Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch önjáró fűnyírók

A McCulloch fűnyírókban megvan az erő, ami a tökéletes munkához kell – számos más tulajdonság mellett. Mindegy, hogy milyen kertel rendelkezik van, kicsi vagy nagy, sík vagy lejtős, készen állnak a fűnyírásra. Nagy vagy kicsi, ferde vagy egyenes – minden gyephez kiváló teljesítményű McCulloch fűnyíró vár a kihívásra. 

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Közepes méretű, egysebességes fűnyíró 46 cm vágási szélességgel és fűgyűjtővel. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal. A GARDENA tömlőcsatlakozási ponttal egyszerűen tisztítható.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

83.250 Ft 79.900 Ft
Raktáron

Közepes méretű, egysebességes fűnyíró 46 cm vágási szélességgel és fűgyűjtővel. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

91.605 Ft
Raktáron

Klasszikus kivitelű önjáró fűnyíró hatékony megoldásokkal. Nagy, egysebességes fűnyíró 51 cm-es vágási szélességgel, fűgyűjtési és mulcsozási funkcióval. Mulcsozáskor a levágott füvet apróra darabolja és a nyesedék visszahullik a talajra természetes tápanyag utánpótlást nyújtva ezzel a fűnek. 

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

96.900 Ft
Raktáron

Önjáró fűnyíró Classic designnal és hatékony megoldásokkal. Nagyméretű egysebességes fűnyíró, 51 cm-es vágási szélességgel, fűgyűjtővel és nagy hátsó kerekekkel.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

97.630 Ft
Raktáron

Közepes méretű, egysebességes fűnyíró 46 cm vágási szélességgel és fűgyűjtővel. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal. A GARDENA tömlőcsatlakozási ponttal egyszerűen tisztítható.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

101.900 Ft
Raktáron

Nagyméretű, egysebességes fűnyíró 51 cm-es vágási szélességgel és Briggs & Stratton motorral. A összecsukható fogantyúnak köszönhetően a fűnyíró helytakarékosan tárolható, könnyedén szállítható. Az egysebességes hajtás gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Robusztus, tartós, porszórt acélszerkezete hosszú élettartamot biztosít. A nagy térfogatú fűgyűjtő csökkenti a port, valamint a zajt, továbbá kevesebbszer kell cserélni. Központi magasságállítás.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

102.160 Ft
Raktáron

Robusztus, önjáró fűnyíró nagyméretű, egysebességes fűnyíró, 51 cm-es vágási szélességgel, gyűjtővel és mulcsozási funkcióval, amely felaprítja a levágott füvet, és szerves tápanyagként visszaszórja a gyepre. Robusztus kivitel, acél vágóasztal.  

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

108.900 Ft
Raktáron

Erőteljes, önjáró fűnyíró

Különösen nagy, egysebességes fűnyíró 56 cm vágási szélességgel. Oldalsó fűkidobás vagy mulcsozás funkcióval. Mulcsozáskor a fűnyesedéket kis darabokra aprítja, melyet visszaszór a talajra a pázsit trágyázásához. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

113.900 Ft
Rendelésre

Nagy, egysebességű fűnyíró, 53 cm-es vágási szélességgel, gyűjtővel és mulcsozással, amely a fűszálakat műtrágyaként szétdarabolja és visszajuttatja. A Honda motorral könnyedén elindul. Erős kialakítású, acél vágóasztallal van felszerelve. A beépített GARDENA vízcsatlakozó segítségével egyszerűen lemosható fűnyírás után.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

138.935 Ft
Raktáron

Nagy teljesítményű, benzinmotoros fűnyíró, erőteljes 163 cm3-es Briggs & Stratton motorral. A legújabb technológiával készült. A McCulloch M53-160ER indítása rendkívül egyszerű. Az INSTART technológiának köszönhetően egy gombnyomásra indul, nincs zsinór amit húzni kellene. Egysebességes fűnyíró, mellyel fűnyíráskor összegyűjtheti a nyesedéket, vagy mulcsozhatja a levágott füvet, ami természetes zöldtrágyaként táplálja a pázsitot.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

