Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna hómarók

A kétfokozatú szállítócsiga/lapátkerék rendszernek, az elektromos indítófunkciónak, a változtatható menetsebességnek és a bordázott kerekeknek köszönhetően mindig készen áll a legkeményebb téli kihívásokra, függetlenül attól, hogy az Ön lakóhelyén milyenek a hóviszonyok. Ne aggódjon, ha elsőre nem sikerül elvégeznie a munkát. A kétfokozatú rendszer még tömör hó esetén is nagyszerűen működik. Először összedarálja mielőtt a készülékházba továbbítaná, ahonnét a lapátkerék segítségével távozik. A változtatható menetsebességnek köszönhetően munkakapacitását állandó szinten tarthatja.

Csúszós és jeges körülmények? A Husqvarna hómarók mély barázdájú kerekekkel rendelkeznek, így mindenfajta felületen megfelelő tapadást biztosítanak. A karokat és a vezérlőket könnyedén elérheti. A fűtött fogantyúk és az elektromos indítórendszer biztosítja a kényelemes használatot, még a legzordabb körülmények között is. Az alacsony hőmérséklet próbára teszi az akkumulátorokat. Az indítórendszernek köszönhetően emiatt nem kell aggódnia. Ha a Husqvarna hómaróját egy hálózati aljzathoz csatlakoztatja, könnyedén, egy gombnyomással beindíthatja a motort.

Függetlenül attól, hogy mekkora teljesítményre van szüksége, a csúcsminőségű Husqvarna hómaró elvégzi a munkát. A 100-as, 200-as és 300-as sorozatokat tartalmazó új választékunkban biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelő teljesítményű berendezést. A 100-as sorozat egyfokozatú rendszert használ, amellyel mérsékelt mennyiségű, frissen esett havat lehet eltakarítani, míg a 200-as és a 300-as sorozat kétfokozatú rendszert alkalmaz, amely a mélyebb, tömörebb hóval is megbirkózik.

A kétfokozatú rendszer segítségével nagy mennyiségű hó is hatékonyan takarítható el. A havat egy szállítócsiga viszi be a házba, ahonnan egy lapátkerék távolítja el egy kidobónyíláson keresztül. Ez a legjobb megoldás a nagyobb terek és közterületek számára. Az egyfokozatú rendszer kompakt és könnyen használható. Közvetlenül a talajjal érintkező többrétegű, megerősített szállítócsiga élek nagyon hatékonyan tisztítják el a havat. Kiváló megoldás kocsibejárók, személybejárók és kerti utak tisztítására.

Hómaróinkat beüzemelve, Husqvarna gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 83 00-04
Rendelésre

A Husqvarna ST 151 modellt azoknak a háztulajdonosoknak ajánljuk, akik könnyen használható, kompakt és hatékony hómarót igényelnek. Garázsbejárókhoz, kerti utakhoz, kemény, lapos és szűk felületek tisztítására fejlesztettük ki. A hatékony gumi szállítócsiga optimális tisztítást végez, és ezzel együtt kíméli a felület. Elektromos indítással rossz időben is könnyen indul, LED fényszórókkal és irányítható kidobó csővel rendelkezik. Meg birkózik bármilyen állapotú 5-20 cm magasságú hóval.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

209.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 81 00-13
Rendelésre

A Husqvarna ST 131 modellt azoknak a háztulajdonosoknak ajánljuk, akik könnyen használható, kompakt és hatékony hómarót igényelnek. Garázsbejárókhoz, kerti utakhoz, kemény, lapos és szűk felületek tisztítására fejlesztettük ki. A Husqvarna ST 131 alkalmi használatra készült, bármilyen állapotú, 5-20 cm magasságú hóhoz. A kompakt kialakítás könnyű működést és tárolást biztosít. A hatékony gumi szállítócsiga optimális tisztítást végez, és ezzel együtt kíméli a felület. Elektromos indítással rossz időben is könnyen indul.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

219.900 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 93 01-26
Rendelésre

A Husqvarna ST 324 modellt háztulajdonosok számára fejlesztettük ki, akik nagy teljesítményű hómarót igényelnek nagyobb terültek tisztításához. Gyakori használtra van tervezve, minden hókörülmények között. Hatékony, kétfokozatú rendszerű, amelynek köszönhetően a szállítócsiga által összegyűjtött havat, a kidobócsőbe való juttatás előtt összeaprítja, összedarálja. Továbbá nagy kidobó kapacitással rendelkezik. A két fokozatnak köszönhetően a tolókarok magassága a kényelmes munkavégzés érdekében állítható. A hosszú élettartamot a tartós alkatrészek biztosítják, úgy mint a robosztus szállítócsiga ház, öntöttvas sebességváltó és öntöttvas lapátkerék illetve extra méretű gumiabroncsok. A fűtött fogantyú markolatok, LED fényszóró és az elektromos indítás bármilyen időjárási körülmények között használhatóvá teszik. 

