Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 új Husqvarna gép, melyekről érdemes tudnia

A Husqvarna minden évben előrukkol újdonságokkal, és természetesen nincs ez másképp idén sem. Három ilyen új modellt szeretnénk mostani cikkünkben bemutatni, melyek biztosan nagy népszerűségnek örvendenek majd. Nézzük is a három új eszközt a fűnyírás területéről. 

Két új Husqvarna fűkaszát és egy Husqvarna fűnyíró traktort emeltünk ki ezúttal, melyek mindegyikére elmondható, hogy kategóriájának belépő modellje, és kiugrik a mezőnyből kedvező árával és kimagasló ár-érték arányával.

Indítsuk a sort a legkisebb Husqvarna fűnyíró traktorral:


► Husqvarna TS 112 oldalkidobós fűnyíró traktor

Kompakt, jól manőverezhető és különösen könnyen használható.
Kisebb és közepes kertekben tökéletes társ lehet a Husqvarna új traktora. Kis mérete miatt a tárolása sem okozhat különösebb problémát, illetve a kertben található akadályok közötti manőverezésben is nagy segítség lehet számunkra.
Motorja a Husqvarna R 112C riderben már bizonyított 11 lóerős Husqvarna HS 413AE modell lett, melyre vélhetően itt sem lesz panasz. 

A megjelenése különösen modernnek, a mai kor elvárásainak teljesen megfelelőnek mondható. Igazán mutatós kis darab.

A felsorolt előnyök mellett még az ára lesz az, ami igazán vonzóvá teszi, hiszen jelenleg ez a Husqvarna kínálatának legolcsóbb fűnyíró traktora.

A traktor terméklapját itt tudja megtekinteni: Husqvarna TS 112 fűnyíró traktor
Csomagajánlatban kínált változatát pedig itt éri el: Husqvarna TS 112 - Gondos gazda csomagban


Új Husqvarna fűkaszák otthoni munkákhoz

A Husqvarna idén két kisebb teljesítményű benzinmotoros fűkaszával is előállt, melyek egészen hiánypótlónak mondhatóak. Gondoltak a különösen kis lenyírandó területekkel rendelkezőkre, és a kicsit nagyobb teljesítményt igénylő otthoni felhasználókra is, mindezt ráadásul igazán kedvező áron.

► Husqvarna 122R fűkasza

A már jól ismert Husqvarna 122C szegélynyíró alapjaira épült kis teljesítményű Husqvarna 122R fűkasza ötvözi a már bevált technikát az új lehetőségeket teremtő felhasználással. Azoknak a kerttulajdonosoknak lehet kiváló választás, akiknek kisebb füves területeik vannak, melyeket mindenképp fűkaszával szükséges lenyírniuk, és egy könnyen használható, kis tömegű, kis teljesítményű berendezést szeretnének használni ehhez. Kedvező ára pedig már csak hab a tortán.

A fűkaszát és két csomag változatát az alábbi linken érheti el: Husqvarna 122R fűkaszák


► Husqvarna 333R Mark II fűkasza

Ha valaki némileg nagyobb teljesítményre vágyik, viszont fontos neki a kimagasló ár-érték arány, annak lehet kiváló választás a Husqvarna 333R Mark II fűkaszája. Erről a gépről is elmondható, hogy egyszerűen használható, a megszokott Husqvarna minőség jellemzi, azonban nagyobb, 1,36 lóerős teljesítménye miatt erőteljesebb feladatokra is befogható.

Ahogyan már ügyfeleink megszokhatták, a gépet kétféle csomagajánlatban is megvásárolhatják tőlünk, így a szükséges kiegészítő termékek miatt sem kell külön rohangálniuk.

A fűkaszát és a csomagajánlatokat a következő linkre kattintva találhatja: Husqvarna 333R Mark II fűkaszák


Bízunk benne, hogy valamelyik terméknek sikerült felkeltenie az érdeklődését. Amennyiben mégsem, akkor se csüggedjen, hiszen számos más újdonságot találhat webáruházunkban, tehát érdemes lehet alaposabban is szétnéznie a Husqvarna kertészeti termékek kínálatában.

Amennyiben kérdése lenne, vagy szüksége lenne további információra, segítségre, akkor keresse kollégáinkat bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.