Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AS-Motor felülős mindentnyírók, magasgaz vágók

Nagy területen, rézsűn gazt kell nyírnia? Az AS felülős mindentnyíróink megoldják Ön helyett! Mindegy, hogy meredek nagy felület, gyom és bozót, vagy magas fű 150 cm-ig, felülős fűnyíróink megbírkoznak vele. Összkerékhajtású fűnyíróink jelentik a megoldást, ott ahol a konvencionális kaszálás nem megoldás. Válasszon modelljeink közül az alkalmazási céljához megfelelőt, akár magán, akár professzionális használatra. 

Kérje ingyenes termékbemutatónkat kiszállással, hogy Ön is kipróbálhassa ezen időtálló, prémium márkát! A teljesítmény garantált, csalódni nem fog!

Rendezés:
Nézet:
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06800005
Rendelésre

Az AS-Motor felülős gazvágó családjának legkisebb modellje. Ideális a nagyobb, gazzal és fűvel benőtt területeket kezelő felhasználóknak. Enyhén dombos területekkel is könnyedén megbirkózik. Fordulékony gépünknek az akadályok nem jelenteken gondot. Akár 80 cm magas gazzal is elbánik és rendkívül alacsony súlyponttal, nyújtott üléspozícióval rendelkezik, amely a magasabb emberek számára is kényelmesen és biztonságos munkavégzést biztosít.

1.843.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06800001
Rendelésre

Az AS-Motor felülős gazvágó családjának soron következő modellje. Ideális a nagyobb, dombos, gazzal és fűvel benőtt területeket kezelő felhasználóknak. A differenciálzár gondoskodik a lejtőkön való stabil haladásról. Fordulékony gépünknek az akadályok nem jelenteken gondot. Akár 80 cm magas gazzal is elbánik és rendkívül alacsony súlyponttal, nyújtott üléspozícióval rendelkezik, amely a magasabb emberek számára is kényelmesen és biztonságos munkavégzést biztosít. 

2.505.900 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06600009
Rendelésre

Robosztus, erőteljes felülős magasgaz vágó. Ideális meredek lejtőkön való bozótnyírásra, akár 1,5 méteres gazzal is megbirkózik. Időtálló, strapabíró és minőségi gép.
Hátsókerék hajtással, differenciálzárral és a meredek terepeken jó kapaszkodó képességű gumikkal rendelkezik. A professzionális mulcsozásnak köszönhetően a kések a lenyírt füvet nyesedékké aprítják, ezáltal eltüntetve a területeket benőtt gazt. A gép súlypontja alacsony, így a lejtökön való haladás stabil és biztonságos. Kiemelendő a 90 cm-es vágási szélesség és hidrosztatikus fokozatmentes váltó.

3.141.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900201
Rendelésre

Ezen kétkerékhajtású modell a jól ismert AS 940 Sherpa 4WD összkerékhajtású ráülős mindentnyíró új változata, mely a professzionális felhasználók és a magánemberek körében is közkedvelt a biztonságos és optimális nyírási eredményének köszönhetően. Gépünk leginkább sík terepen, vagy enyhe lejtőkön nyújtja a munkavégzéshez szükséges erőt és biztonságot. Főbb jellemzői a hátsókerék hajtás, 22,4 LE teljesítményű, olaj- és benzinpumpával is ellátott motor, beépített differenciálzár és masszív bukócső. A késház felfüggesztése a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így védve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt rendkívüli terhelés esetén is.
A kétkerékhajtásnak köszönhetően az első kerekek nagy szögben fordulnak, így minimalizálva a gép fordulókörét, amely nagy előny a szűk helyeken való manőverezésnél. Megnövelt végsebességével 9450 m2 / óra teljesítményre képes. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban.
 

