Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch lombfúvók, lombszívók

A McCulloch lombfúvók, lombszívók különösen kényelmesek és hatékonyak, ha a levél, fűnyesedék, vagy szemét eltakarításáról van szó.  Anti-vibrációs rendszer, szűkített végű fújócső, nagy kapacitású gyűjtőzsák és üzemanyag tartály, csak néhány a számos előnyös tulajdonságokból. A McCulloch lombfúvó-lombszívók mindegyike rendelkezik a szükséges teljesítménnyel, és lombfúvóként és kerti szívókészülékekként egyaránt használhatók. Számtalan innovatív funkciót biztosítanak, így Ön könnyedén tisztán tarthatja kertjét és a körülötte lévő telket. Mint minden új McCulloch termék esetében, a fúvókészülékeink is merész, fekete és erőteljes vonalvezetésű külsőt kaptak. Az elszórt sárga felületek olyan benyomást keltenek, mintha az erő szinte kirobbanna belülről. Mindegy, hogy milyen terméket használ, legyen az akár kézi, akár hátravethető lombfúvó, ha McCulloch terméket választ, gyorsan elvégezheti a szükséges munkát! Végezze el a munkát! Takarítsa el könnyedén a lehullott leveleket a McCulloch lombfúvó/szívó segítségével.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 35-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó fordulatszám-szabályozással

Nagy teljesítményű, multi-funkciós lombfújó, 322 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

44.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 16 71-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó

Hatékony multi-funkciós lombfújó 320 km/órás levegőáramlási sebességgel - ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával beüzemelve, ingyen szállítjuk!

57.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 16 70-01
Raktáron

Erőteljes többfunkciós lombfúvó fordulatszám-szabályozással

Nagy teljesítményű, multi-funkciós lombfújó, 345 km/órás levegőáramlási sebességgel – ideális fűnyesedékek, falevelek és szemét eltakarításához. 3 az 1-ben: lombfújó, lombszívó és mulcsoló. Gyorsan és egyszerűen indítható az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően. Anit-vibrációs rendszer ergonomikus fogantyúval a nagyobb kényelem érdekében. Tempomat szabályozható sebességgel. Könnyen cserélhető cső tartozékok. Szűkített végű fújócsővel a nagyobb fújó-teljesítmény érdekében.

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

61.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 08 87-01
Raktáron

Erős, benzines háton hordozható lombfújó

A legújabb McCulloch benzines, háton hordozható lombfújó. Kellő erő és teljesítmény jellemzi a munka gyors elvégzéséhez. Ergonomikus kialakítású és a kényelem érdekében nagyon könnyű. A párnázott vállszíjak segítségével a súly a vállak és a hát között megosztható. Így csökkenti a testre ható nyomást és feszültséget, mindenkinek tökéletesen illeszkedik. Erőteljes fúvóereje nemcsak a lehullott lomb, de fűnyesedék vagy szemét elfújására is alkalmassá teszi.

1 év garanciával, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

84.900 Ft

 

Az McCulloch lombszívó, az őszi munkák bearanyozója!

A McCulloch lombszívó nagy népszerűségnek örvend az elégedett felhasználók körében. Ez természetesen nem meglepő annak tudatában, hogy a gyártó óriási hangsúlyt fektet arra, hogy kizárólag minőségi termékeket dobjon a piacra. A minőség kérdése több oldalról is megközelíthető. Mi számít annak, és az ön igényei szerint mely paraméterek a leginkább lényegesebb? A minőségnek van egy stagnáló része, ami nem változik, ami állandó. Ez azt jelenti, hogy egyes jellemvonások minden kétséget kizáróan árulkodnak arról, hogy az adott berendezés mennyire megbízható.

Már a gyártósoron főszerephez jut az alkatrészek precíz összeválogatása, a különálló egységek pontos összeállítása, és a tervezésnek megfelelő, pazar kialakítás. Ezek az alkalmazhatóság szempontjából elsőbbséget élveznek. Az ön biztonsága prioritás, márpedig könnyedén kerülhetne veszélyes helyzetbe, ha a kerti munkálatokhoz olyan eszközt preferálna, mely nem megbízható, nem kínál ideális feltételeket. Miért kockáztatná saját épségét, ha a választás joga csak az öné?

Az McCulloch lombszívó megtérülő befektetés!

Ha a fentiek  fényében már csak egyetlen kérdés motoszkál önben, miszerint mekkora anyagi terhet jelent egy ilyen beruházás, akkor a legjobb, ha megismeri az McCulloch célkitűzését. A vállalat ugyanis innovatív módon megfizethető áron kívánja elérhetővé tenni a termékeit. Vagyis úgy szerezheti be legújabb eszközét, hogy nem kell a félretett pénzével számolnia. Az elégedett használatnak hála pedig pillanatok leforgása alatt megtapasztalhatja, hogy egy jó befektetéssel mennyire  gazdagodott az élete.