Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AS-Motor önjáró mindentnyírók, magasgaz vágók

Önjáró gazvágóink boldogulnak a durva tereppel, meredek lejtőkkel, magas fűvel és bozóttal. Fordulékonyak az akadályok és fák között, valamint teljesen felaprítják amit levágnak. Mindegy, hogy nagy felület, gyom és bozót, vagy magas fű, gazvágóink megbirkóznak vele, akár összkerékhajtással. Válasszon modelljeink közül az alkalmazási céljához megfelelőt, akár magán, akár professzionális használatra! 

Kérje ingyenes termékbemutatónkat kiszállással, hogy Ön is kipróbálhassa ezen időtálló, prémium márkát! A teljesítmény garantált, csalódni nem fog!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06100038
Rendelésre

Kiemelkedő teljestményű mindentnyíró, amely vág és mulcsozni. Strapabíró, időtálló gép, amely 51 cm szélességben gyönyörűen levágja akár a 60 centiméteres gazt, még akkor is, ha szűk helyen kell dolgozni, vagy enyhén emelkedik a terep. Az elől elhelyezkedő bolygókerekeknek illetve kiegyensúlyozott motorjának köszönhetően rendkívül jól manőverezhető. Az AS-Motor AS 21 2T Mindentnyíró kifejezetten agilis, köszönhetően a nagy teljesítményű négyütemű motornak, illetve a hátsókerék-hajtásnak. Háromszorosan csapágyazott kés és főtengely jellemzi.

467.300 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06100040
Rendelésre

Kiemelkedő teljestményű mindentnyíró, amely vág és mulcsozni. Strapabíró, időtálló gép, amely 51 cm szélességben gyönyörűen levágja akár a 60 centiméteres gazt, még akkor is, ha szűk helyen kell dolgozni, vagy enyhén emelkedik a terep. Az elől elhelyezkedő bolygókerekeknek illetve kiegyensúlyozott motorjának köszönhetően rendkívül jól manőverezhető. Az AS-Motor AS 21 2T Mindentnyíró kifejezetten agilis, köszönhetően a nagy teljesítményű négyütemű motornak, illetve a hátsókerék-hajtásnak. Háromszorosan csapágyazott kés és főtengely jellemzi. Az AS-Motor AS 21 4T Mindentnyíróhoz képest ergonomikusabb kormányt és robusztusabb első kereket kapott.

607.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06100100
Rendelésre

6.7 lóerős, nagy teljestményű mindentnyíró, amely vág és mulcsozni. Strapabíró, időtálló gép, amely 51 cm szélességben gyönyörűen levágja akár a 60 centiméteres gazt, még akkor is, ha szűk helyen kell dolgozni, vagy enyhén emelkedik a terep. Az elől elhelyezkedő bolygókerekeknek illetve kiegyensúlyozott motorjának köszönhetően rendkívül jól manőverezhető. Az AS-Motor AS 21 2T Mindentnyíró kifejezetten agilis, köszönhetően a nagy teljesítményű kétütemű motornak, illetve a hátsókerék-hajtásnak. Háromszorosan csapágyazott kés és főtengely jellemzi.

716.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06300100
Rendelésre

Az AS 26 2T mindentnyíró egy hatékony és univerzális kasza, nagyon nehéz terepre és akár 90 cm magas fűvágásra tervezve, könnyű indítással. A masszív felépítésű, 63 cm vágásszélességű gép agilis és jól manőverezhető marad, még a legnehezebb terepviszonyok mellett is a széles, mezőgazdasági profilú gumiknak és a háromkerekű-első bolygókerekes konstrukciónak köszönhetően. A rendkívül erős motor hosszú légszűrő pipával rendelkezik, ezáltal a magas fűben, vagy poros környezetben végzett munka sem akadály. Az erőteljes kétütemű motor alkalmassá teszi a 26 2T mindentnyírót meredek domboldalon végzett kaszálásra.

818.800 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G60000101
Rendelésre

Rendkívül közkedvelt magasgaz vágó az AS-Motor manufakturától. Professzionális mulcsozás jellemzi, mely révén a levágott gazt nyesedékké aprítja, így eltakarítva az útból és trágyázva a talajt. A dupla, keresztkéses rendszer akár 100 cm magas fűben is vígan boldogul. Az AS 63 2T mindentnyírót négyütemű motor, állandó sebesség, irányíthatóság és biztonság jellemzi, köszönhetően a masszív differenciálzárnak, mely megbízható hajtást és biztonságos működést tesz lehetővé akár meredek domboldalban, vagy vizes füvön is. Az új, kúpos vágóasztal és a kések által keltett optimális szívóhatás miatt egyetlen szál sem marad levágatlanul. A biztonságos munkavégzés érdekében az AS 63 2T mindentnyírót lejtmenet szabályzóval, automatikus differenciálzárral és automatikus rögzítőfékkel látták el. A gép szétválasztott motor- és késtengelyt kapott, mely megvédi a motort az ütésektől. A csekély súly, a jó ergonómia és a nagyteljesítményű motor ideálissá teszi AS 63-at lejtőn való nyírásra.

