Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch lombfúvók, lombszívók

A McCulloch lombfúvók, lombszívók különösen kényelmesek és hatékonyak, ha a levél, fűnyesedék, vagy szemét eltakarításáról van szó. Anti-vibrációs rendszer, szűkített végű fújócső, nagy kapacitású gyűjtőzsák és üzemanyag tartály, csak néhány a számos előnyös tulajdonságokból.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 35-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó fordulatszám-szabályozással

Nagy teljesítményű, multi-funkciós lombfújó, 322 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

39.900 Ft 37.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 16 71-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó

Hatékony multi-funkciós lombfújó 320 km/órás levegőáramlási sebességgel - ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

57.900 Ft 54.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 16 70-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó fordulatszám-szabályozással

Nagy teljesítményű, multi-funkciós lombfújó, 345 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

61.900 Ft 55.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 08 87-01
Raktáron

Erős, benzines háton hordozható lombfújó

A legújabb McCulloch benzines, háton hordozható lombfújó. Kellő erő és teljesítmény jellemzi a munka gyors elvégzéséhez. Ergonomikus kialakítású és a kényelem érdekében nagyon könnyű. A párnázott vállszíjak segítségével a súly a vállak és a hát között megosztható. Így csökkenti a testre ható nyomást és feszültséget, mindenkinek tökéletesen illeszkedik. Erőteljes fúvóereje nemcsak a lehullott lomb, de fűnyesedék vagy szemét elfújására is alkalmassá teszi.

1 év garanciával, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

84.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 10 33-62
Raktáron

A Power Li-40GB lombfújó felcserélhető akkumulátor-rendszerrel működik – ugyanaz az akkumulátor minden Power Li géphez illik. A levegő áramlásának sebessége pontosan beállítható A Tempomat használatával kényelmesebb a hosszabb munkavégzés.  Akkumulátorral és töltővel együtt szállítjuk!

92.900 Ft 87.900 Ft

 

Az McCulloch lombszívó, az őszi munkák bearanyozója!

A McCulloch lombszívó nagy népszerűségnek örvend az elégedett felhasználók körében. Ez természetesen nem meglepő annak tudatában, hogy a gyártó óriási hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag minőségi termékeket dobjon a piacra. A minőség kérdése több oldalról is megközelíthető. Mi számít annak, és az ön igényei szerint mely paraméterek a leginkább lényegesebb? A minőségnek van egy stagnáló része, ami nem változik, ami állandó. Ez azt jelenti, hogy egyes jellemvonások minden kétséget kizáróan árulkodnak arról, hogy az adott berendezés mennyire megbízható.

Már a gyártósoron főszerephez jut az alkatrészek precíz összeválogatása, a különálló egységek pontos összeállítása, és a tervezésnek megfelelő, pazar kialakítás. Ezek az alkalmazhatóság szempontjából elsőbbséget élveznek. Az ön biztonsága prioritás, márpedig könnyedén kerülhetne veszélyes helyzetbe, ha a kerti munkálatokhoz olyan eszközt preferálna, mely nem megbízható, nem kínál ideális feltételeket. Miért kockáztatná saját épségét, ha a választás joga csak az öné?

Az McCulloch lombszívó megtérülő befektetés!

Ha a fentiek  fényében már csak egyetlen kérdés motoszkál önben, miszerint mekkora anyagi terhet jelent egy ilyen beruházás, akkor a legjobb, ha megismeri az McCulloch célkitűzését. A vállalat ugyanis innovatív módon megfizethető áron kívánja elérhetővé tenni a termékeit. Vagyis úgy szerezheti be legújabb eszközét, hogy nem kell a félretett pénzével számolnia. Az elégedett használatnak hála pedig pillanatok leforgása alatt megtapasztalhatja, hogy egy jó befektetéssel mennyire  gazdagodott az élete.