Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AS-Motor gyomirtók, padka- és térkő tisztítók

Kíméli a területet és hatékonyan gyomirtást végez VEGYSZERMENTESEN. Az AS-Motor gyomeltávolító család a környezetet óva, gyorsan és hatékonyan távolítja el az útburkolatból, kőszegélyek és térkövek mellől kinőtt gyomokat és gazokat. A gyűjtőkosár révén nincs szükség összesöprésre.

Kérje ingyenes termékbemutatónkat kiszállással, hogy Ön is kipróbálhassa ezen időtálló, prémium márkát! A teljesítmény garantált, csalódni nem fog!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G07300101
Rendelésre

Kíméli a területet és hatékony gyomirtást végez VEGYSZERMENTESEN. Az AS-Motor gyomeltávolító család a környezetet óva, gyorsan és hatékonyan távolítja el az útburkolatból, kőszegélyek és térkövek mellől kinőtt gyomokat és gazokat. AS 30 WeedHex gyomeltávolító az egyenetlen, akár macskaköves burkolatokhoz ajánlott. Tökéletes kiegészítés ha már rendelkezünk az AS 50 gyűjtős gyomtalanítóval. Robusztus keféje alacsony fordulaton könnyedén kiszedi az elburjánzott gazokat sarkokból és szegélyekből, anélkül, hogy a kezelt felületen sérüléseket, repedéseket okozna.

436.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G07300101BS
Rendelésre

Erőteljes Briggs & Stratton 3.4 lóerős motorral felszerelt gép, mely kíméli a területet és hatékony gyomirtást végez VEGYSZERMENTESEN. Az AS-Motor gyomeltávolító család a környezetet óva, gyorsan és hatékonyan távolítja el az útburkolatból, kőszegélyek és térkövek mellől kinőtt gyomokat és gazokat. AS 30 WeedHex gyomeltávolító az egyenetlen, akár macskaköves burkolatokhoz ajánlott. Tökéletes kiegészítés ha már rendelkezünk az AS 50 gyűjtős gyomtalanítóval. Robusztus keféje alacsony fordulaton könnyedén kiszedi az elburjánzott gazokat sarkokból és szegélyekből, anélkül, hogy a kezelt felületen sérüléseket, repedéseket okozna.

559.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G07300000
Rendelésre

Gyomirtó családunk csúcsmodellje, amely gyomgyűjtővel, 50 cm-es munkaszélességgel és erőteljes 5.5 lóerős Briggs & Stratton motorral rendelkezik. Kíméli a területet és hatékonyan gyomirtást végez VEGYSZERMENTESEN. Az AS-Motor gyomeltávolító család a környezetet óva, gyorsan és hatékonyan távolítja el az útburkolatból, kőszegélyek és térkövek mellől kinőtt gyomokat és gazokat. A gép munkasebessége változtatható. Lehetővé teszi járdaszegélyek vagy a házak járdái, térkövezett részei illetve lábazatai melletti hatékony tisztítást. Az AS 50 WeedHex modellünk gyűjtőzsákja révén nincs szükség az utólagos összesöprésre, kőfelverődés elleni védelme pedig biztonságos munkavégzést nyújt a kezelőjének. Önkormányzatok, magánszemélyek, közterület kezelő vállalkozások számára kifejezetten ajánljuk!

1.256.000 Ft