Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch kultivátorok, motoros kapák

Egy McCulloch gép számára nem létezik túl nagy kihívás. Benzinmotoros talajlazítóink, kultivátoraink és rotációs kapáink választéka készen áll a kihívásra. A McCulloch nagy teljesítményű kultivátorai és talajlazítói mély ásáshoz és a felület előkészítéséhez egyaránt használhatók. A McCulloch-nál a teljesítmény mellett a kivitelezésre is nagy figyelmet fordítunk. Ezért van tehát, hogy rotációs kapáink feltűnő megjelenéssel, ugyanakkor szinte kirobbanó erővel rendelkeznek.. Kapálógép alkalmazásával az ágyások termékenyebbek lesznek és a zöldségek pedig szebben fejlődnek.

McCulloch motoros kapáinkat hivatalos gyártói garanciával, beüzemelve és Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal feltöltve, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 09 7401
Raktáron

Nagy teljesítményű kapálógép 83 cm-es munkaszélességgel és megbízható hátramenettel. Ez a sokoldalú kerti eszköz ideális nagyobb területekre, és a választható tartozékokkal további funkciókkal bővíthető, például barázdát húz és szánt.

2 év garanciával, beüzemelve és Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal feltöltve, ingyen szállítjuk!

139.900 Ft 125.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 09 73-01
Raktáron

Kompakt, egyszerűen üzemeltethető és tárolható kapálógép. 55 cm-es munkaszélességének köszönhetően ideális kis és közepes kertekbe.

1 év garanciával, beüzemelve és Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal feltöltve, ingyen szállítjuk!

131.900 Ft 127.900 Ft