4.009.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900001
Rendelésre
Az AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagassáagot. A körülfutó, önhordó csőváz stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD-hez rendelhetőek gyepkímélő kerekek is, illetve durvább terepre akár XL kerékszett is. Az XL-es modellből elérhető rádió-távirányítású változat (AS 940 Sherpa RC) is.
4.876.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: AS_AS 980 Enduro
Rendelésre

Az AS 980 Enduro az első választás, amikor a nagy teljesítményű területekről van szó, 10 000 m² / óra a teljesítménye. Ezt lehetővé teszi a nagy teljesítményű 2 hengeres Briggs & Stratton Motor Commercial, 724 cm3-es, 24,3 lóerős teljesítmény és 98 cm vágási szélesség. A kés felcserélhető kétoldalas pengével van felszerelve. A maximális, fokozatos haladási sebesség 0 - 11,5 km / h és hátra 0 - 9,5 km / h, ez az AS motor leggyorsabb fűnyírója. AS 900 Enduro bátyja, az AS 980 Enduro elektromágneses lapátcsatlakozóval is rendelkezik. A vágási magasság beállítása végtelenül változtatható 35-120 mm.

4.917.500 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900006
Rendelésre

Durvább, magasabb profilú, kapaszkodó XL kerekekkel az extrém területekhez. Az AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD XL elérhető alacsonyabb profilú kerekekkel (AS 940 Sherpa 4WD) illetve rádió-távirányítású változattal is (AS 940 Sherpa RC).

5.224.300 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: AS_1040_YAK
Rendelésre

Az extrém körülmények között is nagy teljesítménnyel dolgozó AS 1040 YAK a mindössze 335 kilogrammjának, alacsony súlypontjának, optimális tömegelosztásának (45% az első tengelyen, 55% a hátsó tengelyen) és állandó négykerék-meghajtásának köszönhetően megfelelő stabilitást biztosít a lejtős terepen, miközben a kaszálótechnika hihetetlen vágóerőt és tiszta vágási eredményt biztosít magas munkateljesítmény mellett. Stabilitásának elősegítése érdekében a 627 köbcentiméteres Profi Vanguard motor is alacsonyabbra került, mindössze 15 cm-rel a talaj felett kapott helyet.

6.495.000 Ft
Gyártó: AS-Motor
Cikkszám: G06900401
Rendelésre

Extrém, meredek lejtőn kell dolgoznia? Magas gazzal találja magát szembe? Elege van a kényelmetlen és meredek területen veszélyesen elvégezhető fűkaszálásból? Kollégái számára a biztonságos munkavégzés nem megoldott? A megoldás: AS 940 Sherpa 4WD RC! Ezen mindentnyíró traktor az AS-Motor gazvágó manufaktúra csúcsmodellje. Összes funkciója vezérelhető egy távirányító segítségével, 300 méteres távolságig, amelynek köszönhetően Ön olyan terepek nyírását is meg tudja oldani, melyek ezidáig emberi erőforrással elképzelhetetlenek voltak. AS 940 Sherpa 4WD ráülős mindentnyíró mind a négy kereke hajtással rendelkezik, ezáltal nem ismerve akadályt a meredek lejtőkön. Nagy teljesítményű kéthengeres Briggs & Stratton olaj- és benzinpumpával ellátott motor, differenciálzár és masszív bukócső jellemzi. A "szörföző" késház a terepen dolgozva akadályok esetén függőlegesen elmozdul, így megvédve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz és a rendkívül alacsony súlypont stabilitást és a csavarodás-mentességet nyújt nagyobb terhelés esetén is. Az AS-Motor bevált kétkéses/keresztkéses rendszere végzi a kaszaházban a munkát, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít, azaz mulcsoz, ezáltal nem ismerve akadályt a gazvágásban. Az AS 940 Sherpa 4WD XL RC távirányítás nélkül elérhető alacsonyabb és magasabb profilú kerekekkel  is egyaránt (AS 940 Sherpa 4WD és AS 940 Sherpa 4WD XL).

7.457.900 Ft