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

496.500 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 93 01-24
Raktáron

A Husqvarna ST 327 modellt cégek, parkolók számára fejlesztettük ki, akik nagy teljesítményű hómarót igényelnek nagyobb terültek tisztításához. Gyakori használtra van tervezve, minden hókörülmények között. Hatékony, kétfokozatú rendszerű, amelynek köszönhetően a szállítócsiga által összegyűjtött havat, a kidobócsőbe való juttatás előtt összeaprítja, összedarálja. Továbbá nagy kidobó kapacitással rendelkezik. A két fokozatnak köszönhetően a tolókarok magassága a kényelmes munkavégzés érdekében állítható. A hosszú élettartamot a tartós alkatrészek biztosítják, úgy mint a robosztus szállítócsiga ház, öntöttvas sebességváltó és öntöttvas lapátkerék illetve extra méretű gumiabroncsok. A fűtött fogantyú markolatok, LED fényszóró és az elektromos indítás bármilyen időjárási körülmények között használhatóvá teszik.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

588.500 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 93 01-25
Rendelésre

A Husqvarna ST 330 modellt azon háztulajdonosok számára fejlesztettük, akik nagy teljesítményű hómarót igényelnek, autóbehajtók és utak tisztításához. Hatékony két lépcsős nagy kidobó kapacitással rendelkezik, a könnyebb mozgást a szervokormány biztosítja. A nagy teherbírású alkatrészek rendkívül tartósak öntöttvasból készültek. A fogantyú négy különböző pozícióba állítható illetve ergonomikus kialakítású. Jellemző még a fűtött fogantyú markolatok, LED fényszóró és az elektromos indítás bármilyen időjárási körülmények között használhatóvá teszik. Bármilyen állapotú, 10-80 cm magasságú hóhoz alkalmas.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

620.500 Ft
Gyártó: Husqvarna
Cikkszám: 961 91 00-90
Rendelésre

A Husqvarna ST 230P modellt háztulajdonosok számára fejlesztettük, akik nagy teljesítményű hómarót igényelnek, autóbehajtók és utak tisztításához. A csúszótalpaknak köszönhetően bármilyen felületen használható. A Husqvarna ST 230P alkalmi használatra készült, bármilyen állapotú, 10-30 cm magasságú hóhoz. Hatékony, kétfokozatú rendszerű, nagy kidobó kapacitással rendelkezik. A tolókarok magassága a kényelmes munkavégzés érdekében állítható. A kuplungtárcsás meghajtás, a szervokormány és a nagy abroncsok sima működést biztosítanak. A fűtött fogantyú markolatok, LED fényszóró és az elektromos indítás bármilyen időjárási körülmények között használhatóvá teszik.

Beüzemelve, Husqvarna SAE 30 gyári olajjal feltöltve, 2 év hivatalos gyártói garanciával, ingyen szállítjuk!

731.700 Ft

Birkózzon meg a téli kihívásokkal

A nagy teljesítményű Husqvarna hómaróval könnyedén áthelyezheti a havat, ahova szeretné. Készüljön fel egy kétfázisú rendszerrel, az elektromos indítófunkcióval, a változtatható meghajtó-sebességgel és négy durva mintázatú abronccsal. Nincs több hidegindítás, hiszen az indítórendszerünk révén a Husqvarna hómarót egy hálózati aljzathoz csatlakoztathatja, és egy gombnyomásra beindíthatja. Ne aggódjon, ha elsőre nem sikerül elvégeznie a munkát. A kétfokozatú rendszer még tömör hó esetén is nagyszerűen működik. Először összedarálja mielőtt a készülékházba továbbítaná, ahonnét a lapátkerék segítségével távozik. A változtatható menetsebességnek köszönhetően munkakapacitását állandó szinten tarthatja.

Kiváló manőverezőképesség

A kényelmes, karral vezérelhető szervokormány lehetővé teszi a kerekek/lánctalpak egymástól független működését 180°-os
fordulat esetén is.

Optimális teljesítmény minden időben

Hidrosztatikus erőátvitel – a kezelőpanelről karral vezérelhető, változtatható előre-/hátramenet javítja a manőverező képességet és változó munkakörülmények között is optimális teljesítményt nyújt.

Sokoldalú használhatóság

Különféle alkalmazásokra gyártunk hómarókat. Az egyfokozatú rendszerrel rendelkező gépek kiválóak például a gyalogutak
számára, míg a kétfokozatú rendszerrel rendelkezők hatékonyan segítenek megtisztítani nagyobb területeket is a hótól.