Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 41 02-92
Raktáron

Robusztus és kiemelkedően hatékony fűgyűjtős fűnyíró a piacon egyedülálló négykerék meghajtással. Rendezetlen, egyenetlen terepekkel könnyen megbirkózik. Nagyobb méretű, kertekhez ajánljuk, meredekebb emelkedőkre vagy ritkábban nyírt gyepre, magasabbra nőtt fűre. Az AWD rendszer számára a dombos területek és a vizesárkok sem jelentenek akadályt. Tartós, hegesztett acél vágóasztalra építették, innovatív AutoWalk™ 2 meghajtórendszerrel és erős, könnyen indítható OHC motorral látták el. Az LC 56-széria gépei három féle vágási módot kínálnak. Speciális mintázatú, kapaszkodó kerekek és összkerék meghajtás gondoskodik a meredek terepekkel való megbirkózásról.

Beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

258.300 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04300015
Rendelésre

Robusztus, magabiztos és rendkívül gyors a vizes, magas fűben, illetve a meredek terepen. Az összkerékhajtás, a 6 lóerős kiváló minőségű kétütemű motor és az 53 centiméteres vágásszélesség teszi hatékonnyá ezt az oldalkidobós fűnyírót. A professzionális megoldásoknak köszönhető a gyors, pontos és kényelmes fűnyírást eredményez. Főbb jellemzői az anti-vibrációs rendszer, a motorfék, csúszó tengelykapcsoló, valamint a 3 mm vastag acél ház, amely extrém hosszú élettartamot biztosít. Az összkerékhajtás ideális árkok, töltések, vagy lejtőkön végzett munkákhoz.

1.059.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04400005
Rendelésre

Robusztus oldalkidobós fűnyíró, amely magabiztosan és rendkívül gyorsan halad a vizes, vagy magasabb fűben, illetve a dombos terepen. Az összkerékhajtás, a kiváló minőségű 6 lóerős kétütemű motor és az 53 centiméteres vágásszélesség nyújtja a rendkívül meggyőző 2550 m2/órás teljesítményt. A professzionális megoldásoknak köszönhető a gyors, pontos és kényelmes a fűnyírás. Kiemelendő az anti-vibrációs rendszer, a motorfék és a csúszó tengelykapcsoló, valamint a 3 mm vastag acél ház, amely elnyűhetetlen és korrózióálló. Az összkerékhajtás ideális árkok, töltések, vagy lejtőkön végzett munkákhoz.

1.142.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900001
Rendelésre
Az AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagassáagot. A körülfutó, önhordó csőváz stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD-hez rendelhetőek gyepkímélő kerekek is, illetve durvább terepre akár XL kerékszett is. Az XL-es modellből elérhető rádió-távirányítású változat (AS 940 Sherpa RC) is.
4.876.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900006
Rendelésre

Durvább, magasabb profilú, kapaszkodó XL kerekekkel az extrém területekhez. Az AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD XL elérhető alacsonyabb profilú kerekekkel (AS 940 Sherpa 4WD) illetve rádió-távirányítású változattal is (AS 940 Sherpa RC).

5.224.300 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: AS_1040_YAK
Rendelésre

Az extrém körülmények között is nagy teljesítménnyel dolgozó AS 1040 YAK a mindössze 335 kilogrammjának, alacsony súlypontjának, optimális tömegelosztásának (45% az első tengelyen, 55% a hátsó tengelyen) és állandó négykerék-meghajtásának köszönhetően megfelelő stabilitást biztosít a lejtős terepen, miközben a kaszálótechnika hihetetlen vágóerőt és tiszta vágási eredményt biztosít magas munkateljesítmény mellett. Stabilitásának elősegítése érdekében a 627 köbcentiméteres Profi Vanguard motor is alacsonyabbra került, mindössze 15 cm-rel a talaj felett kapott helyet.

6.495.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900401
Rendelésre

Extrém, meredek lejtőn kell dolgoznia? Magas gazzal találja magát szembe? Elege van a kényelmetlen és meredek területen veszélyesen elvégezhető fűkaszálásból? Kollégái számára a biztonságos munkavégzés nem megoldott? A megoldás: AS 940 Sherpa 4WD RC! Ezen mindentnyíró traktor az AS-Motor gazvágó manufaktúra csúcsmodellje. Összes funkciója vezérelhető egy távirányító segítségével, 300 méteres távolságig, amelynek köszönhetően Ön olyan terepek nyírását is meg tudja oldani, melyek ezidáig emberi erőforrással elképzelhetetlenek voltak. AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz és a rendkívül alacsony súlypont stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, azaz mulcsoz, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD XL RC távirányítás nélkül elérhető alacsonyabb és magasabb profilú kerekekkel  is egyaránt (AS 940 Sherpa 4WD és AS 940 Sherpa 4WD XL).

7.457.900 Ft