Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch fűkaszák, bozótvágók

Tartsd kerted jól nyírt állapotban, önmagad pedig jó formában azáltal, hogy erős és ergonomikus McCulloch szegélynyírót vagy fűkaszát használsz. A számos ergonomikus tulajdonságnak és az erőnek köszönhetően tökéletes társ a munkához. A fűkaszákat arra tervezték, hogy vastagabb, tömöttebb füvet is képes legyen levágni – könnyű feladattá teszik a kihívást jelentő munkát.

A fém vágópengével felszerelt McCulloch fűkaszákat a nagyobb kihívást jelentő feladatokhoz terveztük, amelyek már túl soknak bizonyulnak a fűvágók számára. Nyírja le könnyedén a vastagabb, tömöttebb füves területeket. A McCulloch szabadalmaztatott OxyPower motortechnológiájával felszerelt McCulloch benzinmotoros fűkaszák nagyobb teljesítményt hoznak létre, ugyanakkor kisebb a károsanyag-kibocsátásuk, és kevesebb üzemanyagot használnak el. Emellett a fűvágó kés hagyományos, damilos vágófejre cserélhető a kisebb kihívást jelentő feladatok esetében. Az innovatív és intelligens megoldások nagy teljesítményűvé és egyben egyszerűen használhatóvá teszik a McCulloch fűkaszákat.

Fűkaszáinkat, bozótvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 20 7801
Rendelésre

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűkasza. Damilfejjel, fűnyíró késsel és egyszíjas hevederrel van felszerelve. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

54.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 05 74-01
Raktáron

Robusztus fűkasza sűrű növényzethez

Erőteljes, szarvfogantyúval felszerelt fűkasza. Ideális sűrű növényzetben végzett kemény munkákhoz Damilfejjel, fűnyíró késsel és dupla hevederrel felszerelve.

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk!

57.120 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 967 68 34-01
Raktáron

Erős és robusztus fűkasza nehéz munkákhoz.  Nagy teljesítményű és robusztus fűkasza nehezebb munkákhoz, kompletten damilfejjel és fűnyíró késsel felszerelve. A nagy teljesítményt az OxyPower motor biztosítja. Szarvkormány, rezgéscsillapító rendszer és egy literes üzemanyag tartály teszi a munkát hatékonnyá. Könnyen indítható a Soft Start és üzemanyag szivattyú segítségével. A tap'n go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott, dupla hevederrel szállítjuk.  

1 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk. 

71.470 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 77 86-01
Raktáron

Damilfejjel és fűnyíró késsel ellátott nagy teljesítményű fűkasza.

Nagy teljesítményű, szarvkormányos fűkasza damilfejjel és fűnyíró késsel. Egyaránt alkalmas házikerti használatra, mind nehezebb munkához erős fűben. A Soft Start indításnak és üzemanyag szivattyúnak köszönhetően könnyen indítható. A stop kapcsoló gomb automatikusan visszaáll start pozícióba, ezzel megkönnyíti a használatot. A tap n’ go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott dupla hevederrel szállítjuk.  

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk.

89.900 Ft
Gyártó: McCulloch
Cikkszám: 966 77 87-01
Raktáron

Erős és robusztus bozótnyíró nehéz munkákhoz

Nagy teljesítményű és robusztus fűkasza nehezebb munkákhoz, kompletten damilfejjel és fűnyíró késsel felszerelve. A nagy teljesítményt az OxyPower motor biztosítja. Szarvkormány, rezgéscsillapító rendszer és egy literes üzemanyag tartály teszi a munkát hatékonnyá. Könnyen indítható a Soft Start és üzemanyag szivattyú segítségével. A stop kapcsoló gomb automatikusan visszaáll start pozícióba, ezzel megkönnyíti a használatot. A tap'n go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott, dupla hevederrel szállítjuk. 

1 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk. 

104.900 Ft 96.900 Ft

Mire képes a McCulloch bozótvágó?

Az McCulloch bozótvágó olyan befektetés, mely az első használat alkalmával megtérül. S az előnyöknek itt nincs vége. Ugyanis először akkor spórolhat vele, amikor megvásárolja, köszönhetően kedvező beszerzési feltételeinek. Másrészt abban a percben értékelődik fel a döntése, amikor beindítja a csendes, kezes, eredményes eszközt, s megtapasztalja mindazon pozitívumokat, melyekről a fáma szólt. Harmadrészt pedig a hosszú évek alkalmazása, vagyis a hosszú élettartam biztosítja, hogy a beruházásra szánt összeg sokszorosa juthat végül vissza a zsebébe. Ahhoz, hogy a kerti munkálatokat fennakadások nélkül el tudja végezni, szükséges olyan gépek megvásárlása, melyek minőséget, megbízhatóságot kínálnak, megfizethető árak mellett. Ha úgy gondolja, hogy ez a két paraméter nem jellemezhet egyszerre egy terméket, akkor a legjobb, ha közelebbről megismeri a McCulloch márkát, s a cég gyártotta termékcsaládokat. A vállalat innovatív eljárásokkal folyamatosan fejleszti a gépparkját, egyre hatékonyabbá, kényelmesebbé varázsolva az eszközöket. Bizony a komfort is lényeges szempont, ha rendszeres alkalmazásról van szó. Gondoljon csak bele, milyen kényelmetlen érzés egy olyan bozótvágóval dolgozni, mely töri a kezét, nem simul a tenyerébe, és mindennek tetejében egyenetlen súlyelosztása miatt nem irányítható biztonságosan.

A McCulloch bozótvágóban nem fog csalódni!

Az tehát egy pillanatig sem lehet kérdéses, hogy az elégedett használat alapfeltétele, hogy az eszköz fizikai paraméterei  a kezelhetőség szempontjából is kiemelkedően minőségiek és kidolgozottak legyenek - a hétköznapi élet kihívásaira hangolva. Az McCulloch nagy hangsúlyt fektet a kereslet oldaláról jelentkező igényekre, garantálva ezzel a sikeres munkavégzés önfeledtségét.