1.023.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06300101
Rendelésre

Az AS 28 2T kétütemű mindentnyíró egy professzionális kasza, könnyű indítással, legyen szó durva terepről, vagy akár 100 cm magas fűről. Területi teljesítménye 1700m2 /óra, magasgazban mérve. A masszív felépítésű, 63 cm vágásszélességű gép agilis és jól manőverezhető marad, még a legnehezebb terepviszonyok mellett is a széles, mezőgazdasági profilú gumiknak és a háromkerekű-bolygókerekes konstrukciónak köszönhetően. A rendkívül erős motor hosszú légszűrő pipával rendelkezik, így a magas fűben, vagy a poros környezetben végzett munka sem akadály. A kétütemű motor alkalmassá teszi a 28 2T mindentnyírót meredek domboldalon végzett kaszálásra is!

1.126.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G60000103
Rendelésre

Rendkívül közkedvelt, nagy teljesítményű magasgaz vágó az AS-Motor manufakturától. Professzionális mulcsozás jellemzi, mely révén a levágott gazt nyesedékké aprítja, így eltakarítva az útból és trágyázva a talajt. A dupla, keresztkéses rendszer akár 100 cm magas fűben is vígan boldogul. Az AS 63 2T mindentnyírót négyütemű Honda motor, állandó sebesség, irányíthatóság és biztonság jellemzi, köszönhetően a masszív differenciálzárnak, mely megbízható hajtást és biztonságos működést tesz lehetővé akár meredek domboldalban, vagy vizes füvön is. Az új, kúpos vágóasztal és a kések által keltett optimális szívóhatás miatt egyetlen szál sem marad levágatlanul. A biztonságos munkavégzés érdekében az AS 63 2T mindentnyírót lejtmenet szabályzóval, automatikus differenciálzárral és automatikus rögzítőfékkel látták el. A gép szétválasztott motor- és késtengelyt kapott, mely megvédi a motort az ütésektől. A csekély súly, a jó ergonómia és a nagyteljesítményű motor ideálissá teszi AS 63-at lejtőn való nyírásra.

1.140.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G60000102
Rendelésre

Rendkívül közkedvelt, 6.7 lóerős magasgaz vágó az AS-Motor manufakturától, könnyű indítással. Professzionális mulcsozás jellemzi, mely révén a levágott gazt nyesedékké aprítja, így eltakarítva az útból és trágyázva a talajt. A dupla, keresztkéses rendszer akár 100 cm magas fűben is vígan boldogul. Az AS 63 2T mindentnyírót állandó sebesség, irányíthatóság és biztonság jellemzi, köszönhetően a masszív differenciálzárnak, mely megbízható hajtást és biztonságos működést tesz lehetővé akár meredek domboldalban, vagy vizes füvön is. Az új, kúpos vágóasztal és a kések által keltett optimális szívóhatás miatt egyetlen szál sem marad levágatlanul. A biztonságos munkavégzés érdekében az AS 63 2T mindentnyírót lejtmenet szabályzóval, automatikus differenciálzárral és automatikus rögzítőfékkel látták el. A gép szétválasztott motor- és késtengelyt kapott, mely megvédi a motort az ütésektől. A csekély súly, a jó ergonómia és a nagyteljesítményű motor ideálissá teszi AS 63-at lejtőn való nyírásra.

1.217.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06700101
Rendelésre

Az AS-Motor AS 65 4T típusú gépének fő jellemzője a négyütemű Honda motor és a 65cm-es hatalmas vágási szélesség. 5-sebességes váltó hátramenettel és a differenciálzár gondoskodik a kapaszkodó képességről, fordulékonyságról és biztonságról. Elülső bolygókerekének köszönhetően rendkívül fordulékony. Könnyen elbánik a magas fűvel, bokrokkal vagy akár a sűrű aljnövényzettel. A Honda által fejlesztett 190 cm3-es motorja gondoskodik a kívánt nyomatékról és megfelelő kenés mellett a legmeredekebb domboldalban való munkavégzésről is egyaránt. Az AS keresztkés rendszere megbízhatóan vág, aprít és mulcsol, ahol a vágási erőt a motor-kés 2:1 áttétele maximalizálja. A motor- és késtengely szétválasztása védi a motort a sérüléstől.

1.276.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06700100
Rendelésre

Az AS-Motor AS 65 2T ES típusú gépét könnyű indítás (ES = Easy Start) és 65cm-es óriási vágási szélesség jellemzi. 5-sebességes váltó hátramenettel és a differenciálzár gondoskodik a kapaszkodó képességről, fordulékonyságról és biztonságról. Elülső bolygókerekének köszönhetően rendkívül fordulékony. Könnyen elbánik a 100 cm magas fűvel, bokrokkal vagy akár a sűrű aljnövényzettel. Saját fejlesztéső kétütemű motorja gondoskodik a hatalmas nyomatékról és megfelelő kenés mellett a legmeredekebb domboldalban való munkavégzésről is egyaránt. Az AS keresztkés rendszere megbízhatóan vág, aprít és mulcsol, ahol a vágási erőt a motor-kés 2:1 áttétele maximalizálja. A motor- és késtengely szétválasztása védi a motort a sérüléstől.

