Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

McCulloch fűkaszák, bozótvágók

Tartsd kerted jól nyírt állapotban, önmagad pedig jó formában azáltal, hogy erős és ergonomikus McCulloch szegélynyírót vagy fűkaszát használsz. A számos ergonomikus tulajdonságnak és az erőnek köszönhetően tökéletes társ a munkához.

Fűkaszáinkat, bozótvágóinkat beüzemelve, hivatalos gyártói garanciával, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Rendkívül sokoldalúan és egyszerűen használható fűkasza. Damilfejjel, fűnyíró késsel és egyszíjas hevederrel van felszerelve. Az osztott tengely lehetővé teszi, hogy több különféle tartozékkal használd. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval.  

2 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

54.900 Ft
Raktáron

Robusztus fűkasza sűrű növényzethez

Erőteljes, szarvfogantyúval felszerelt fűkasza. Ideális sűrű növényzetben végzett kemény munkákhoz Damilfejjel, fűnyíró késsel és dupla hevederrel felszerelve.

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

Várható szállítás 2018 május közepe!

57.120 Ft
Raktáron

Erős és robusztus fűkasza nehéz munkákhoz.  Nagy teljesítményű és robusztus fűkasza nehezebb munkákhoz, kompletten damilfejjel és fűnyíró késsel felszerelve. A nagy teljesítményt az OxyPower motor biztosítja. Szarvkormány, rezgéscsillapító rendszer és egy literes üzemanyag tartály teszi a munkát hatékonnyá. Könnyen indítható a Soft Start és üzemanyag szivattyú segítségével. A tap 'n go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott, dupla hevederrel szállítjuk.  

1 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk.

71.472 Ft
Raktáron

Könnyen használható fűkasza, hozzáadott adapterekkel

Egy termék, számos lehetőség. A három-az-egyben eszközkészlet damilfejet, fűvágó kést, sövénynyíró adaptert tartalmaz. Az egyszíjas heveder kényelmessé teszi a munkát. Az osztott tengely sok további tartozék használatát teszi lehetővé. A Soft Start-nak és az üzemanyag szivattyúnak köszönhetően egyszerű az indítás. Az automata start / stop kapcsoló automatikusan visszaáll start pozícióba, ennek köszönhetően a fűkasza mindig használatra kész. Gyors és pontos száladagolás a Tap ’n Go™ funkcióval. 

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk.

74.900 Ft
Raktáron

Damilfejjel és fűnyíró késsel ellátott nagy teljesítményű fűkasza.

Nagy teljesítményű, szarvkormányos fűkasza damilfejjel és fűnyíró késsel. Egyaránt alkalmas házikerti használatra, mind nehezebb munkához erős fűben. A Soft Start indításnak és üzemanyag szivattyúnak köszönhetően könnyen indítható. A stop kapcsoló gomb automatikusan visszaáll start pozícióba, ezzel megkönnyíti a használatot. A tap n’ go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott dupla hevederrel szállítjuk.  

2 év garanciával, beüzemelve, ajándék 1 literes Universal kétütemű LS motorolajjal együtt, ingyen szállítjuk.

89.900 Ft 85.400 Ft
Raktáron

Erős, 40V Li-ion akkumulátoros fűszegélynyíró

A Power Li-40T szegélynyíró felcserélhető akkumulátor-rendszerrel működik – ugyanaz az akkumulátor minden Power géphez illik. A Power Boost funkcióval mindössze egy gombnyomással megnövelhető a motor sebessége, hogy könnyebben megbirkózzon a keményebb fűvel, míg a Tap N Go fej a könnyed használatról gondoskodik. A kefe nélküli motornak és az állítható sebességnek köszönhetően jobb a teljesítmény és az irányítás. Az osztható tengely sokoldalú használatot tesz lehetővé a kiegészítők széles választékának használatával. Akkumulátorral és töltővel együtt szállítjuk!

92.900 Ft
Raktáron

Erős és robusztus bozótnyíró nehéz munkákhoz

Nagy teljesítményű és robusztus fűkasza nehezebb munkákhoz, kompletten damilfejjel és fűnyíró késsel felszerelve. A nagy teljesítményt az OxyPower motor biztosítja. Szarvkormány, rezgéscsillapító rendszer és egy literes üzemanyag tartály teszi a munkát hatékonnyá. Könnyen indítható a Soft Start és üzemanyag szivattyú segítségével. A stop kapcsoló gomb automatikusan visszaáll start pozícióba, ezzel megkönnyíti a használatot. A tap 'n go funkció gyors és precíz damil adagolást biztosít. Párnázott, dupla hevederrel szállítjuk. 

1 év garanciával, beüzemelve, ingyen szállítjuk.

99.900 Ft 94.900 Ft

Mire képes a McCulloch bozótvágó?

Az McCulloch bozótvágó olyan befektetés, mely az első használat alkalmával megtérül. S az előnyöknek itt nincs vége. Ugyanis először akkor spórolhat vele, amikor megvásárolja, köszönhetően kedvező beszerzési feltételeinek. Másrészt abban a percben értékelődik fel a döntése, amikor beindítja a csendes, kezes, eredményes eszközt, s megtapasztalja mindazon pozitívumokat, melyekről a fáma szólt. Harmadrészt pedig a hosszú évek alkalmazása, vagyis a hosszú élettartam biztosítja, hogy a beruházásra szánt összeg sokszorosa juthat végül vissza a zsebébe. Ahhoz, hogy a kerti munkálatokat fennakadások nélkül el tudja végezni, szükséges olyan gépek megvásárlása, melyek minőséget, megbízhatóságot kínálnak, megfizethető árak mellett. Ha úgy gondolja, hogy ez a két paraméter nem jellemezhet egyszerre egy terméket, akkor a legjobb, ha közelebbről megismeri a McCulloch márkát, s a cég gyártotta termékcsaládokat. A vállalat innovatív eljárásokkal folyamatosan fejleszti a gépparkját, egyre hatékonyabbá, kényelmesebbé varázsolva az eszközöket. Bizony a komfort is lényeges szempont, ha rendszeres alkalmazásról van szó. Gondoljon csak bele, milyen kényelmetlen érzés egy olyan bozótvágóval dolgozni, mely töri a kezét, nem simul a tenyerébe, és mindennek tetejében egyenetlen súlyelosztása miatt nem irányítható biztonságosan.

A McCulloch bozótvágóban nem fog csalódni!

Az tehát egy pillanatig sem lehet kérdéses, hogy az elégedett használat alapfeltétele, hogy az eszköz fizikai paraméterei  a kezelhetőség szempontjából is kiemelkedően minőségiek és kidolgozottak legyenek - a hétköznapi élet kihívásaira hangolva. Az McCulloch nagy hangsúlyt fektet a kereslet oldaláról jelentkező igényekre, garantálva ezzel a sikeres munkavégzés önfeledtségét.