Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AS-Motor szárzúzók, rendrevágók

Az AS-Motor rendrevágó a füvet teljes magasságában vágják le. A levágott füvet vagy takarmányt pedig tiszta sorokba fektetik le, rendre rakják. Ezáltal a takarmány készítés és rakodása gyerekjátékká válik, kiváltva így az embert igénylő, nehéz és munkaigényes gereblyézést. A gazdaságosság és kényelem tekintetében a késtárcsás nyíróink végképp száműzik az elavult késléces nyírókat. Takarmánykészítés egyszerűen.

AS-Motor szárzúzóink kitérnek az idegen testek elől, kalapácskésekkel tökéletesen aprítanak és egyenletesen szórnak szét. Hatalmas vágási teljesítménnyel a sűrűn benőtt, gazos, elhanyagolt és járhatatlan területeket megtisztítják. A megfelelő motorkenésnek és a kapaszkodási képességének köszönhetően a meredek lejtők sem jelentelenek akadály.

Kérje ingyenes termékbemutatónkat kiszállással, hogy Ön is kipróbálhassa ezen időtálló, prémium márkát! A teljesítmény garantált, csalódni nem fog!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G05900101
Rendelésre

Az AS-Motor AS 565 KM rendrevágó az AS-Motor manufaktúra legkisebb rendrevágója, 58 cm-es munkaszélességgel és 5.5 lóerős Briggs & Stratton motorral. A füvet teljes magasságában vágja le és a levágott füvet vagy takarmányt tiszta sorokba fekteti, rendre rakja. Ezáltal a takarmány készítés és rakodása gyerekjátékká válik, kiváltva így az embert igénylő, nehéz és munkaigényes gereblyézést. A gazdaságosság és kényelem tekintetében a késtárcsás nyíróink végképp száműzik az elavult késléces nyírókat. Takarmánykészítés egyszerűen! Oldalsó kidobás, állítható fogantyú, állítható rendrakó, kőfelverődés elleni védelem jellemzi

573.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G05900103
Rendelésre

Az AS-Motor AS 625 KM rendrevágó az AS-Motor manufaktúra legnagyobb rendrevágója, 62 cm-es munkaszélességgel és 5.5 lóerős Briggs & Stratton motorral. A füvet teljes magasságában vágja le és a levágott füvet vagy takarmányt tiszta sorokba fekteti, rendre rakja. Ezáltal a takarmány készítés és rakodása gyerekjátékká válik, kiváltva így az embert igénylő, nehéz és munkaigényes gereblyézést. A gazdaságosság és kényelem tekintetében a késtárcsás nyíróink végképp száműzik az elavult késléces nyírókat. Takarmánykészítés egyszerűen! Oldalsó kidobás, állítható fogantyú, állítható rendrakó, kőfelverődés elleni védelem jellemzi
 

696.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G90100701
Rendelésre

70 cm-es munkaszélesség, robosztus, késhengeres nyírómű, 13 lóerő és 20 db 3 mm vastag Y kés, az ami egyedivé teszi az AS-Motor AS701 SM szárzúzót. Az AS 84  már bevált hajtása gondoskodik a pontos, biztonságos és kényelmes munkavégzésért gépünkön. Kiemelendő a kerekenkénti kormány- és fékkuplung, a finom beosztású 5-fokozatú kézi váltó differenciálzárral és hátramenettel. A kerekek agrárprofillal rendelkeznek a maximális tapadásért és mászóképességért. A kezelő védelme érdekében szárzúzónk stabil, perforált lemezből készült kőfelverődés elleni védelemmel rendelkezik.

2.609.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G90100001
Rendelésre
Legnagyobb, 90 cm-es vágási szélességű szárzúzónk 16 lóerős motorral, dupla hátsókerék abronccsal, dupla elülső bolygókerekekkel és opcionálisan szerelhető vaskerékkel az extrém tapadáshoz és mászóképességhez. Robosztus, késhengeres nyírómű, amely 40 db, 3 mm vastag Y késsel végez kíméletlenül a gazzal és kerüli ki az akadályokat. Az AS 84 mindentnyíró bevált hajtása révén pontos, biztonságos és kényelmes munkavégzést biztosít ezen gép is. A kerekenkénti kormány- és fékkuplung, a finom beosztású 5-fokozatú kézi váltó differenciálzárral és hátramenettel jellemzi a gépet. A munkát a nagyméretű, profilozott gumik és az erőteljes hajtómű könnyíti meg. A 360°-ban elforduló első kerék biztosítja a manőverezőképességet és agilitást. A kezelő védelme érdekében szárzúzónk stabil, perforált lemezből készült kőfelverődés elleni védelemmel rendelkezik.
2.950.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: AS_1040_YAK
Rendelésre

Az extrém körülmények között is nagy teljesítménnyel dolgozó AS 1040 YAK a mindössze 335 kilogrammjának, alacsony súlypontjának, optimális tömegelosztásának (45% az első tengelyen, 55% a hátsó tengelyen) és állandó négykerék-meghajtásának köszönhetően megfelelő stabilitást biztosít a lejtős terepen, miközben a kaszálótechnika hihetetlen vágóerőt és tiszta vágási eredményt biztosít magas munkateljesítmény mellett. Stabilitásának elősegítése érdekében a 627 köbcentiméteres Profi Vanguard motor is alacsonyabbra került, mindössze 15 cm-rel a talaj felett kapott helyet.

6.495.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G75000003
Rendelésre

Szárzúzó termékcsaládunk csúcsmodellje. Extrém meredek vágandó területekre lett kifejlesztve, ahol képtelenség a kézi kaszálás vagy akár a felülős géppel való munkavégzés a borulásveszély miatt. Az AS 751 RC alacsony súlypontjának, mélyre helyezett motorjának, hidraulikus, gumihevederes meghajtásának és a robosztus vágószerkezetének köszönhetően a legmeredekebb domboldal sem okoz gondot. Az alacsony súlypontnak és gumihevederes hajtásnak köszönhetően kiemelkedően jó tapadása és mászóképessége van a gépnek. A magas gazt szárzúzó vágóművével, kalapácskéseivel megbízhatóan aprítja és mulcsozza le, így értékes tápanyaggal látva el a kezelt területet. A profi távirányítójáról összes funkciója vezérelhető akár többszáz méteres távolságról is. Távirányított üzemmódban a kezelő mentesül a zajterheléstől, vibrációtól, portól, kipufogó gázoktól és hőterheléstől. A meredek terepek mellett a gép kiválóan hasznosítható nehezek hozzáférhető területeken, például napelemek alatt, rézsűkön, szennyvíz átemelő telepeken.

9.776.600 Ft