyep rendezettségét! Webáruházunkban minden termékünkről részletes leírást talál. Nézzen szét online felületünkön még ma!