154.900 Ft
Raktáron

Nagy, széles és erőteljes fűnyíró

Extra nagyméretű, többsebességes fűnyíró, 56 cm vágási szélességgel. A 3-az-1-ben vágórendszer segítségével választhat az összegyűjtés, az oldalkidobás, és mulcsozás - vagyis a fű felaprítása és biohulladékként való visszaforgatása - között. Az éles és ellenálló PX3 pengének köszönhetően tökéletes lesz a fűnyírás. Az Auto Prime rendszerrel egyszerű az indítás. Erős kialakítású, acél vágóasztallal van felszerelve. A beépített GARDENA vízcsatlakozó segítségével egyszerűen lemosható fűnyírás után.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

163.900 Ft
Raktáron

Sokoldalú és hatékony, fűnyíró nagyméretű, többsebességes fűnyíró, 53 cm-es vágási szélességgel, gyűjtővel és mulcsozási funkcióval, amely felaprítja a levágott füvet, és szerves tápanyagként visszaszórja a gyepre. Az éles és tartós PX3 késnek köszönhető a tökéletes vágás. Instart funkcióval: mindössze egy gombnyomás, és a gép üzemképes. Nincs szükség többé indítózsinórra. Robusztus kivitel, acél vágóasztal. A vágóasztal könnyedén, felcsatlakoztatható tömlővel tisztítható. 

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

172.900 Ft 164.900 Ft
Raktáron

Egy fűnyíró, melyet közepes méretű kertekhez terveztek, kompakt felépítése, 53 cm-es vágási szélessége és hatalmas gyűjtője megkönnyíti a munkát. Briggs & Stratton 675EXI motorral, változtatható sebességű önjáróval és összkerék meghajtással rendelkezik. Kerekenkénti magasságállítás, 3 az 1-ben PX3 kés és Auto Prime automata szivató gondoskodik a kényelemrőll. Vízcsatlakozási lehetőséggel könnyen tisztítható a vágóasztala. A nagyméretű fűgyűjtőkosarat határozottan ritkábban kell üríteni. A dupla csapágyazású kerekek biztosítják a könnyed haladást, és több éves használat után is minimalizálják a kerekek holtjátékát. A nagy teljesítményű motornak és a széles vágóasztalnak köszönhetően a munka gyorsan és hatékonyan elvégezhető még a nagyobb méretű kertekben is.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

181.900 Ft
Raktáron

A McCulloch alternáló kaszája ideális választás, ha rétet kell lekaszálni, vagy a lenyírt füvet betakarítani. Nagyszerű megoldás egyenetlen talajon, amikor nehéz a hagyományos fűnyíró használata.

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

289.900 Ft

Kertápolás gyorsan és hatékonyan a Mcculloch önjáró fűnyírókkal!

A meredek lejtőkön való fűnyírás sokaknak gondot okozhat, hiszen nem éppen könnyűek súlyban a modern tolós fűnyírók. Nincs már kedve minden egyes nyári napon a nehéz fűnyíró tologatásához? Itt a lehetőség, hogy váltson Ön is egy különleges teljesítménnyel bíró önjáró fűnyíróra, mellyel jelentős mértékben leegyszerűsödnek a kerti karbantartási munkálatok. A McCulloch önjáró fűnyírók nagymértékben megkönnyítik még a nagyobb kertekben való fűnyírást is különösen az olyan esetekben, ahol lejtők és emelkedők is megtalálhatók, hiszen a fűnyíró maga kényelmesen felkúszik magától is az ilyen területekre. Nem kell feltolnia a több-tíz kilós fűnyírót a dobra, hiszen az felmegy magától!

A McCulloch M46-125R Classic önjáró fűnyíró széria Önnek is garantáltan be fog válni, ha sok gondja akad a nehezen megközelíthető helyekkel a kertben. Kiváló vágási teljesítmény, erőteljes benzinmotor, könnyű kezelhetőség és minimális karbantartás. Ez várja Önt is, ha McCulloch termékeinket választja. Miért érdemes manapság egy ilyen termékbe fektetni? A modern önjáró fűnyírók két dolgot is rendkívül jól egyesítenek. Egy felülmúlhatatlan használati kényelemmel és komforttal kötik össze a klasszikus benzines fűnyíró erejét és kitartását. Ez azt jelenti, hogy ezek a gépek a nagyobb fűcsomóknál sem fulladnak le, azonban használatuk rendkívül kényelmes, hiszen az indítás után csak nyírás irányát kell változtatni, és még a dombokra sem kell feltolni a nyírót, hiszen az felmegy magától. Előszeretettel ajánljuk nagy, hepe-hupás kertek tulajdonosainak McCulloch önjáró fűnyíróinkat. Ismerje meg termékeinket webáruházunkban!