Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AS-Motor professzionális, ipari fűnyírók

Szeretne igényes, szép zöld pázsitot? A telke nem teljesen sík, rendelkezik meredek lejtőkkel is? Az AS-Motor fűnyíró családja minden feladatra megoldást talál, akár összkerékhajtással, fékkel és hátrameneti funkcióval is kaphatók. 

Kérje ingyenes termékbemutatónkat kiszállással, hogy Ön is kipróbálhassa ezen időtálló, prémium márkát! A teljesítmény garantált, csalódni nem fog!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G47000203
Rendelésre

Az AS-Motor AS 420 4T egy bevált kialakítású, hatékony mulcsozós fűnyíró. A golyóscsapágyazott nagyméretű első kerekek garantálják a könnyű futást és irányíthatóságot. Robosztus és időtálló konstrukció, amely bármivel megbirkózik, legyen szó akár vizes és magas fűről vagy meredek terepviszonyokról.

291.600 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G47100100
Rendelésre

Kaszálás, fűnyírás gyűjtő nélkül és gyeptáplálás mulcsozás révén mindössze egy lépésben. Mindezt az AS 460 Clip A fűnyíróval, kiváló ár-érték arány mellett. Az AS mulcsozó fűnyírókkal még középmagas füvet is időtakarékosan nyírhat le. Központi magasságállítás, lehajtható tolókar, háromfokozatú hátsókerék hajtás, horganyzott acél ház és három helyen csapágyazott főtengely jellemzi ezen mulcsozó fűnyírót.

306.790 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G47000005
Rendelésre

Nyír, apró darabokra aprít és tápanyagként a talajra szór. Az AS-Motor mulcsozó fűnyírókkal még a középmagas füvet is időtakarékosan nyírhatja le. A stabil mulcsharangban a speciális rugóacél kés finomra mulcsozza a füvet, így nyugodtan elfelejtheti a fáradtságos összetakarítását. Központi magasságállítás, lehajtható tolókar, könnyű és vékony golyóscsapágyazott, terepkímélő első kerekek jellemzik a fűnyírót.

402.850 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G47100101
Rendelésre

Közkedvelt 53 cm-es vágási szélességgel rendelkező, mulcsozó fűnyíró, amely apró darabokra vágja a füvet, így táplálva a talajt. A középmagas fűvel is könnyedén megbírkózik. Főbb jellemzői a központi magasságállítás, lehajtható tolókar, háromfokozatú hátsókerék-hajtás, horganyzott acél ház és három helyen csapágyazott főtengely. Nyomatékos 196 cm3-es motorral szereltük fel.

443.300 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G47000006
Rendelésre

Az AS-Motor AS 470 Universal 4T egy jól bevált kialakítású, hatékony oldalkidobós, négyütemű fűnyíró. A golyóscsapágyazott nagyméretű első kerekek garantálják a könnyű futást és irányíthatóságot. Robosztus és időtálló konstrukció, amely bármivel megbirkózik, legyen szó akár vizes és magas fűről vagy meredek terepviszonyokról.

469.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04300013
Rendelésre

Robosztus és széles 3 mm vastag, időtálló acél házzal rendelkezik az AS-Motor AS 53 4T négyütemű professzionális fűnyírója. Megfelelő motorkenésének köszönhetően a dombos terepeken is boldogul, ott ahol a konvencionális fűnyírók már nem tudják a kívánt munkát elvégezni. Kiemelendő a hátsókerékhajtás, a kiváló minőségű Briggs & Stratton 850-es szériájú, 5.5 lóerős négyütemű motor, amelynek a vizes fű sem akadály. A professzionális megoldásoknak köszönhető a gyors, pontos és kényelmes fűnyírás garantált ezzel az oldalkidobós géppel. Említésre méltó a tolókar anti-vibrációs rendszere, a motorfék és a csúszó tengelykapcsoló.

648.210 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G51000001
Rendelésre

Kis súllyal, 5.5 lóerős erőteljes motorral mulcsoz, azaz többszörösen aprít és trágyaként a levágott füvet a talajra szór. Középmagas vizes fűvel is könnyedén megbírkózik. A robosztus mulcsharangban a speciális rugóacél kés finomra aprítja a füvet. Központi magasságállítás, lehajtható tolókar, könnyű és vékony gyepkímélő, csapágyazott első kerekek jellemzik.

651.680 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G51000003
Rendelésre

Az AS-Motor AS 510 Proclip 2T egy bevált kialakítású, hatékony, kétütemű mulcsozó fűnyíró. Nyomatékos 6 lóerős motor és a golyóscsapágyazott nagyméretű első kerekek garantálják a könnyű futást és irányíthatóságot. Robosztus és időtálló konstrukció, amely bármivel megbirkózik, legyen szó akár vizes és magas fűről vagy meredek terepviszonyokról.

