Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GTM Professional GTS 600G ágaprító

GTM Professional
Cikkszám: MSGTS600

GTM Professional GTS 600G ágaprító ház körüli felhasználásra.

Igazán kompakt és könnyű faaprító, ugyanolyan munkasebességgel, mint a GTM Professional GTS1300 vagy GTS900 modellje. Ez a változat egy ideális megoldás azon magánszemélyek számára, akiknek nagy teljesítményre és professzionális megoldásra van szükségük. A berendezés megbirkózik akár 5 cm átmérőjű ágakkal is, melyek automatikusan behúzódnak, és könnyedén aprításra kerülnek, szép minőségű faforgácsot eredményezve. Az aprított anyag ideális talajtakarónak, vagy szegélyek és kerti utak feltöltéséhez.

A faaprító hatékony forgácsoló rendszerrel van felszerelve, és minden fafajtával használható. Ezenkívül más puha szerves anyag is aprítható vele, amennyiben az ágakkal egyidejűleg betáplálják. A kimenet kiképzése ideális anyagáramlást tesz lehetővé, és elég magas ahhoz, hogy talicskát is helyezhessen alá. Az állítható terelő lehetővé teszi a kimeneti magasság 85 ° -os beállítását.

A GTS600 robusztus alvázon áll. A toló fogantyú megkönnyíti a gép mozgatását. Ha kevés hellyel rendelkezik a tároláshoz, az sem jelenthet problémát, mivel a GTS600 praktikusan összecsukható. (A bemeneti rész felhajtható, a kimenet könnyen szétszerelhető, és a bemenetbe helyezhető. További információért tekintse meg a videót.)

A tervezésnél a biztonságot is figyelembe vették. A rotorház rotor reteszelő funkcióval rendelkezik, két pozícióban: tároláshoz és karbantartáshoz. A GTS600 vészleállítóval van felszerelve, amely azonnal leállítja a motort. A gép megfelel a szigorú NEN-EN 13368+A2 kerti gépi szabványnak.

36 hónap fogyasztói, 6 hónap vállalkozás általi felhasználás esetén vállalt jótállással.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!