Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Husqvarna Aspire™ - Végre megérkezett az új akkumulátoros termékcsalád

Végre Magyarországra is megérkezett a Husqvarna új akkumulátoros termékcsaládja, az Aspire™. Miben más ezt mint a korábbi Husqvarna akkus termékek? Nézzük a különbségeket és minden mást, amit tudni érdemes az újdonságokról.

Bár prémium berendezésekről beszélünk itt is, ahogy azt a Husqvarna-tól már megszokhattuk, de ez a termékcsalád elsősorban azokat célozza, akiknek kisebb méretű kertjük van, ám azt mégis profi módon, könnyedén szeretnék gondozni, a feladathoz illő berendezésekkel.

A Husqvarna Aspire™ pont ebben profi!

Nem kell kényszerből túlméretezett kerti gépekkel dolgoznia ahhoz, hogy az ön által elvárt és megszokott Husqvarna minőséget kaphassa, ahogy egyéb márkák kisebb teljesítményű, de sokszor jóval alacsonyabb minőségű berendezéseivel sem szükséges bajlódnia.

Ez most véget ért, hiszen az Aspire™ termékcsalád kiválóan egyesíti a prémium berendezésektől elvárt színvonalat a könnyű kezelhetőséggel és méretekkel, melyek különösen alkalmassá teszik ezeket a termékeket az otthoni kisebb munkák elvégzésére.

Óriási előrelépésnek tekinthető, hogy 18V-os akkumulátorrendszerük további 10 másik márka berendezéseihez használható.

Ugyanis azok a POWER FOR ALL ALLIANCE megnevezésű termékcsalád részei, mely azt jelenti, hogy 18V-os akkumulátoraik további 10 márka számos gépében használhatóak (pl.: Bosch, Gardena). Ezzel megszűnik az, hogy minden egyes berendezéséhez különböző akkumulátorra és töltőre lenne szüksége. A termékcsaládhoz tartozó gyártók termékei között megtalál kültéri és beltéri berendezéseket egyaránt, tehát a paletta igen széles.

Husqvarna Aspire akkumulátorok - Power for all alliance 18V

Az akkumulátor üzemidők véleményünk szerint ideálisak egy kisebb kert karbantartásához, de nézzük meg ezeket az értékeket pontosan, az egyes Husqvarna Aspire™ géptípusok és akkumulátor változatok esetében:

 

Igazi újdonság, hogy a gépek tárolását nem csak kompakt méretűk, hanem egyedi tárolórendszerük is segíti!

Bármilyen meglepően is hangzik, minden megvásárolt Aspire™ termékhez tartozik egy a géphez tervezett kampó, amellyel kerti gépei egyenként például a falra vagy a direkt erre a célra tervezet Husqvarna Aspire™ tárolósínre akaszthatóak. A tárolósín igény esetén külön megvásárolható, melyet a helység falára rögzíthet a helytakarékos elhelyezésért.

Az Aspire™ termékpaletta egészen széles, a már megszokott Husqvarna megoldásokon túl újdonságokat is tartalmaz.

A kínálatban a legtöbb Husqvarna akkumulátoros termékkategóriában már korábban megszokott termékfajta képviselteti magát, de akad néhány igazi újdonság is. A jól megszokottaknak megfelelően találhatunk itt robotfűnyírót, tologatós fűnyírót, szegélynyírót, sövénynyírót és levélfújót egyaránt.

Újdonságként pedig megjelentek a kicsi, egykezes ágvágó láncfűrészek és bokornyíró gépek. Ráadásul mindkét típus elérhető hosszabbító nyéllel szerelt változatban is, hogy a magasban elvégzendő feladatok se jelentsenek kihívást.

Husqvarna Aspire ágvágó fűrész

Husqvarna Aspire bokornyíró

Husqvarba Aspire SE20-P4A bokornyíró berendezés

Mint látható, számos előnyt hordoznak magukban az új Husqvarna Aspire™ termékek. A könnyű használhatóság és tárolás, a modern megjelenés, a prémium minőség és a több más márkával egységes akkumulátorrendszer mind ide tartoznak. Ezek a gépek kiváló megoldást jelenthetnek azoknak, akiknek viszonylag kisebb zöldterületet kell karbantartaniuk a házuk körül, de azt profi megoldásokkal szeretnék elvégezni.

A termékek teljes kínálatát a következő linkre kattintva tekintheti meg: Husqvarna Aspire™ akkumulátoros termékek