Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch sövényvágók

Egy nagy teljesítményű sövénynyíró olyan formára nyírja sövényét, amilyenre csak szeretné. A sövénynyírás gyakran számos különböző mozdulat kombinációjával jár, különböző pozíciókban. Ezért is fordítunk különös figyelmet sövénynyíróink ergonómikus kialakítására.

Sövényvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 78-01
Raktáron

Erőteljes sövénynyíró állítható hátsó karral. Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró forgatható hátsó markolattal. Tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy késtávolság és 56 cm hosszú dupla kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

51.382 Ft 48.800 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 10 31-62
Raktáron

Erős 40V Li-ion akkumulátoros sövénynyíró

A Power Li 40hT sövényvágó felcserélhető akkumulátor-rendszerrel működik – ugyanaz az akkumulátor minden Power akkumulátoros géphez illik. A forgó hátsó markolatnak köszönhetően gyorsan lehet a sövények oldalának vagy tetejének nyírása közt váltani, míg a minőségi lézer vágott kések gyorsan és precízen dolgoznak.  Akkumulátorral és töltővel együtt szállítjuk!

68.900 Ft 65.450 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 69 33-01
Raktáron

Erőteljes, könnyűsúlyú sövénynyíró a gyors munkához

Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró, tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy fogtávolság és 45 cm hosszú ellentétesen futó kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

69.900 Ft 66.399 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 69 34-01
Raktáron

Erőteljes sövénynyíró állítható hátsó karral.

Könnyen kezelhető, kis súlyú sövénynyíró forgatható hátsó markolattal. Tökéletes otthoni használatra. Az üzemanyag szivattyúnak és a Soft Start rendszernek köszönhetően könnyen indítható. Nagy teljesítményű motor anti-vibrációs rendszerrel. Nagy vágási sebesség, nagy késtávolság és 60 cm hosszú dupla kések tökéletes teljesítményt nyújtanak. A kések beépített élvédővel vannak felszerelve.

1 év garanciával beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

79.900 Ft

Mcculloch sövényvágó a szép, rendezett sövényekért

Rengeteg mai kertben találhatók meg mostanság szépen rendezett sövények. Ezek sajnos nem nőnek így maguktól, szakértelemre és egy kis időbefektetésre lesz szükség a nyár folyamán többször is, hogy megfelelő méretűre és alakúra vágjuk kedvenc sövényünket. Előszeretettel ajánljuk Önnek is McCulloch sövényvágóinkat, ha egy megbízható és minőségi kerti gépet keres az otthoni sövények gondozására. Gépeinket szakemberek, kertészek számára is előszeretettel ajánljuk, hiszen rendkívül tartós és megbízható kerti kisgépekről van szó, melyek sosem hagyják cserben a professzionális munkavégzőket! A sövényként nevelt növények rendszeres nyírása a forma megtartása mellett dús ágrendszer, valamint a tömött átláthatatlan lombozat nevelése miatt is fontos.

A sövény méretétől függ általában, hogy milyen eszközre lesz szükség a gondozáshoz. A kisebb sövények kézi sövényvágó ollóval is alakíthatók, azonban a nagyobb sövények esetén egyenletes munkát csak olyan elektromos sövényvágó gépekkel lehet elvégezni, mint a McCulloch termékek. A McCulloch sövényvágó gépek rendkívül könnyen kezelhetők, minimális karbantartást igényelnek és bármilyen sövénynél jól használhatók annak alakítására, nevelésére. A forgó markolat biztosítja, hogy minden oldalról kényelmesen hozzáférhessen az adott sövényhez, a lézervágott fogak pedig egyenletes és biztos vágásról gondoskodnak még a sűrűbb növényzettel való munka során is. Válassza Ön is MCculloch sövényvágóinkat és emelje a következő szintre kertjének megjelenését még ma!