Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch önjáró fűnyírók

A McCulloch fűnyírókban megvan az erő, ami a tökéletes munkához kell – számos más tulajdonság mellett. Mindegy, hogy milyen kertel rendelkezik van, kicsi vagy nagy, sík vagy lejtős, készen állnak a fűnyírásra. Nagy vagy kicsi, ferde vagy egyenes – minden gyephez kiváló teljesítményű McCulloch fűnyíró vár a kihívásra. 

A nagy teljesítményű motoroknak, széles vágóasztaloknak és nagyméretű kerekeknek köszönhetően a McCulloch benzinmotoros fűnyírók gyorsan és egyszerűen használhatóak. A legtöbb típus esetében választani lehet a levágott fű gyűjtése, kidobása és mulcsozása között, így biztosan az Önnek tetsző megjelenésű gyepre tehet szert. A McCulloch fűnyírók használat rendkívül egyszerű, emellett könnyen indíthatóak és biztosítják a pázsit gyors lenyírásához szükséges teljesítményt!

A Classic és Classic+ termékcsaládot az alapvető fűnyírófunkciókat szem előtt tartva terveztük meg, hogy könnyedén elvégezzék a fűnyírási munkát. Olyan ügyfeleknek szánjuk, akiknek egyszerű, ugyanakkor megbízható és tartós benzinmotoros fűnyíróra van szükségük. Olyan ügyfeleknek, akiknek szüksége van a teljesítményre, ugyanakkor nem szeretnének feleslegesen pénzt kiadni a további funkciókra.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 08 6501
Rendelésre

Önjáró fűnyíró Classic designnal és hatékony megoldásokkal. Nagyméretű egysebességes fűnyíró, 51 cm-es vágási szélességgel, fűgyűjtővel és nagy hátsó kerekekkel.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

97.631 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 62 1701
Rendelésre

Közepes méretű, egysebességes fűnyíró 46 cm vágási szélességgel és fűgyűjtővel. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal. A GARDENA tömlőcsatlakozási ponttal egyszerűen tisztítható.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

101.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 30-01
Raktáron

Nagyméretű, egysebességes fűnyíró 51 cm-es vágási szélességgel és Briggs & Stratton motorral. A összecsukható fogantyúnak köszönhetően a fűnyíró helytakarékosan tárolható, könnyedén szállítható. Az egysebességes hajtás gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. Robusztus, tartós, porszórt acélszerkezete hosszú élettartamot biztosít. A nagy térfogatú fűgyűjtő csökkenti a port, valamint a zajt, továbbá kevesebbszer kell cserélni. Központi magasságállítás.

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

106.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 08 6701
Rendelésre

Klasszikus kivitelű önjáró fűnyíró hatékony megoldásokkal. Nagy, egysebességes fűnyíró 51 cm-es vágási szélességgel, fűgyűjtési és mulcsozási funkcióval. Mulcsozáskor a levágott füvet apróra darabolja és a nyesedék visszahullik a talajra természetes tápanyag utánpótlást nyújtva ezzel a fűnek. 

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

109.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 961 21 0025
Raktáron

Erőteljes, önjáró fűnyíró

Különösen nagy, egysebességes fűnyíró 56 cm vágási szélességgel. Oldalsó fűkidobás vagy mulcsozás funkcióval. Mulcsozáskor a fűnyesedéket kis darabokra aprítja, melyet visszaszór a talajra a pázsit trágyázásához. Robusztus megjelenés acél vágóasztallal.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

113.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 91 3501
Raktáron

Az M46-120RE Classic egy egysebességes, önjáró, benzinüzemű fűnyíró, amely 46 cm-es, acél vágóasztallal és nagy teljesítményű, 120 köbcentiméteres (2 kW-os), elektromos indítású McCulloch motorral rendelkezik, így ideális választás a legfeljebb 1100 m2 méretű kertek esetében. Képes a mulcsozásra, a hátsó ürítésre, és egy 50 literes fűgyűjtőben gyűjti össze a levágott füvet

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

118.000 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 3201
Raktáron

Nagy, egysebességű fűnyíró, 53 cm-es vágási szélességgel, gyűjtővel és mulcsozással, amely a fűszálakat műtrágyaként szétdarabolja és visszajuttatja. A Briggs&Stratton motorral könnyedén elindul. Erős kialakítású, acél vágóasztallal van felszerelve. A beépített GARDENA vízcsatlakozó segítségével egyszerűen lemosható fűnyírás után.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

149.900 Ft

Kertápolás gyorsan és hatékonyan a Mcculloch önjáró fűnyírókkal!

A meredek lejtőkön való fűnyírás sokaknak gondot okozhat, hiszen nem éppen könnyűek súlyban a modern tolós fűnyírók. Nincs már kedve minden egyes nyári napon a nehéz fűnyíró tologatásához? Itt a lehetőség, hogy váltson Ön is egy különleges teljesítménnyel bíró önjáró fűnyíróra, mellyel jelentős mértékben leegyszerűsödnek a kerti karbantartási munkálatok. A McCulloch önjáró fűnyírók nagymértékben megkönnyítik még a nagyobb kertekben való fűnyírást is különösen az olyan esetekben, ahol lejtők és emelkedők is megtalálhatók, hiszen a fűnyíró maga kényelmesen felkúszik magától is az ilyen területekre. Nem kell feltolnia a több-tíz kilós fűnyírót a dobra, hiszen az felmegy magától!

A McCulloch M46-125R Classic önjáró fűnyíró széria Önnek is garantáltan be fog válni, ha sok gondja akad a nehezen megközelíthető helyekkel a kertben. Kiváló vágási teljesítmény, erőteljes benzinmotor, könnyű kezelhetőség és minimális karbantartás. Ez várja Önt is, ha McCulloch termékeinket választja. Miért érdemes manapság egy ilyen termékbe fektetni? A modern önjáró fűnyírók két dolgot is rendkívül jól egyesítenek. Egy felülmúlhatatlan használati kényelemmel és komforttal kötik össze a klasszikus benzines fűnyíró erejét és kitartását. Ez azt jelenti, hogy ezek a gépek a nagyobb fűcsomóknál sem fulladnak le, azonban használatuk rendkívül kényelmes, hiszen az indítás után csak nyírás irányát kell változtatni, és még a dombokra sem kell feltolni a nyírót, hiszen az felmegy magától. Előszeretettel ajánljuk nagy, hepe-hupás kertek tulajdonosainak McCulloch önjáró fűnyíróinkat. Ismerje meg termékeinket webáruházunkban!