1.424.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06700008
Rendelésre

Az AS-Motor AS 65 4T típusú gépének fő jellemzője a 65cm-es hatalmas vágási szélesség. 5-sebességes váltó hátramenettel és a differenciálzár gondoskodik a kapaszkodó képességről, fordulékonyságról és biztonságról. Elülső bolygókerének köszönhetően rendkívül fordulékony. Könnyen elbánik a magas fűvel, bokrokkal vagy akár a sűrű aljnövényzettel. 344 cm3-es Briggs & Stratton négyütemű motorja gondoskodik a kívánt nyomatékról és megfelelő kenés mellett a legmeredekebb domboldalban való munkavégzésről is egyaránt. Az AS keresztkés rendszere megbízhatóan vág, aprít és mulcsol, ahol a vágási erőt a motor-kés 2:1 áttétele maximalizálja. A motor- és késtengely szétválasztása védi a motort a sérüléstől.

1.652.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06700001
Rendelésre

Az mindentnyíró család egyik legnagyobb vágási szélességű modellje, akár 150 cm magas gazzal is elbánik. Az állítható késsebességről Variospeed technológia gondoskodik. Választhatja a nagyobb késsebességet, hogy apróbbra darabolja amit levágott, vagy akár a kisebbet, hogy nagyobb nyomatéka legyen a ritkán nyírt területeken. Az 5-sebességes váltó hátramenettel és a differenciálzár gondoskodik a folyamatos tapadásról, fordulékonyságról és biztonságról. Legyen szó magas fűről, bokrokról, vagy sűrű aljnövényzetről a 73 4T négyütemű Briggs & Stratton motorjának köszönhető nyomatéka a legmeredekebb domboldalban is elvégzi a kívánt munkát. Az AS keresztkés rendszere megbízhatóan, tekintélyes teljesítménnyel aprít és mulcsol, ahol a vágási erőt a motor-kés 1,4:1 áttétele maximalizálja. A motor- és késtengely szétválasztása védi a motort a sérülésktől. Extra olaj- és üzemanyagpumpája teszi alkalmassá meredek domboldalban történő munkavégzésre.

1.775.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06700009
Rendelésre

A fiatal erdők gondozásában háromszor olyan hatékony mint a motoros, kézi bozótvágó. Ezen erdők gondozása biztosítja az erdő funkcióinak fenntartását és az egyik legfontosabb befektetés a jövőbe, amely élő munkaerő nélkül elképzelhetetlen volt. A védendő erdők gondozása, a terület mérete miatt, eddig fárasztó és időigényesnek bizonyult, főleg a megszokott motoros kézi bozótvágókkal, tisztító fűrészekkel. Ezen igényekre alapozva az AS Motor által kifejlesztet AS 65 Scout géppel egyetlen kezelő háromszor gazdaságosabban dolgozhat. Az AS 65 robosztus és magas profilú kerekeket kapott, hogy nagyobb legyen a szabad magassága és a terepjáró képessége, így a sarjadékok levágása, az akadályok, halott fák, gyökerek és tuskók kikerülése sem akadály. A levágott részeket azonnal felaprítja és értékes tápanyagként a talajra szórja. Az aprításról az új, rendkívül stabil kúpkés rendszer gondoskodik, továbbá a késtartót ultrastabil alsó védő óvja meg a sérülésektől. A mulcsfedél lerövidítésre került és nagy első nyílásnak köszönhetően könnyedén behúzható és levágható a kívánt növényzet. A vibráció jelentős csökkentésével és gépet körbefutó kerettel maximalizáltuk a védelmet és a felhasználói kényelmet. A kapcsolható, állandó differenciálzár gondoskodik az iránytartásról és az iránymódosításokra a differenciálkuplung karjainak használatával van lehetőség.

2.028.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06500004
Rendelésre

Óriási vágási szélesség, 5 sebbeség hátrameneti fokozattal, késvédelem, differenciálzár, könnyű indítás jellemzi a mindentnyírók legnagyobb modelljét. A kettős keresztkéses rendszer 86 cm szélességben nyír és mulcsol. A kerekenként ható kormány- és fékkuplung valamint a differenciálzár lejtőkön is biztonságos és kényelmes manőverezést tesz lehetővé. A dupla bolygókeréknek köszönhetően az akadályok kikerülése könnyű, 16 lóerős Briggs & Stratton Vanguard motor gondoskodik a nyomatékról és akár a 1,5 méteres gaz levágásáról. Irány a gaz!

2.419.900 Ft