Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch sövényvágók

Egy nagy teljesítményű sövénynyíró olyan formára nyírja sövényét, amilyenre csak szeretné. A sövénynyírás gyakran számos különböző mozdulat kombinációjával jár, különböző pozíciókban. Ezért is fordítunk különös figyelmet sövénynyíróink ergonómikus kialakítására. A McCulloch sövénynyírók rendkívül könnyűek, ugyanakkor sötét színüknek köszönhetően jól tükrözik a bennük rejlő nagy teljesítményt. A fekete, határozott íveknek köszönhetően a sövénynyírók épp annyira erősek, amilyennek látszanak. A sövénynyírás gyakran számos mozdulatot magában rejt, és többféle pozícióban végzett munkát igényel. Ezért is fordítottunk extra figyelmet a sövénynyíróink ergonomikus kialakítására. Legyen szó akár benzinmotoros, akár akkumulátoros sövénynyíró gépről a McCulloch kínálatából, a kábel nélküli sövénynyíróink kialakításuknak köszönhetően kevés zajt bocsátanak ki, ugyanakkor nem csökken a teljesítményük. Sövénynyíróink innovatív technológiánknak és intuitív kialakításuknak köszönhetően hihetetlenül könnyen beindíthatóak .

Sövényvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 78-01
Raktáron

Erőteljes sövénynyíró állítható hátsó karral. Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró forgatható hátsó markolattal. Tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy késtávolság és 56 cm hosszú dupla kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

51.300 Ft 47.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 69 33-01
Raktáron

Erőteljes, könnyűsúlyú sövénynyíró a gyors munkához

Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró, tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy fogtávolság és 45 cm hosszú ellentétesen futó kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

69.900 Ft 66.399 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 69 34-01
Raktáron

Erőteljes sövénynyíró állítható hátsó karral.

Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró forgatható hátsó markolattal. Tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy késtávolság és 60 cm hosszú dupla kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

79.900 Ft

Mcculloch sövényvágó a szép, rendezett sövényekért

Rengeteg mai kertben találhatók meg mostanság szépen rendezett sövények. Ezek sajnos nem nőnek így maguktól, szakértelemre és egy kis időbefektetésre lesz szükség a nyár folyamán többször is, hogy megfelelő méretűre és alakúra vágjuk kedvenc sövényünket. Előszeretettel ajánljuk Önnek is McCulloch sövényvágóinkat, ha egy megbízható és minőségi kerti gépet keres az otthoni sövények gondozására. Gépeinket szakemberek, kertészek számára is előszeretettel ajánljuk, hiszen rendkívül tartós és megbízható kerti kisgépekről van szó, melyek sosem hagyják cserben a professzionális munkavégzőket! A sövényként nevelt növények rendszeres nyírása a forma megtartása mellett dús ágrendszer, valamint a tömött átláthatatlan lombozat nevelése miatt is fontos.

A sövény méretétől függ általában, hogy milyen eszközre lesz szükség a gondozáshoz. A kisebb sövények kézi sövényvágó ollóval is alakíthatók, azonban a nagyobb sövények esetén egyenletes munkát csak olyan elektromos sövényvágó gépekkel lehet elvégezni, mint a McCulloch termékek. A McCulloch sövényvágó gépek rendkívül könnyen kezelhetők, minimális karbantartást igényelnek és bármilyen sövénynél jól használhatók annak alakítására, nevelésére. A forgó markolat biztosítja, hogy minden oldalról kényelmesen hozzáférhessen az adott sövényhez, a lézervágott fogak pedig egyenletes és biztos vágásról gondoskodnak még a sűrűbb növényzettel való munka során is. Válassza Ön is MCculloch sövényvágóinkat és emelje a következő szintre kertjének megjelenését még ma!