Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch fűnyíró traktorok

Tökéletes manőverezhetőségével, erőteljes motorjával és időtakarékos funkciók sokaságával a McCulloch fűnyíró traktorok élvezetessé teszik a munkát. A belső erő egyensúlyban van a megjelenésével – ez éppen elég, hogy szomszédjaid irigykedjenek. Tegye élvezetessé a kerti munkát a sokoldalú McCulloch traktorral, amely telis-tele van időt megtakarító funkciókkal és ütőképes technológiával.

Crossmowerek kisméretű és kompakt fűnyírótraktor kisméretű kertekben való munkavégzésre tervezve. A McCulloch cross fűnyírók ideálisak az egyszerű, kevés akadályt és keskeny teret tartalmazó pázsitok nyírására, míg a kompakt kialakításuknak köszönhetően egyszerűen használhatók kis terekben. Az ideális fűnyírótraktor azok számára, akiknek fontos a megfizethetőség.

Minden kihíváshoz létezik megfelelő McCulloch kerti traktor. Ez a nagyméretű és kicsi kertekhez egyaránt alkalmas fűnyírótraktor manuális és automatikus váltást egyaránt lehetővé tesz, így megerőltetéstől mentessé teszi a fűnyírást. Bizonyos traktorok PowerDrive sebességváltóval vannak felszerelve, amely extra gyors és élvezetes vezetési élményt biztosít, és ezáltal valószínűleg a piacon kapható leggyorsabb fűnyírótraktorokká válnak.

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 960 21 00-31
Raktáron

Kompakt fűnyírótraktor, mely keskenyebb pázsitfelületek és kisebb tárolóhely esetén ideális választás. 77 cm-es vágási szélesség és oldalkidobás jellemzi. A kézi áttétellel menet közben lehet váltani, így egyszerű a vezetés. Briggs & Stratton 3105 motorral felszerelve. Ajánlott területnagyság: 2000 m²

1 év garanciával, beüzemelve, üzletünk 150 km-es körzetében kollégánk által, saját fuvareszközzel ingyen szállítva.

454.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 960 41 0376
Rendelésre

Közepes méretű kerti traktor 97 cm vágási szélességgel és oldalsó fűkidobással. Ajánlott területnagyság: 2500 m²

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

531.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 960 41 0381
Rendelésre

97 cm vágási szélességű, oldalkidobós traktor, közepes méretű kertekhez. Egyszerű, és élvezetes a vezetés a Powerdrive CVT váltónak, a fokozatmentes pedálos sebességszabályozásnak és az automata féknek köszönhetően. Ajánlott területnagyság: 3000 m² 

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

558.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 960 41 0392
Rendelésre

Extra nagy méretű kerti traktor 117 cm-es vágási szélességgel és oldalsó kidobással. Erőteljes, kéthengeres motorral rendelkezik. Könnyű és élvezetes a vezetés az új, továbbfejlesztett Powerdrive CVT meghajtásnak és a pedállal szabályozható sebességnek köszönhetően. Magasított háttámlájú kényelmes üléssel, nagy üzemanyag-tartállyal és lökhárítóval van felszerelve. A széles hátsó abroncsok kevésbé látható nyomot hagynak maguk után, és simábban halad a gép.  

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék Husqvarna SAE30 0,6 literes motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

790.900 Ft