Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Már MPL csomagautomatába is kérheti csomagját

Jó hírrel érkeztünk. A napokban bevezettük webáruházunknál az MPL csomagautomatába történő szállítás lehetőségét. Ezzel azon túl, hogy spórolhat a szállítási költségen, elkerülheti azt is, hogy a futárhoz vagy a posták és postapontok nyitva tartásához kelljen igazodnia.

Nézzük is az új szállítási mód előnyeit:
A csomagautomaták 0-24 óráig elérhetőek, így csomagját a nap bármely szakában átveheti
A szállítási díj némileg kedvezőbb a többi szállítási lehetőséghez képest (Ha nem éri el a megrendelés végösszege az ingyenes szállítási küszöbértéket.)
► Az értesítéstől számított 2 munkanapon belül veheti át a csomagját. Ezt követően egy közeli postára viszik át, ahol további 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy a csomagot átvegye

Amit az MPL csomagautomatáról még tudni érdemes:
► A csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz.
► Utánvételes fizetési mód esetén csomagautomatánál csak bankkártyával tudja kiegyenlíteni az összeget.

A csomagautomaták rekeszeinek méretéből adódóan sajnos nem minden terméket tudunk ilyen szállítási móddal küldeni. Ám a kisebb Husqvarna láncfűrészek, az általunk forgalmazott tartozékok és a Husqvarna gyári alkatrészek jelentős részénél ez valóban előnyös alternatíva lehet az ön számára. Webáruházunk automatikusan kezeli annak felismerését, hogy az adott terméket, termékeket lehetőségünkben áll-e ilyen módon postázni, így önnek az adatok megadásánál már csak abban az esetben kínálja fel ezt az opciót, ha ennek nincs akadálya.

Bővebb információt az MPL csomagautomatákról a következő linkre kattintva találhat: https://www.posta.hu/csomagautomata

Bízunk benne, hogy elnyeri tetszését ez a szállítási mód is, és amennyiben igényei úgy kívánják, él ezzel az új lehetőséggel.