Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Különleges Husqvarna önjáró fűnyíró

Sokszor felmerül az emberben  hogy szeretne igényes kertet létrehozni és fenntartani minél kisebb vesződséggel. Ki ne vágyna egy gyönyörű gyepre, melyben mindig gyönyörködhet?

Ha igazán különleges, professzionális megoldás keres, akkor ne keressen tovább. A Husqvarna önjáró fűnyírókat ugyanis pontosan erre a célra fejlesztették ki. Hajtással rendelkező, önjáró fűnyírókról van szó, melyek közepes méretű pázsit estén tökéletes választás. Sokoldalúnak és nagyon erősnek bizonyulnak ezek az eszközök függetlenül attól, hogy milyen vágási feladatot kell elvégezni segítségével. Fontos tudni róluk, hogy mindegyik fűnyíróról elmondható, hogy közvetlenül a présvonalról származik és pontosan egy darabból készült vágóasztallal rendelkezik. Tehát emiatt nincsenek rajta hegesztett részek, melyből az következik, hogy roppant ellenálló a torziós feszültségekkel szemben.

Ez szavatolja a stabil működét, ellenálló és kitartó teljesítményt biztosítva. A legtöbb esetben 2 év garanciát adunk és az üzembe helyezésről is gondoskodunk, megfelelő motorolajjal feltöltve, díjmentesen kiszállítva az fűnyírókat. Modern technológia jellemzi ezeket a készülékeket, így elfelejtheti a fárasztó fűnyírást, illetve az idő- és energia pazarló tevékenységeket a kertben. A Husqvarna már önmagában garancia a megbízhatóságra, nagyfokú minőséget képviselve a piacon. Ráadásul kedvező, reális áron lehet beszerezni ezeket a fűnyírókat. Válassza Ön is a minőséget és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.