752.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G53100106
Rendelésre

Professzionális négyütemű fűgyűjtős fűnyíró akár egész napos használatra tervezve. 20 %-kal kisebb súly és extrém erős acélszerkezet jellemzi. A VibrationProtect rendszernek köszönhetően jelentősen lecsökkent a kézre ható vibráció. A kopásálló késkuplung működő motor mellett állítja meg a kést, így a fűgyűjtő ürítése után nincs szükség az újraindításra. Külön karokkal kezelheti a meghajtást és a késcsatlakozót illetve szabályozhatja a sebességet a Varioshift karral, amellyel rögzíthető a kívánt menetsebesség.

832.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G53100105
Rendelésre

Kerekenkénti magasságállítás, állítható és lecsukható, rezgés csillapított tolókar, csapágyazott kerekek, késkuplung és rögzítőfék jellemzi ezen professzionális fűnyírót. Továbbá a csökkentett súly maximalizálja a kényelmes kezelhetőségét és a kiváló teljesítményét ennek a professzionális fűnyírónak. A VibrationProtect rendszernek köszönhetően jelentősen lecsökkent a kézre ható vibráció. A kopásálló késkuplung működő motor mellett állítja meg a kést, így a fűgyűjtő ürítése után nincs szükség az újraindításra. Egyik kezével irányíthatja a meghajtást és a késcsatlakozót, a másik kezével szabályozhatja a sebességet a legnagyobb és legkisebb menetsebesség között, kedve szerint kiválasztva.

839.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04300014
Rendelésre

Közkedvelt 53 cm vágási szélességű, nyomatékos kétütemű motorral rendelkező oldalkidobós professzionális fűnyíró. A meredek terepeken könyörtelenül bánik el akár a vizes fűvel. A hátsókerékhajtás, a kiváló minőségű kétütemű motor, rezgéscsillapított tolókar, motorfék és a csúszó tengelykapcsoló, valamint a 3 mm vastag acél ház jellemzi a gépet. Nagy területi teljesítményt nyújt, mely által munkáját rendkívül gyorsan el tudja végezni, akár 40 - 50 cm-es fűben is!

842.875 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G53100107
Rendelésre

Professzionális, fűgyűjtős erőteljes fűnyíró. Nagy teljesítmény, 75 literes gyűjtő, csökkentett súly biztosítja a kényelmes kezelhetőséget és a kiváló teljesítményt. A 20 %-kal kisebb súly ellenére extrém erős acélszerkezettel rendelkezik. A VibrationProtect rendszernek köszönhetően jelentősen lecsökkent a kézre ható vibráció. A kopásálló késkuplung működő motor mellett állítja meg a kést, így a fűgyűjtő ürítése után nincs szükség az újraindításra. Egészen egyedülálló kezelési koncepció, melynek köszönhetőn egyik kezével irányítja a meghajtást és a kést, a másik kezével pedig szabályozza a sebességet a Varioshift változtatható menetsebességű karral. Erőteljes kétütemű motorral érkezik, mely megfelelő kenésének köszönhetően meredek terepeken is használható.

1.007.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04300015
Rendelésre

Robusztus, magabiztos és rendkívül gyors a vizes, magas fűben, illetve a meredek terepen. Az összkerékhajtás, a 6 lóerős kiváló minőségű kétütemű motor és az 53 centiméteres vágásszélesség teszi hatékonnyá ezt az oldalkidobós fűnyírót. A professzionális megoldásoknak köszönhető a gyors, pontos és kényelmes fűnyírást eredményez. Főbb jellemzői az anti-vibrációs rendszer, a motorfék, csúszó tengelykapcsoló, valamint a 3 mm vastag acél ház, amely extrém hosszú élettartamot biztosít. Az összkerékhajtás ideális árkok, töltések, vagy lejtőkön végzett munkákhoz.

1.059.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G04400005
Rendelésre

Robusztus oldalkidobós fűnyíró, amely magabiztosan és rendkívül gyorsan halad a vizes, vagy magasabb fűben, illetve a dombos terepen. Az összkerékhajtás, a kiváló minőségű 6 lóerős kétütemű motor és az 53 centiméteres vágásszélesség nyújtja a rendkívül meggyőző 2550 m2/órás teljesítményt. A professzionális megoldásoknak köszönhető a gyors, pontos és kényelmes a fűnyírás. Kiemelendő az anti-vibrációs rendszer, a motorfék és a csúszó tengelykapcsoló, valamint a 3 mm vastag acél ház, amely elnyűhetetlen és korrózióálló. Az összkerékhajtás ideális árkok, töltések, vagy lejtőkön végzett munkákhoz.

1.142.000 Ft