Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch kézi fűnyírók

Nagy vagy kicsi, ferde vagy egyenes – minden gyephez kiváló teljesítményű McCulloch fűnyíró vár a kihívásra. A McCulloch fűnyírókban megvan az erő, ami a tökéletes munkához kell – számos más tulajdonság mellett. Mindegy, hogy milyen kertel rendelkezik van, kicsi vagy nagy, sík vagy lejtős, készen állnak a fűnyírásra.

A nagy teljesítményű motoroknak, széles vágóasztaloknak és nagyméretű kerekeknek köszönhetően a McCulloch benzinmotoros fűnyírók gyorsan és egyszerűen használhatóak. A legtöbb típus esetében választani lehet a levágott fű gyűjtése, kidobása és mulcsozása között, így biztosan az Önnek tetsző megjelenésű gyepre tehet szert. A McCulloch fűnyírók használat rendkívül egyszerű, emellett könnyen indíthatóak és biztosítják a pázsit gyors lenyírásához szükséges teljesítményt!

A Classic és Classic+ termékcsaládot az alapvető fűnyírófunkciókat szem előtt tartva terveztük meg, hogy könnyedén elvégezzék a fűnyírási munkát. Olyan ügyfeleknek szánjuk, akiknek egyszerű, ugyanakkor megbízható és tartós benzinmotoros fűnyíróra van szükségük. Olyan ügyfeleknek, akiknek szüksége van a teljesítményre, ugyanakkor nem szeretnének feleslegesen pénzt kiadni a további funkciókra.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 3301
Rendelésre

Klasszikus kialakítás hatékony megoldásokkal

Nagyméretű, 51 cm vágási szélességű fűnyíró, oldalkidobó és mulcsozó funkciókkal. Mulcsozáskor a nyesedéket apróra vágva visszajuttatja a fűre, ezáltal természetes zöldtrágyaként hasznosítható.

2 év garanciával, beüzemelve szállítjuk!

69.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 2901
Raktáron

Közepes méretű fűnyíró, 46 cm vágási szélességgel, fűgyűjtővel. Erős szerkezet az acél vágóasztalnak köszönhetően.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

82.900 Ft 77.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 961 11 0036
Rendelésre

Robosztus és hatékony fűnyíró.

Nagyméretű, 51 cm vágási szélességű fűnyíró, oldalkidobó és mulcsozó funkciókkal. Mulcsozáskor a nyesedéket apróra vágva visszajuttatja a fűre, ezáltal természetes zöldtrágyaként hasznosítható. Robusztus kialakítás, acél vágóasztallal.  

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

84.900 Ft