Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch riderek

A McCulloch riderek nagy teljesítményű és hatékony fűnyírók tökéletes manőverezhetőséggel, erős motorral és időtakarékos funkciók sokaságával. A tartozékok használatával pedig egész évben hasznukat veszi kertjében!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 18 69-01
Rendelésre

Hatékony elülső vágóasztalos fűnyíró, amely tökéletes áttekintést nyújt a munkafelületre az előreszerelt vágóasztalnak köszönhetően. A hátsókerék kormányzás kiváló manőverezhetőséget és fordulékonyságot biztosít. Az olyan tulajdonságok, mint például, a kulccsal indítás, a könnyen elérhető kezelőszervek és az öntöttvas hátsó keret teszik ezt a fűnyírót kényelmessé és stabil működésűvé. A 2 az 1-ben vágóasztal oldalsó fűkidobás és mulcsozás közötti választást tesz lehetővé. Az FH modell pedállal működtetett hidrosztatikus meghajtással van felszerelve, ezzel különösen egyszerű sebesség- és irányváltoztatás nyújt. Ajánlott területnagyság: 2500 m²  

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen házhoz szállítva.

727.900 Ft

A McCulloch rider nem hiányozhat gépparkjából!

Az McCulloch rider pozitívumait érdemes közelebbről megismernie, ugyanis elképesztően hatékony, eredményesen dolgozó készülékről van szó, mely számos speciális, extra tulajdonságával még teljesebbé varázsolhatja az alkalmazásával járó élményt. A kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyen is elfér, könnyedén mozgatható. De ne tévessze meg a kialakítás, ugyanis megannyi módon bővíthető a rider, így nemcsak fűnyírásra használhatja. Télen hótolót, az év más részein utánfutót vagy éppen műtrágya szórót erősíthet rá. A kihasználhatóságnak ez a magas foka, hiszen a kerthez kapcsolódó munkálatokat egyetlen gép segítségével elvégezheti. Az öntött vas hátsó rész önmagában gondoskodik a minőségről, s ez a hosszú élettartam szempontjából sem mellékes információ. A vezető ülés egyik legmarkánsabb jellemvonása, hogy hihetetlenül kényelmes. Ez kifejezetten fontos kritérium, mivel több órás kertészkedés esetén prioritás, hogy milyen fizikai körülmények a meghatározóak környezetében. Az önfeledt, vidám munkavégzés egyik alapvető feltétele, hogy jól érezze magát a bőrében. A rider irányítása pofonegyszerű. A vezérlő egység középen helyezkedik el, így könnyedén elérheti a szükséges paneleket, és nehézségek nélkül koordinálhatja a rider mozgását.

Az McCulloch rider hosszútávú befektetés!

Az ergonómikus kivitel tovább fokozza a pozitív komfortérzetet. A rider használata semmilyen lemondással nem jár. A kedvező anyagi feltételeknek hála úgy szerezheti be legújabb segítőjét, hogy nem kell feláldoznia nagy nehézségek árán megspórolt pénzét. A vonzó fizikai paraméterek pedig gondoskodnak arról, hogy befektetése pillanatok alatt megtérüljön!