Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Huqsvarna akkumulátoros termékek

A Husqvarna akkumulátoros gépeiben megtalálható mindaz az erő, teljesítmény és intuitív kialakítás, amely elvárható a Husqvarnától. Rendkívül hatékony gépeinket Li-ion akkumulátorok működtetik. A zajszint, a rezgés és a karbantartási igény jelentősen kisebb, és károsanyag-kibocsátás sincs. Az akkumulátoros gépcsalád széles választékkal rendelkezik, és maximális rugalmasságot kínál.

A Husqvarna akkumulátoros termékcsaládjának megalkotása során arra törekedtünk, hogy vásárlóink azt az intuitív kialakítást és meggyőző teljesítményt kapják, amire márkanevünk hosszú évek óta garanciát jelent. Ezek a szerszámgépek gyakorlatilag bármilyen feladat esetén kényelmes és meggyőző munkavégzést tesznek lehetővé — legyen szó akár alkalmi, akár egész napos, mindennapi feladatokról. A Husqvarna új akkumulátoros kézi szerszámaival gyakorlatilag bármilyen kerti munkát elvégezhet – és a füst és a zaj miatt sem kell aggódnia. Ugyanazt az akkumulátort fűvágóinkba, lombfúvóinkba, láncfűrészeinkbe és sövényvágóinkba egyaránt behelyezheti, és folytathatja a munkát.

Vezeték nélküli kényelem és kevesebb zaj, ráadásul károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha pedig a teljesítményről esik szó, számos akkumulátoros gép teljesítménye semmivel sem marad el benzines társaiétól. A termékkínálatban mindenféle gép megtalálható a kicsi, egyszerűen használható ház körüli munkákra használt gépektől egészen a nagy teljesítményű és kiváló teljesítmény-súly aránnyal rendelkező professzionális berendezésekig. Egyszóval, igényeihez mérten a Husqvarna megfelelő
akkumulátoros megoldással szolgál az Ön számára.